Magiske destinationer i London: Fra Hogwarts til King’s Cross

Denne artikel er skrevet i samarbejde med Billund Lufthavn

 

London er ikke bare en forlænget weekend værd, men kan være ren magi. Især hvis man går i Harry Potters fodspor. Lad dig fortrylle af Londons utrolige magi, når du udforsker nogle af de mest betagende steder, som byen har at byde på. Fra Harry Potter Studios til King’s Cross Station, er der en verden af eventyr at opdage. Tag med os på en rejse gennem magiske destinationer i London.

 

Harry Potter Studios

Harry Potter
Billede: bll.dk

 

Træd ind i Harry Potters fortryllende univers ved Harry Potter Studios. Her kan du opleve de autentiske filmkulisser, rekvisitter og kostumer fra den elskede serie. 

Lad dig fascinere af den imponerende store sal, udforsk Gryffindor-fællesrummet og tag en tur på Hogwarts Express. Dette er et must-see for alle Harry Potter-fans.

 

King’s Cross Station

Besøg King’s Cross Station og opdag den ikoniske Platform 9¾. Tag et billede, mens du forsøger at komme igennem væggen til troldmandsverdenen.

Dette er det perfekte sted for en Harry Potter-fan, der ønsker at genopleve øjeblikket fra bøgerne og filmene.

 

På de skrå brædder

Magiske destinationer i London
Billede: bll.dk

 

Harry Potter magien er ikke begrænset til bøger og film. Træd ind i teatrets magiske verden ved at se en forestilling på en af Londons berømte teatre. 

Fra det majestætiske West End til mindre kendte spillesteder kan du opleve en bred vifte af teateroplevelser. 

Lad dig forføre af magien på scenen og lad dig transportere til en anden tid og et andet sted.

 

På gyngende grund

Millenium Bridge
Billede: bll.dk

 

The Millennium Bridge er også kendt som “den gyngende bro”. Den har dog fået et nyt populært kaldenavn: The Harry Potter Bridge. 

I bøgerne blev broen refereret til som Brockdale, men under filmoptagelserne passede den gyngende bro bedre til scenen, især med Londons skyline som baggrund. 

Åbningssekvensen i filmen “Harry Potter og Halvblodsprinsen”, hvor Dødsgardisterne angriber midt i Muggler-verdenen, blev så ikonisk, at broen nu er kendt som The Harry Potter Bridge.

 

 

Gå på opdagelse i Londons mindre kendte magiske lokationer

I filmen “Harry Potter og Fønixordenen” blev Scotland Yards bygningsfacade brugt som en erstatning for Ministeriet for Magi, da Ron og Harry skulle ind. 

Gringotts Banken fik sin facade fra den australske ambassade i London, mens Harry Potter opdager sin evne til at tale med slanger for første gang i London Zoo. 

Huset Lincoln Inn Fields, der ligger tæt på Holborn undergrundsstation, fungerer i dag som et advokatkontor, men det blev brugt som optagelsessted for Sirius Blacks fødested i filmen “Harry Potter og Fønixordenen”.

 

Bo magisk

The Rookery Hotel
Billede: bll.dk

 

The Rookery Hotel i Farringdon er perfekt til en magisk weekendoplevelse. Dette charmerende hotel i et historisk byhus har 250 års historie og er istandsat i gammel stil. 

Med ild i pejsen, bibliotek og himmelsenge, der minder om Gryffindors sovesal, får du en autentisk følelse af at være på Hogwarts. 

Morgenmaden kan nydes på værelset eller i biblioteket, hvor katten Bagheera holder øje. Hotellet ligger centralt og er bekvemt forbundet med togtransport til lufthavne og rundt i byen. 

Det er det ideelle sted at opleve en magisk weekend og lade kosten stå, mens du tager flyet hjem.

De magiske destinationer i London er at finde over alt og venter kun på at blive udforsket. Uanset om du er en fan af Harry Potter eller bare elsker at opleve byens magiske atmosfære, vil disse destinationer tage dig med på en uforglemmelig rejse gennem Londons mystik og charme. Giv dig selv lov til at drømme og lad eventyret begynde.

Rejsetilbud

Svalbard
Hotel Pinenhus
Krydstogt på Nilen

I samme kategori

Design uden navn-15
Hvalsafari
Sensommer i Europa
Korsika, Frankrig.

Mest læste

troldejagt i Danmark
f82adafa-abd0-45fc-ad23-626d602492f2
Verdens mindste lande
Verdens største lande

Forsiden netop nu

f82adafa-abd0-45fc-ad23-626d602492f2
Nimb Rooftop København
Design uden navn-15
Essensen af Indien
nationalparker i Europa
I ro og mag med Vitus Rejser
Sensommer i Europa
Hvalsafari

Mest læste

Rejsenyheder & PR

Foto: Lego
billund
udlandet
vesterbro
scandic go
strandhotel

Danmark

Instagram Aarhus
billund
strandhotel
camping

Skiferie

gurgl østrig
Vorarlberg
Zillertal
Zillertal i Østrig, skiferie

Camping

camping
Aktiv ferie
TimeOut fra hverdagen
Campingmesse

Rejsetilbud

Korsika, Frankrig.
Gran Canaria fungerer glimrende som en romantisk getaway, når du trænger til en pause fra vintermørket.
Cancún - Kyst
Instagram Aarhus
Kanal i Venedig
Anholt
Innsbrucks gader summer af liv og er fuld af historie.

Vind en overnatning for 2 personer

Tilmeld dig Travelmore’s nyhedsbrev, og deltag i konkurrencen om 1 overnatning for 2 personer inkl. lækker morgenbuffet. (værdi op til 1.500 kr.)