Luksus for alle pengene: 10 suveræne all-inclusive resorts

Ferier formodes at handle om at slappe af. Men på en eller anden måde bliver de næsten altid et stresspunkt, når det kommer til at administrere reservationer, booke lejemål og finde aktiviteter. Heldigvis, hvis dit mål er at slappe helt af på ferien – og springe over den stressende planlægning, der fører op til det – findes der all-inclusive resorts.

For at redde dig fra at gennemsøge nettet efter en destination, har vi samlet 10 resorter med all-inclusive, der er værd at overveje til din næste ferie. Det er disse steder, rejseprofessionelle fortæller deres venner at de skal besøge.

 

Twin Farms: Vermont

All-inclusive i Vermont

Twin Farms er et 5-stjernet hotel med all-inclusive, der rummer afslappet luksus. Dette eksklusive tilflugtssted kun for voksne er gemt i de frodige Vermont-bjerge og er den ideelle destination for både madelskere, naturelskere, designelskere og kunstelskere.

Gæster kan se frem til en smukt designet ejendom fuld af faciliteter såsom naturstier, restaurantmenuer, der skifter dagligt og er hentet fra lokale og regionale partnere, en kunstsamling i museumskvalitet og meget mere.

 

Rancho La Puerta: Mexico

Rancho La Puerta
Rancho La Puerta

Rancho La Puerta er et luksusfitness resort og spa i Tecate, Mexico. Beliggende kun en time syd for San Diego, finder du en altomfattende wellness-oplevelse. Herunder over 80 fitnessklasser, vandrestier, spa-behandlinger, terapeutiske sessioner, madlavningskurser og sunde spa-køkken tilberedt fra ejendommens have. Med utrolige bekvemmeligheder som disse, er du sikker på at gå inspireret og genopladet derfra.

 

 

Emerald: Maldiverne

Emerald: Maldiverne
Emerald: Maldiverne

Dette prisvindende, all-inclusive feriested på Maldiverne ligner noget, der er taget direkte ud af en pauseskærm. Resortet er omgivet af krystalblåt vand og byder på villaer ved stranden såvel som villaer over vandet. Disse er hver især udstyret med kingsize-senge, rummelige badekar, udendørs brusere og meget mere. Overvandsvillaerne kommer med en række faciliteter afhængigt af, hvad du bestiller, herunder jacuzzier, private pools og mere.

Uanset hvor du bor på Emerald kan gæsterne se frem til altomfattende frynsegoder såsom mad fra seks restauranter, adgang til en spa, børneklub, dykkercenter og sportscenter. Som sådan er det den perfekte destination for både par og familier.

 

Matetsi Victoria Falls: Zimbabwe

Victoria Falls

Dette femstjernede private reservat tilbyder den ultimative luksusindlogeringsoplevelse for eventyrlystne. Derudover er det placeret ved siden af ​​det største vandfald på planeten. 

Matetsi Victoria Falls byder på 22 suiter, bevaringsorienterede guider, lokalt kunstnerskab og 136.000 uberørte akre af beskyttet vildmark. Udover enestående oplevelser kan ejendommen også prale af fantastisk wellness og gastronomi. 

Kendt som Mosi Oa Tunya, eller ‘røg, der tordner’, på det lokale sprog, er Victoria Falls et af de mest utrolige vandfald, der kan ses. Matetsi er kun en halv time væk fra vandfaldene og tilbyder en absolut flugt med muligheden for at genoprette forbindelsen til naturen, mens du nyder det mest utrolige køkken.

 

&Beyond Mnemba Island: Zanzibar

&Beyond Mnemba Island: Zanzibar
&Beyond Mnemba Island

At være alene på en privat ø kan lyde som arbejde. Men med personalet på &Beyond Mnemba Island behøver du ikke selv løfte en finger. Zanzibar-resortet kan rumme 20 gæster på én gang, så du vil ikke være helt alene. Og din personlige butler kan arrangere en privat middag i en skovlysning eller ved siden af ​​et sandslot. 

 

Aurora-hytterne i Northern Lights Village: Finland

All-inclusive med nordlys

Greenfield-Turk siger, at denne smarte og charmerende landsby i Saariselkä, Finland, er et ideelt ophold, hvis du altid har drømt om at se nordlyset. Gæster bor i hytter med glastag og har mulighed for at deltage i andre unikke vinteraktiviteter. Herunder hundeslædekørsel og snescooterkørsel, ind imellem jagten efter den bedste udsigt over Aurora Borealis. 

En tur til Northern Lights Village er en spændende, eventyrlig tilføjelse til din skandinaviske ferie eller som en rejse i sig selv.

 

Six Senses Ninh Van Bay: Vietnam

Six Senses Ninh Van Bay: Vietnam
Six Senses Ninh Van Bay

At trække op til Six Senses Ninh Van Bay med båd (den eneste måde at få adgang til øen) vil efterlade dig betaget af det dramatiske landskab med hvide sandstrande, tårnhøje bjerge og imponerende klippeformationer. Men det stopper ikke der. Resortet imponerer med sit væld af enestående, afsondret indkvartering, fra gemmesteder i junglen til tilbagetog over klippebassiner. 

Hvis du kan trække dig væk fra din villa, er der uendelige aktiviteter at nyde, fra vietnamesiske madlavningskurser og økologiske haveture til lokalt inspireret wellness.

 

 

Ikos Dassia: Grækenland

Ikos Dassia, der sidder på Korfus ioniske kyst, betragtes som et af de bedste all-inclusive luksusresorts i Europa. Hvis ikke verden. Her finder du seks unikke restauranter, rummelig indkvartering, der føles som sande helligdomme, og private hvide sandstrande. 

Denne Ikos Hotels-ejendom kan ikke slås. Og resortet er hjemsted for al den wellness og det natteliv, vi er kommet til at forvente af græske ferier, mens det stadig er sjovt for alle aldre.

 

Four Seasons Tented Camp Golden Triangle: Thailand

Thailand

Gemt væk i Thailands jungle er de luksuriøse glampingtelte på Four Seasons temmelig uforlignelige. De kommer endda med boblebade. Se solen stå op på en elefant eller tag thailandske madlavningskurser. Dit næste store eventyr er op til dig.

 

Hotel Riu Guanacaste: Costa Rica

Uanset om du rejser alene, med en partner, med venner eller med hele din familie, er Costa Ricas Hotel Riu Guanacaste en ideel destination med all-inclusive. 

Beliggende ved bredden af ​​Matapalo-stranden er dette populære feriested. Det er kendt for sit brede udvalg af børnevenlige aktiviteter og faciliteter for voksne. Fra dets tre swimmingpools og fuldt udstyret vandland, til dets svømmebarer og udflugter uden for stedet. Eventyr venter på dette smukke tilflugtssted ved havet.

Rejsetilbud

Rejse til Peloponnes
Rejse til Peloponnes & Skønne Tolo
Se rejsetilbud
Oplev Amalfikysten
Rejse til Amalfikysten
Se rejsetilbud
Hotel Faaborg Fjord
Hotel Faaborg Fjord Spa & Konference
Se rejsetilbud

I samme kategori

Italien
Harzen
Oktoberfest
Julemarkedsrejse

Mest læste

troldejagt i Danmark
krydstogt rhinen
Italien
De største lufthavne i verden
Harzen

Forsiden netop nu

Halloweenoplevelser
Italien
Thailand øer
Harzen
Disneyland Paris
Salzburgerland
Oktoberfest
imgonline-com-ua-CompressToSize-aBa1V0H1SFTwtsw

Mest læste

Danmark

Halloweenoplevelser
Weekendophold
Hindsgavl slot
rejser efter baeredygtighed

Skiferie

schladming-travelmore
Østrig
Smukke skiområder i Europar
skisportssteder i Østrig

Camping

Camping i Norge
Ferie i Aarhus
Camping Aarhus
ø-ferie i Danmark

Rejsetilbud

porto-343487_640
Julemarkedsrejse
imgonline-com-ua-CompressToSize-DknBXQbqlP
imgonline-com-ua-convertv6H1m65qGtwx
Bucketlist
porto-scaled-e1662661879568
mountains-5732202_640

Vind en overnatning for 2 personer

Tilmeld dig Travelmore’s og Vagabond’s nyhedsbrev, og deltag i konkurrencen om 1 overnatning for 2 personer inkl. lækker morgenbuffet. (værdi op til 1.500 kr.)