Denne artikel er skrevet i samarbejde med Vitus Rejser

 

På trods af at de danske vintermåneder statistisk set bliver varmere med årene, har danskerne stadig en øget rejselyst i disse måneder. Er du én af dem, der drømmer om sydens sol, imens slud og regn hærger vejrudsigterne i Danmark? Så har du muligheden for at tage på en langtidsrejse på en varighed af 3 uger. Vitus Rejser udbyder en lang række af disse såkaldte langtidsrejser, hvor du har mulighed for at trække stikket, læne dig tilbage i stolen på din balkon med en drink i hånden, og samtidig nyde den behagelige temperatur på din feriedestination.

 

Hvad inkluderer en langtidsrejse?

Vælger du at tage på en langtidsrejse med Vitus Rejser, kan du altid forvente et ophold på 3 ugers varighed, at der er inkluderet minimum 3 udflugter. Oftest inkluderer ferien halvpension, og så bliver rejsen altid ledet af en rejseleder, som gør sit ypperste for at stable øvrige arrangementer på benene. Dette er fx vandreture samt kulturelle og historiske seværdigheder i nærområdet.

Nedenfor giver vi dig nogle bud på langtidsrejser med Vitus Rejser.

 

Alicante, Spanien

Alicante, Spanien

 

Puerto de la Cruz, Tenerife

Tenerife er én af De Kanariske Øer, hvor du i vinterhalvåret kan forvente en behagelig gennemsnitstemperatur på 17 til 25 grader. På rejsen vil du blive indkvarteret på et nyrenoveret hotel med halvpension i den charmerende by Puerto de la Cruz. Her kan du både opleve synet af vulkanen Teide og den hyggelige stemning på den lille havn samt torvet Plaza Charco med både restauranter og butikker.

På andendagen efter ankomsten til feriedestinationen vil der være mulighed for byvandring i Puerto de la Cruz i selskab med rejselederen.

 

Deluxe langtidsrejse til Calpe, Costa Blanca

Er du en livsnyder udover det sædvanlige? Så er en deluxe langtidsrejse muligvis noget for dig. Ferien inkluderer indkvartering på Suitopía Sol y Mar Suites Hotel, hvor du vil komme til at bo i en 20 m2 stor suite. Hotellet er beliggende i Calpe ved middelhavskysten. På ferien kan du forvente en temperatur på op til 20 grader.

Byen Calpe tilbyder et charmerende bymiljø med både butikker og restauranter, og du vil uden tvivl blive betaget af den meget autentiske atmosfære med tapasbarer og historiske aftryk i gaderne. Derudover kan du også spadsere langs stranden af den flotte strandpromenade.

En rejseleder vil tage imod dig i lufthavnen, og på dag 2 vil rejselederen vise dig byen og fortælle om de mange muligheder området byder på.

 

 

Langtidsrejse til Gran Canaria & Puerto de Mogán

Langtidsrejser med Vitus Rejser byder også på en veltilrettelagt rejse til den nok mest populære ø blandt Kanarieøerne – Gran Canaria. Du vil komme til at bo i den hyggeligste ferieby, Puerto de Mogán, som ligger på øens solsikre del.

Du får alt fra imponerende sandklitter til vulkaner, skove, smukke frodige dale og spektakulære udsigter. Her venter et behageligt klima, frodige grønne områder og en fantastisk interessant kulturarv fra kolonitiden og levn fra Canarieøernes urbefolkning, gauncherne.

 

Eksotiske Costa Tropical & Almuñécar

Den smukke kyststrækning Costa Tropical ligger på Spaniens sydkyst og er indgangsporten til mange af Andalusiens maleriske, hvide byer. Klipper, små bugter og et mildt klima, gør landskabet perfekt til dyrkning af eksotiske frugter og grøntsager. Costa Tropical er intet mindre end spektakulær og et dejligt sted at tilbringe tre ugers langtidsferie.

 

Costa del Sol

 

Algarvekysten & Albufeira: Langtidsrejse til et af Sydeuropas mest populære rejsemål

De okkerfarvede kyststrækninger og de lune solstråler gør Algarvekysten til et af Sydeuropas mest populære rejsemål. På Vitus Rejsers langtidsferie bor du i Algarves populære kystby Albufeira. Dette er en perfekt beliggenhed tæt på den gamle bydel og med udsigt til Atlanterhavet. Der venter et væld af oplevelser i nærområdet med mulighed for blandt andet at spille golf og tage på skønne vandreture.

 

Costa del Sol & Nerja

Nerja ligger skønt ved mundingen af floden Chillar på den velkendte kyststrækning Costa del Sol. Lige på grænsen til den tropiske kyst Costa Tropical. Sammen skal i opleve Cuevas de Nerja, verdens måske største og flotteste drypstenshuler, besøge gamle mauriske landsbyer langs Rosinruten og udforske prægtige Málaga, der er en af verdens ældste byer.

Derudover venter autentiske andalusiske oplevelser i bjerglandsbyerne Colmenar, Alfarnate og Alfarnatejo. Her bliver du klogere på det lokale køkken. Oplev derudover en smuk udflugt til spændende Antequera, den charmende hvide landsby med den momumentale gamle fæstning Alcazaba.