Planlægger du en luksusferie, hvor du ikke vil gå på kompromis med noget? Vi har samlet de absolut bedste luksusferie destinationer, der tilbyder et luksuriøst ophold udover det sædvanlige. Det er destinationer, hvor vi næsten med sikkerhed kan garantere, at du ikke bliver skuffet over destinationen og omgivelserne.

Så læs med her og drøm dig væk til din næste eksotiske ferie med smæk på sol, sommer og strand.

 

Caribien – med et utal af øer

Det solbeskinnede Caribien har længe været ét af de bedste steder, når det gælder overdådige luksusferie destinationer. Med så mange fantastiske øer at vælge imellem, kan det måske være svært at beslutte, hvilken af øerne du vil aflægge besøg hos. Skal det være det bjergrige St. Lucia, hvor du vil støde på nogle af de mest dramatiske landskaber i Caribien? Eller får stjernespækkede Barbados din stemme? Øens historiske steder, gyldne strande og luksushoteller er absolut svære at overgå.

Hvad med den fabelagtige ø Jamaica, hvor James Fleming skrev alle de originale Bond-romaner? Og lad os ikke glemme de strålende og mere afsondrede St. Barts, Turks og Caicos. Men heldigvis behøver du ikke nødvendigvis at vælge. Tag f.eks. på et luksuriøst caribisk krydstogt og rejs til nogle af de mest berømte øer. Nogle krydstogtrejser har endda øer i Sydamerika som Guyana og Colombia på rejseplanen.

 

luksusferie destinationer

 

Fiji – ren afslapning

Mamanuca-øerne er blot en kort færgetur fra Nadi. Der er 20 atoller at vælge imellem, alt sammen med vandsport og hængekøje-baseret afslappethed. South Sea Island Resort er en ægte Cast Away-fantasi, og den lille ø tager cirka fem minutter at gå rundt om. Stå tidligt op til en gratis kajak eller padle-boarding-session og bliv ét med naturen.

 

Australien – et utal af flotte strande

Australien består ikke kun af hippe byer og store naturlige vidundere men har også nogle af de smukkeste strande. De hvide sandstrande er koncentreret i det sydvestlige hjørne og østkysten op til Tropic of Capricorn. Cool, skovstøttede kystbyer som Byron Bay og Noosa har begge imponerende strande plus en række dejlige bugter med adgang til vandrestier, der vrimler med dyreliv.

 

Maldiverne – lev som Robinson Crusoe, men med et twist

Maldiverne er én af de bedste luksusferie destinationer, hvor luksus går hånd i hånd. Mindst halvdelen af ​​de 200 private øer er resorts. Der er i alt 1.200 øer. Oplev en ferie som Robinson Crusoe – dog med et glamourøst twist.

Hvor mange steder i verden kan du sove i en villa over vandet om natten og vågne op til lyden af bølgerne? Ferie med all-inclusive er meget populære på øerne takket være den fjerne beliggenhed. Dykning er et must, når du besøger Maldiverne. Dens farvande er fyldt med hvalhajer, rokker, skildpadder og koralrev.

 

luksusferie destinationer

 

Bali – det nye Beverly Hills

Balis afslappede stemning, uberørte strande og mystiske templer har gjort Bali synonymt med begrebet luksusferie destinationer. Uanset om du opholder dig på et luksuriøst hotel, et feriested ved stranden eller en selvstændig villa, vil du opleve at være ankommet til paradis. Bjergbyen Ubud er et fantastisk sted at nyde den traditionelle balinesiske kultur, mens du beundrer frodige skove, rismarker og bevaringscentre som den hellige abeskov. Den er hjemsted for over 600 aber.

I den yderst stilfulde Seminyak finder du nogle af de mest sublime strande på den indonesiske ø sammen med trendy strandspaer, eksklusive modebutikker og luksusspaer. Men hvis du vil gå linen ud og opleve det ypperste, er Jimbaran Bay hjemsted for mange af de mest luksuriøse hoteller rundt omkring og kaldes ofte ‘Beverly Hills of Bali’.

 

Santa Giulia – Korsika

Dette sydlige hjørne af Korsika har skinnende sand og spændende klare overflader. Havtemperaturerne (op til 28 grader fra juli til september) konkurrerer med Phukets Andaman-kyst. Oplev lækre fiskerestauranter og en flyvetid på lidt over to timer, og du ankommer til en luksuriøs oase.

 

Dubai – Emiraterne

Det er umuligt at tale om luksusferie uden at nævne Dubai. Kronjuvelen i De Forenede Arabiske Emirater emmer af rigdom. En stor del af byen blev bygget i løbet af de seneste 50 år, så derfor vil du opleve, at alt fremstår næsten nyt. Hotellerne har overdådige suiter, prisvindende kurbade og fine restauranter.

Dubais tyngdekraftudfordrende skyskrabere skal ses, før du tror på det. Burj Khalifa, verdens højeste bygning, er spektakulær. Når du alligevel er i storbyen, skal du sørge for at besøge det træformede øhav Palm Jumeirah, som har sit eget vandland.

 

luksusferie destinationer

 

Seychellerne – det rene paradis

Det er ikke svært at se, hvorfor denne øgruppe, der ligger ud for Tanzanias kyst, er en favorit blandt de rige og berømte, når det gælder luksusferie destinationer. Seychellerne består af omkring 115 øer og byder på frodig tropisk vegetation, maleriske hvide strande og mousserende vand.

Du kan bo på et villa-resort med egen butler. Du kan tilbringe dagene med at bade i private swimmingpools og udforske koralrev, og spise på Michelin-restauranter om aftenen. Besøg også Anse Source d’Argent, da det er én af ​​de mest fotograferede strande i verden, hvor bl.a. filmen Cast Away er blevet optaget.

 

Ilha da Fuseta – Portugal

Bare 11 km øst for Faro stråler det bjergrige Algarveområde i Ria Formosa Natural Park med sine milevis af hvide klitter, flamingo formede laguner, uberørte sandbanker og kaktusfyldte øer.

 

Silkevejen – handelsruten

Mindst 40 lande er beliggende langs den fantastiske rute, der forbinder Kina med vest. Ved nøje at vælge et par destinationer kan du opleve de bedste på ruten. Usbekistan ligger ved Asiens skillevej og er hjemsted for tre af de mest betydningsfulde byer langs ruten. Den fortryllende by, Khiva, er fyldt med indviklede moskeer og mausoleer.

Samarkand, én af ​​de ældste byer i verden, er kendt for arkitektoniske lækkerier som Bibi-Khanym-moskeen fra det 15. århundrede. Sidstnævnte by er Bukhara, der er det mest komplette eksempel på en middelalderlig by i Centralasien.

 

Thailand

 

Thailand – det fortryllende land

Det er ikke svært gætte, hvorfor Thailand er kendt som ‘Smilelandet’ og er blandt de bedste luksusferie destinationer. Dette fortryllende land, så venligt som det er smukt, vil helt sikkert sætte et stort smil på enhver feriegæst. Mens det travle Bangkok absolut er et besøg værd, er det Thailands øer, som de fleste rejsende kommer for at besøge.

Koh Samui, Koh Phi Phi, Koh Lanta, Koh Lipe og Similan øerne er blandt de mest efterspurgte af helt særlige grunde. Læg dig på på det hvide sand og indtag det rige og forskelligartede naturlandskab. Gå på indkøb på flydende markeder, udforsk fjerne jungler, dyk blandt hvalhajer og rokker og besøg smukke templer.

 

Mauritius – vulkanøen

Hvad kunne være mere glimrende end en solbeskinnet luksusferie til Mauritius? Alt ved denne vulkanske ø, der ligger i det sydlige Indiske hav, udstråler glamour. Fra den koralkransede kystlinje til det krystalklare vand og de turkise laguner.

Dertil kommer alle de utallige luksuriøse resorts med alt fra infinity-pools til golfbaner, og så er Mauritius tilfældigvis omgivet af omkring 330 km uberørte hvide strande langs kysten. Så du er aldrig særlig langt fra én af de smukke strande.

 

Cambodja – den nye luksusferie destination

Typisk er Cambodja kendt for sine backpacker-besøgende. Men nye resorts er med til at ændre denne trend for også at tiltrække rejsende, der vil på luksusferie. Prøv Alila Villas Koh Russey, på en privat ø nær Sihanoukville eller Six Senses Krabey Island, med cambodjansk køkken og spa ved floden.

 

Hawaii

 

Hawaii – med spektakulær natur

Honolulu er en stor og travl by, og det er nemt at komme dertil pga. de gode flyruter. Den store præmie er Makalawena Beach, hvor postkortklare hvide bugter ligger for enden af ​​en asfalteret vej og en 30 minutters gåtur over lavastrømme. Hawaii har nogle spektakulære vulkaner, der troner så smukt op i den barske natur.

 

De æoliske øer – Italien

Nord for Sicilien kan du opleve øernes vulkanske terræn, klumpede palmer og safirblåt hav på de Lipariske/Æoliske Øer. Faktisk vil disse øer kunne være stand-in for St. Lucia.