Denne artikel er skrevet i samarbejde med Vitus Rejser

 

På trods af at de danske vintermåneder statistisk set bliver varmere med årene, har danskerne stadig en øget rejselyst i disse måneder. Er du én af dem, der drømmer om sydens sol, imens slud og regn hærger vejrudsigterne i Danmark? Så har du muligheden for at tage på en langtidsrejse på en varighed af 3 uger. Vitus Rejser udbyder en lang række af disse såkaldte langtidsrejser, hvor du har mulighed for at trække stikket, læne dig tilbage i stolen på din balkon med en drink i hånden, og samtidig nyde den behagelige temperatur på din feriedestination.

 

Hvad inkluderer en langtidsrejse?

Vælger du at tage på en langtidsrejse med Vitus Rejser, kan du altid forvente et ophold på 3 ugers varighed, at der er inkluderet minimum 3 udflugter. Oftest inkluderer ferien halvpension, og så bliver rejsen altid ledet af en rejseleder, som gør sit ypperste for at stable øvrige arrangementer på benene. Dette er fx vandreture samt kulturelle og historiske seværdigheder i nærområdet.

Nedenfor giver vi dig nogle bud på langtidsrejser med Vitus Rejser.

 

Alicante, Spanien

Alicante, Spanien

 

Langtidsrejse til Puerto de la Cruz, Tenerife

Tenerife er én af De Kanariske Øer, hvor du i vinterhalvåret kan forvente en behagelig gennemsnitstemperatur på 17 til 25 grader. På rejsen vil du blive indkvarteret på et nyrenoveret hotel med halvpension i den charmerende by Puerto de la Cruz. Her kan du både opleve synet af vulkanen Teide og den hyggelige stemning på den lille havn samt torvet Plaza Charco med både restauranter og butikker.

På andendagen efter ankomsten til feriedestinationen vil der være mulighed for byvandring i Puerto de la Cruz i selskab med rejselederen. I løbet af de 3 uger på Tenerife kan du komme med på nedenstående udflugter.

 

Udflugt til La Laguna og Taganana

Den ældre bydel La Laguna, som befinder sig på UNESCO’s Verdensarvsliste, skal udforskes. En rejseleder vil fortælle om byens historie, mens byens gader bliver udforsket.

Efterfølgende går turen igennem Mercedes-skoven i bus for at nå til bjerglandsbyen Taganana. Her bliver frokosten indtaget, mens den smukke udsigt over stranden Las Teresitas kan nydes til fulde.

På hjemturen besøges parken Sanabria i Santa Cruz, hvor der er rig mulighed for at opleve et tropisk planteliv og skulpturer.

 

Udflugt til Masca

Landsbyen Masca er noget for sig og skal uden tvivl opleves. Byen er beliggende på et malerisk sceneri bestående af klipper fuldt omgivet af kløfter og klippevægge. Dagen indbyder til en gåtur i det fantastiske landskab.

 

Udflugt til en lokal vingård

Lokale vingårde findes der en del af i Tacoronte-Acentejo-regionen, og derfor skal én af disse selvfølgelig besøges. Turen inkluderer en rundvisning på en lokal vingård, hvor både markerne med de mange vinranker samt vinproduktionen udforskes. Afslutningsvis inkluderer turen en vinsmagning sammen med en dejlig frokost på stedet.

Derudover er der arrangeret ekstra udflugter til de lystne globetrotter i løbet af de 3 uger.

 

Langtidsrejser med Vitus

Den gamle borg i Almuñécar.

 

Deluxe langtidsrejse til Calpe, Costa Blanca

Er du en livsnyder udover det sædvanlige? Så er en deluxe langtidsrejse muligvis noget for dig. Ferien inkluderer indkvartering på Suitopía Sol y Mar Suites Hotel, hvor du vil komme til at bo i en 20 m2 stor suite. Hotellet er beliggende i Calpe ved middelhavskysten. På ferien kan du forvente en temperatur på op til 20 grader.

Byen Calpe tilbyder et charmerende bymiljø med både butikker og restauranter, og du vil uden tvivl blive betaget af den meget autentiske atmosfære med tapasbarer og historiske aftryk i gaderne. Derudover kan du også spadsere langs stranden af den flotte strandpromenade.

En rejseleder vil tage imod dig i lufthavnen, og på dag 2 vil rejselederen vise dig byen og fortælle om de mange muligheder området byder på. Denne ferie inkluderer desuden nedenstående udflugter.

 

Udflugt til naturparken Peñón de Ifach og fiskemarkedet

Denne udflugt består af en gåtur til klippen Peñón de Ifach, der har en ældre berberisk historie. På gåturen op ad klippen vil der være mulighed for at opleve smukke haver med palmer og blomster.

Efterfølgende besøges fiskeauktionen La Lonja, hvor marinaen og havnen nydes, inden turen går tilbage til hotellet.

 

Udflugt til den gamle bydel i Calpe

Calpes gamle bydel skal besøges. Her vil du blive mødt med gader belagt med brosten. I den gamle bydel findes flotte gamle kirker og museer, og for de sultne er det her, at måltider fra de små lokale cafeer og tapasbarer skal indtages.

 

Udflugt til storbyen Alicante

Du vil også få mulighed for at besøge den fabelagtige by Alicante. Det er en storby beliggende på Costa Blanca. Her vil der være rig mulighed for at udforske byen til fods og se middelalderborgen Santa Bárbara og den såkaldte palmepromenade Explanada de España.

Yderligere udflugter arrangeres og kan tilvælges for de interesserede i løbet af de 3 uger.

Udover de nævnte destinationer kan du fx også komme på langtidsrejse til Albufeira ved Algarvekysten, Benalmádena ved Costa del Sol og Almuñécar ved Costa Tropical. Find flere langtidsrejser her.