På Spies’ Sunwing familiehoteller har du mulighed for at møde de krammeglade maskotter Lollo og Bernie, som altid kommer og hilser på alle børn. Lollo er en sød og rar giraf, som elsker at danse til god musik, og Bernie er en klog og frygtløs bjørn, som elsker lækker mad. Lollo og Bernie optræder forskellige steder på Sunwings familiehoteller, f.eks. ved poolen, på restauranterne, til Lollo og Bernies Mini Disco og i deres Mini Land.


Hoteller med Lollo og Bernie


Der findes intet mindre end 25 hoteller, hvor du kan møde Lollo og Bernie. På Spies’ hjemmeside finder du en oversigt over alle deres rejsedestinationer, hvor den danseglade giraf og den krammeglade bjørn optræder. Den finder du her.

Der er bl.a. hoteller med den krammeglade duo her:

  • Mallorca
  • Rhodos
  • Kreta
  • Cypern
  • Hurghada
  • Side
  • Tenerife
  • Phuket
  • Gran Canaria

Vælger du at tage på ferie på et af Lollo & Bernie-hotellerne, vil dine børn sikkert blive endnu vildere, hvis du booker en Lollo & Bernie Suite, som du finder på en række af hotellerne.

Her har Spies’ maskotduo indrettet værelserne lige som de selv ville have haft dem. Dvs. masser af farver, spil og legetøj, og selvfølgelig med en pool lige udenfor døren. Det er ethvert barns drømmelejlighed. Booker man en sådan suite, får man desuden en velkomstpakke bestående af drikkevarer, frugt, snacks og lidt sødt. Det plejer som regel også at falde i god jord hos de mindste.

Lollo og Bernie
Lollo og Bernie. Credit: Spies.dk


Aktiviteter med Lollo & Bernie


På Spies’ Sunwing familiehoteller er der masser af aktiviteter for børnene, og Lollo og Bernie er med til det meste!

På hoteller med Lollo og Bernie, kan børnene deltage i følgende aktiviteter:

Børneshows

Et varierende udvalg af børneshows som byder på alt fra ferie med de to krammeglade maskotter, strandkonkurrencer og cirkusshow.

Lollo & Bernies Mini Disco

Det er ingen hemmelighed, at Lollo er en meget danseglad giraf, og der vil derfor være flere aftenener om ugen, hvor de små kan slå sig løs på dansegulvet til glad musik. Det kunne jo være, at Lollo eller Bernie kiggede forbi til en swingom.

Mini Stars

X-Faktor er ingenting ved siden af Mini Stars. På den ene aften om ugen, hvor Mini Stars foregår, er det børnenes tur til at indtage scenen, og vise hvad de duer til. Hotellets showteam vil hjælpe børnene med at øve, finde kostumer og blive sminket, hvis det er noget de har lyst til (det har de fleste). Til sidst er det bare at give den fuld gas på scenen, og lade publikum hylde familiens nye superstjerne.

Lollo & Bernies Adventure Games

Børn i alderen 3-7 år kan sammen med hotellets team deltage i sjove aktiviteter i Mini Land. Det kan være alt fra en eventyrlig skattejagt til Lollo og Bernies fødselsdagsfest – og hvem vil ikke med til den?

After Beach

Til After Beach skal der være fest med stort F, når Sunwings showteam inviterer til sang, dans og rytmik. Her er der mulighed for at få brændt det sidste krudt af, og give den gas til den danseglade giraf og den modige bjørns sang.


Psst! Hvis familien skulle have lyst til at øve sig hjemmefra på Lollo & Bernies sang og dans, kan man deltage i deres danseskole på nettet her.

Er dit barn mere vild med Gurli Gris og hendes familie, kan du her se, hvor du finder Gurli Gris Parker.

Lollo & Bernie
Lollo & Bernie finder man på mange af Spies’ hoteller. Credit: Spies.dk