Denne artikel er skrevet i samarbejde med Best Travel.

 

Best Travel tilbyder langtidsrejser til Italien, Spanien, Portugal, Thailand og De Kanariske Øer – destinationer, hvor du finder bedre gennemsnitstemperaturer end i Danmark i vinterhalvåret. Læs med herunder hvor vi giver et bud på en rejse til Gran Canaria.

Læs også om de øvrige kanariske øer.

Hvad er en langtidsrejse?

På vores langtidsrejser er du på ferie i 3 uger, hvor du rigtig kan få kulturen ind under huden og opleve området, du rejser til på tætteste vis. Indkvarteringen på langtidsrejserne er af høj standard (3- og 4-stjernede hoteller), så du kan nyde dine mange dage på rejsemålet. Derudover inkluderer rejserne i Europa altid en rejseleder.

 

Tag på langtidsrejse til Gran Canaria

På Gran Canaria er vejret behageligt året rundt, og i vintermånederne kan du nyde varme og solskin med typiske dagtemperaturer omkring eller over 20 grader.

Best Travel sørger for direkte fly fra Aalborg, Billund eller København, transfer til hotellet og ophold på dejligt, nyrenoveret lejlighedshotel i Puerto Rico på Gran Canarias sydvestlige kyst. De erfarne rejseledere er til stede, både når du ankommer, og når du skal rejse fra destinationen igen.

Se rejsen her

 

Langtidsrejse til Gran Canaria

Gran Canaria

 

Hvorfor Puerto Rico?

Puerto Rico er én af Gran Canarias mest solsikre byer. Den er med sin fine, lavvandede sandstrand et skønt sted at bade og nyde strandlivet.

Byen er placeret, hvor én af kystens mange kløfter ender i havet, og centrum er placeret i bunden af dalen. Du vil se, at husene ligger op ad skrænterne med udsigt over havet og havnen. Der er mange restauranter og cafeer og masser af liv med mulighed for at indtage den autentiske kultur.

 

Spændende udflugter på din rejse til Gran Canaria

På langtidsrejserne til Gran Canaria kan du tilkøbe en udflugtspakke med 3 spændende udflugter, der alle inkluderer en dansk rejseleder. Her har du mulighed for at få indblik i Gran Canarias flotte og varierede natur og spændende historie.

Tag fx på en flot udflugt til den centrale del af øen. Her har du mulighed for at se nogle af øens berømte naturmonumenter. Du får også indblik i hverdagslivet, som det leves i de hyggelige små byer på øens indre.

 

Langtidsrejser til Gran Canaria

Las Palmas