Denne artikel er skrevet i samarbejde med Store Verden.

 

Sydafrika er et godt land at rejse i, også for børnefamilier. En stor del af landet malariafrit, og du kan finde en lang række dygtige guider. Så hvis du ønsker at udleve din drøm om at opleve de vilde dyr i deres naturlige miljø helt tæt på, og samtidig drømmer om en rejse med stor komfort, så er det Sydafrika, du skal tage til.

Her er tre gode grunde til, at du bør tage på safari i Sydafrika.

 

1. Danske rejseledere og lokale eksperter

I Sydafrika har guiderne et meget højt niveau. Og når du skal på safari, er din guide altafgørende for din oplevelse. Det er guiderne, der ved, hvor dyrene holder til, og som kan fortælle dig alt om, hvordan de lever. En god guide er derfor virkelig med til at gøre en stor forskel i forhold til, om du får en god oplevelse eller ej.

På en luksussafari med rejseselskabet Store Verden møder du lokale højtuddannede eksperter. Samtidig er du ledsaget af danske rejseledere. Det skaber tryghed at kunne gå til en dansk rejseleder, der kender de lokale forhold og som mange gange før har sørget for at arrangere den selv samme rejse og de udflugter, som du netop nu deltager i.

 

2. Malariafri safari – du er i trygge omgivelser

En stor del af Sydafrika og hele det nordvestlige område omkring Limpopo er fri for malaria. Dette betyder, at du kan tage dertil uden at skulle bekymre dig om sygdommen. Det giver en stor frihed, at du ikke behøver at tage stærk medicin, der kan give dig bivirkninger. Du behøver derfor kun at få en difteri- og stivkrampevaccination og en vaccination mod Hepatitis A.

Ét af de bedste steder i Sydafrika at tage på safari fra er Matswani Reservatet. Når du rejser til Sydafrika med det danske rejseselskab Store Verden, bor du på netop dette reservat. Matswani Reservatet og de områder, du kommer til at besøge på en safarirejse med Store Verden, er alle malariafri.

Når du ikke behøver at indtage forebyggende og dyre piller mod malaria, slipper du også for de bivirkninger, der kan være ved denne medicin. Og du slipper for problemet med, at det ikke altid er muligt at kombinere andre typer af medicin med malariaforebyggende medicin.

 

3. Konkurrencedygtige priser

Priserne på safari i Sydafrika meget fornuftige. I dag koster en safaritur i Sydafrika nogenlunde det samme som 2 ugers badeferie i Thailand. Men safarien byder på så mange flere oplevelser. Det er med til at gøre, at langt de fleste i dag kan være med.

Vi kan næsten garantere dig, at du ikke finder en bedre sammenhæng mellem pris og kvalitet end en luksussafari med Store Verden. En safarirejse til en meget rimelig pris med stor komfort for hele familien på et lækkert reservat.

Igennem de senere år har billigere flybilletter gjort det muligt at flyve billigt til landet. Her er et lavt prisniveau med til at gøre, at din safari ikke kommer til at koste det hvide ud af øjnene.