USA

Elsker du luksus? Her er 8 fantastiske luksusresorts med all inclusive

Luksusresorts med hvide strande og spaoplevelser.

Vi har samlet otte fantastiske luksusresorts med all inclusive, der byder på overnatning, måltider, drikkevarer og aktiviteter – som navnet antyder.

Uanset om feriestederne ligger i Caribien eller Kenya, tilbyder de alle personlig service, forkælelse og meget mere inkluderet i prisen, så du kan lade dine bekymringer – og din pengepung – blive derhjemme.

 

Nihi Sumba Island, Indonesien: Luksusresort med topkarakter

Det tidligere surfing-område på Nihi Sumba-øen scorer topkarakter på lister over verdens bedste strandresorts.

Resortet ligger i et naturreservat, og mere end 2,5 kilometer hvid sandstrand lokker under klipperne, hvor du finder fantastiske  muligheder for surfing, fiskeri og snorkling.  De 33 villaer fanger perfekt essensen af ​​dette tropiske gemmested med skyhøje stråtækte lofter, der kigger ud blandt palmerne på en flot havudsigt.

Hvis du kan rive dig væk fra resortet, kan du ride en tur på stranden, besøge de nærliggende landsbyer, udforske skjulte vandfald, mountainbike eller tage på en Land Rover-safari.

luksusresort

 

Brando, Tahiti

Hvis du drømmer om et Tahitiansk tropisk ferieparadis er The Brando lige noget for dig. Beliggende på en uberørt privat ø, der omfavner en lagune på 3 km, er dette feriested det ultimative inden for afslappende luksus.

Ikke overraskende vil naturelskere være i himlen her. Blomstrende koralrev glitrer i lagunen, fugle flokkes til kysterne, hvaler svømmer forbi på deres årlige vandringer, og havskildpadder yngler på de kridhvide strande.

Aktiviteterne kredser om vandet, og resortet tilbyder alt dét udstyr, du har brug for ift paddleboarding, snorkling, dykning og sejlads i kajak i det krystalklare vand.

LUX South Ari Atoll, Maldiverne: Luksusresort på en tropisk ø

Planlægger du en drømmende bryllupsrejse til en tropisk ø? Så er Lux ​​South Ari Atoll på Maldiverne et godt bud.

Forestil dig den perfekte, uberørte ø-flugt med silkebløde hvide sandstrande og gennemsigtigt turkisblåt vand. Stråtækte bungalower, der ligger over det glitrende hav med private svømmebassiner.

Når det kommer til ting at give sig til, er mulighederne uendelige. Det luksuriøse South Ari Atoll har et beskyttet havområde med mere end 50 dykkersteder og fremragende snorkelmuligheder.

Jumby Bay Island, Antigua

På en palmebesat privat ø i Antigua omkranset af blændende strande, finder du Jumby Bays tropiske elegance. Det har alt den forventede luksus og moderne bekvemmeligheder, der hører til et 5-stjernet resort. Hele øen er bilfri, men du kan udforske den på cykel og nyde livets afslappede tempo.

Når du ikke soler dig under raslende palmer på stranden, kan du træne i fitnesscentret, svømme i infinity-poolen, spille tennis og golf eller nyde forkælelse i spaen.

Børn er velkomne på dette 5-stjernede all-inclusive resort, og skræddersyede eventyr holder dem underholdt.

 

Four Seasons Tented Camp Golden Triangle, Thailand

Hvis din idé om paradis er et asiatisk vildmarkseventyr, er Four Seasons Tented Camp Golden Triangle et glimrende valg.

Hvis du synes, at “telte” ikke kan være luksuriøse, så tro om igen. Disse paladsagtige telte i safaristil fremkalder en elegant 1800-talsstemning med autentiske thailandske præg. Dyreelskere vil være i himlen her. Du kan ride gennem ørkenen på ryggen af elefanter eller kigge efter andet dyreliv, mens du sejler ned ad Ruak-floden.

Du kan komme på cykelture på bjergsiden med udsigt til rismarker og ananasplantager og tage på dagstur til hellige templer.

 

luksusresort
Foto: fourseasons.com

 

Jade Mountain Resort, St. Lucia: Luksusresort med vidunderlig udsigt

St. Lucia er kendt for sit smukke landskab, og Jade Mountain Resort udnytter det med en spektakulær udsigt over havet og St. Lucias to vulkanske tinder, Pitons. Dette er ét af de bedste resorts med all inclusive – kun for voksne.

Resortet omfatter en række åbne værelser og fællesområder, der omfavner disse betagende udsigter. Suiterne tilbyder total privatliv, der gør det til et perfekt tilflugtssted for bryllupsrejser.

Fritiden kan være så aktiv eller afslappet, som du vil. Svømning, sejlads, kajaksejlads og dykning er alle populære ting at lave langs kysten af ​​Anse Chastanet-stranden.

Royal Malewane, Sydafrika

Royal Malewane er for rejsende, der ønsker at følge i fodsporene på verdens mest kræsne og rige dyrelivselskere. Lodgen ligger i Thornybush Game Reserve, der grænser op til den spektakulære Kruger National Park, som byder på noget af det bedste dyreliv på planeten.

De daglige aktiviteter kredser om ture ud i dyrenes natur, hvor du bliver guidet af eksperter. Du kan også slappe af i den prisvindende bush-spa eller træne i fitnesscentret.

Børn i alle aldre er velkomne i Royal Suites og Africa House, men de skal være ældre end 10 år for at bo i luksussuiterne.

Twin Farms, Vermont USA: Luksusresort i amerikanske rammer

Twin Farms er ét af de bedste luksusresorts med all inclusive i USA. Finurlig kunst fra ejerens private samling pryder hovedhuset fra 1795, og en smuk udsigt byder gæsterne velkommen.

Personlig service tages til et helt nyt niveau her, og de forkælende spa-behandlinger og udsøgte kulinariske kreationer afspejler resortets høje standard.

Aktiviteterne skifter med sæsonen. I de varmere måneder kan du vandre og cykle mellem skovene og blomsterplettede enge, spille tennis, fluefiske, svømme eller padle i rolige damme. De utrolige efterårsfarver i Vermont gør efteråret til ét af ​​de bedste tidspunkter at besøge stedet. Du kan om vinteren stå på skøjter, og du kan stå på ski på resortets private stier og pister.

Gæster skal være 16 år eller ældre, undtagen under resortets to årlige familieuger, og hunde er velkomne i nogle af hytterne mod et gebyr.

Rejsetilbud

Rundrejse i Grønland
8 dages rundrejse i Grønland
Se rejsetilbud
tyskland-cochem-960_1
Underskønt krydstogt på Mosel & Rhinen
Se rejsetilbud
Efterårsophold

I samme kategori

Italien
Disneyland Paris
Salzburgerland
porto-scaled-e1662661879568

Mest læste

troldejagt i Danmark
krydstogt rhinen
Italien
De største lufthavne i verden
USA

Forsiden netop nu

Halloweenoplevelser
Italien
Thailand øer
Harzen
Disneyland Paris
Salzburgerland
Oktoberfest
imgonline-com-ua-CompressToSize-aBa1V0H1SFTwtsw

Mest læste

Danmark

Halloweenoplevelser
Weekendophold
Hindsgavl slot
rejser efter baeredygtighed

Skiferie

schladming-travelmore
Østrig
Smukke skiområder i Europar
skisportssteder i Østrig

Camping

Camping i Norge
Ferie i Aarhus
Camping Aarhus
ø-ferie i Danmark
Harzen

Rejsetilbud

porto-343487_640
Julemarkedsrejse
imgonline-com-ua-CompressToSize-DknBXQbqlP
imgonline-com-ua-convertv6H1m65qGtwx
Bucketlist
porto-scaled-e1662661879568
mountains-5732202_640

Vind en overnatning for 2 personer

Tilmeld dig Travelmore’s og Vagabond’s nyhedsbrev, og deltag i konkurrencen om 1 overnatning for 2 personer inkl. lækker morgenbuffet. (værdi op til 1.500 kr.)