Karrusel og rutsjebane i lobbyen: Nyt fantasifuldt hotel åbner i Gøteborg

Nyt i Gøteborg: Liseberg åbner fantasifuldt hotel med ponykarrusel og rutsjebane i lobbyen og Clarion Hotel Draken får roof-top-bar på 34. etage. 

Gøteborgs kendte og elskede forlystelsespark, Liseberg, fejrer sine 100 år med manér, når de åbner et nyt stort hotel – Liseberg Grand Curiosa Hotel, som tager legen med ind i hoteloplevelsen.

Et andet kulturelt mødested, Biograf Draken, som er hovedbiograf og festivalcentrum for Sveriges største filmfestival, bliver hjertet i Gøteborgs nye oplevelseshus og hotel, når det 34 etager høje Clarion Hotel Draken åbner i efteråret 2023.

 

Fantasi og leg flytter ind på Liseberg Grand Curiosa hotel

Nyt i Gøtenborg
Foto: Nyt i Gøtenborg

 

Når Liseberg Grand Curiosa slår dørene op, bliver det med en klassisk ponykarrusel fra 1923 i restauranten og en rutsjebane lige ned i lobbyen – en dør ind til fantasiens verden for legebørn i alle aldre. Det unikke hotel med 457 værelser åbner 22. april. Alle værelser er store med plads til fem til syv personer, og er man flere, er der mulighed for connecting doors mellem værelserne.

Der er ingen grund til at gå sulten eller tørstig i seng, hotellet byder på en stor restaurant med noget for enhver smag, og på taget en bistro og bar med udsigt over både forlystelsesparken og resten af byen. Har man brug for en stille stund, er der også en speak easy-bar, hvor man kan slappe af i en god lænestol.

 

 

Roof top-bar på 34. etage – Clarion Hotel Draken åbner i efteråret 2023

Hotel Draken
Foto: Hotel Draken

 

Gøteborgs skyline er under ombygning, og Hotel Draken, som åbner til efteråret, bliver byens højeste hotelbygning med sine 104 meter, 34 etager og 474 værelser. Hotel Draken bygger på et klassisk, kulturelt mødested i Gøteborg, Biograf Draken, som siden 1956 har samlet cineaster til den anerkendte Göteborg Film Festival og andre kulturbegivenheder.

Biografen er der endnu, og den har fået selskab af, hvad der må kaldes et helt oplevelseshus med hotel, restauranter, spa samt møde- og konferencefaciliteter.

På de to øverste etager indrettes en restaurant og roof top-bar med panoramavinduer og en fantastisk udsigt over byen og Gøteborgs levende havn. Kultur og koncerter bliver også en fast del af udbuddet med Draken Live, som byder på koncerter, stand-up og andre forestillinger.

 

Om Gøteborg

Nyt i Gøtenborg
Foto: Nyt hotel i Gøtenborg

 

Gøteborg blev grundlagt i 1621, og er Sveriges andenstørste by. Byen ligger ud til den svenske vestkyst – kun få timer fra Danmark. Gøteborg byder på små specialbutikker, gallerier, restauranter, caféer og hyggelige konditorier og er omgivet af en smuk skærgårdsnatur.

Byen er Volvos hjemby og er blandt andet kendt for Liseberg – Nordens største forlystelsespark – samt sit meget omfattende kulturliv og er ofte vært for større arrangementer som koncerter, store sportsbegivenheder og festivaler.

 

 

Om Göteborg & Co.

Nyt i Gotenborg
Foto: Nyt i Gøteborg

 

Göteborg & Co’s mission er, at få flere til at opdage og vælge Gøteborg som turismedestination.

Det gøres gennem et bredt samarbejde på tværs af kommunens turismeaktører ved at lede og fremme udviklingen af Gøteborg som en bæredygtig destination så alle, der bor og arbejder i byen, drager fordel af en voksende turismeindustri.

Rejsetilbud

Langhoff & Juul
Balkan
Rejse til Sri Lanka

I samme kategori

f82adafa-abd0-45fc-ad23-626d602492f2
Nimb Rooftop København
nationalparker i Europa
Design uden navn-15

Mest læste

troldejagt i Danmark
f82adafa-abd0-45fc-ad23-626d602492f2
Verdens mindste lande
Verdens største lande

Forsiden netop nu

f82adafa-abd0-45fc-ad23-626d602492f2
Nimb Rooftop København
Design uden navn-15
Essensen af Indien
nationalparker i Europa
I ro og mag med Vitus Rejser
Sensommer i Europa
Hvalsafari

Mest læste

Rejsenyheder & PR

Foto: Lego
billund
udlandet
vesterbro
scandic go
strandhotel

Danmark

Instagram Aarhus
billund
strandhotel
camping

Skiferie

gurgl østrig
Vorarlberg
Zillertal
Zillertal i Østrig, skiferie

Camping

camping
Aktiv ferie
TimeOut fra hverdagen
Campingmesse

Rejsetilbud

Korsika, Frankrig.
Gran Canaria fungerer glimrende som en romantisk getaway, når du trænger til en pause fra vintermørket.
Cancún - Kyst
Instagram Aarhus
Kanal i Venedig
Anholt
Innsbrucks gader summer af liv og er fuld af historie.

Vind en overnatning for 2 personer

Tilmeld dig Travelmore’s nyhedsbrev, og deltag i konkurrencen om 1 overnatning for 2 personer inkl. lækker morgenbuffet. (værdi op til 1.500 kr.)