Vi har sammensat et særligt nytårsophold til Charlottenlund for 2 personer. Opholdet inkluderer overnatning på Skovshoved Hotel.

DETTE REJSETILBUD ER UDLØBET

 

Pris fra kr. 1.820,- pr. person (ved 2 personer).

 

Alle ophold skal bookes direkte ved Small Danish Hotels.

Hvis du ringer og bestiller, skal rabatkoden 4446 oplyses, samt at du har set tilbuddet på Travelmore.dk.

Tlf. nummer til Small Danish Hotels:  75648700

 

 

 

Skovshoved

 

Skovshoved Hotel, Charlottenlund 

Engang var Skovshoved et lille fiskerleje, og engang gik skovserkonerne hver dag ind til fisketorvet ved Gammel Strand i København for at sælge deres fisk. I Skovshoved lå en landevejskro, og den blev med tiden opsøgt af stadig flere sommergæster fra hovedstaden, som ville ud af byen for at nyde den friske luft og udsigten over Øresund.

I 1890’erne skiftede kroen udseende og blev til det fine badehotel, som vi kender i dag, og som er blevet kåret til et af verdens mest ”hippe” hoteller. Fra hele verden kommer gæsterne for at nyde hotellets unikke atmosfære, der er eksklusiv og stilfuld, men også intim og hyggelig. De sætter pris på den naturskønne beliggenhed ved Jægersborg Dyrehave, og de morgenfriske skal kun gå nogle få skridt ned til badebroen, hvis de får lyst til en dukkert i Øresund. Man er midt i en nordsjællandsk idyl men samtidig tæt på Københavns mange oplevelser og shoppingmuligheder.

 

I hotellets 22 charmerende værelser oplever man den ægte stemning af badehotel, og fra nogle af værelserne har man den smukke udsigt over Skovshoved Havn og Øresund, som man aldrig bliver træt af. Hotellets restaurant er en A Hereford Beefstouw med fokus på det gode oksekød. Ud over bøfhusets klassiske repertoire rummer menukortet udvalgte retter samt flere fiske- og vegetarretter, som er specielt tilpasset til badehotellets fine madtraditioner.

 

Oplevelser i nærheden af Skovshoved Hotel:

  • Arne Jacobsens Benzinstation
  • Bellavista
  • Bakken
  • Dyrehaven
  • Hellerup

    Læs her om 3 vinterophold i Danmark