Denne artikel er skrevet i samarbejde med Best Travel.

 

Vi kender det alle. Vi går og venter hele året på, at vi endelig kan rejse på ferie igen, og inden vi får set os om, er ferien allerede slut, og nu kommer kulde og mørke snigende. Ferien er ganske enkelt ikke lang nok kontra alle de lange og kolde måneder, vi har i Danmark. Vores forslag til denne problematik er, at du bruger noget af tiden sydpå på en langtidsrejse.

Best Travel har langtidsrejser til Spanien, Thailand, Italien, Portugal og De Kanariske Øer. Alle sammen destinationer hvor du vil blive mødt af gennemsnitstemperaturer, som er noget mere venlige, end dem vi kender i det danske vinterhalvår.

Ved at tage på langtidsrejse kan man, udover at nyde livet ved poolen og stranden, også få mulighed for at putte endnu flere oplevelser og udflugter på programmet. Når du rejser med Best Travel er overnatningsstederne af høj kvalitet. De anvender typisk 3-4-stjernede hoteller med bl.a. skønne poolområder, aktivitetsmuligheder og meget komfortabel indkvartering på dejlige værelser.

 

Algarvekysten

Hvis du vælger Algarvekysten som din destination, vil vi anbefale dig at tage en langtidsrejse på omtrent 3 uger i vintermånederne. Stedet giver rig mulighed for dejlige oplevelser og afslapning. Byen har enormt mange spisesteder, og hvis du ikke orker at spise ude, kan vi anbefale, at du selv laver mad.

Du kan hurtigt få fingrene i lokale råvarer, som kan spice din mad op. Der er mulighed for heldagsudflugter, hvor man kan opleve skønt landskab og skjulte perler. Vil du opleve mere af Algarve, kan man benytte sig af det udmærkede offentlige transportsystem eller leje en bil. Algarve byder på smuk natur med skønne sandstrande, forrevne klippekyster og fredfyldte landskaber.

 

Langtidsrejse

 

Costa del Sol

Flygt fra Danmarks kolde vinter og tag mod varme himmelstrøg, som findes ved den skønne spanske solkyst tæt på byen Benalmadena. Stedet ligger tæt på skøn strandpromenade, restauranter, boder, shops og barer.

Der er masser at lave på en langtidsrejse her. Og vi lover, at du ikke kommer til at kede dig. Tværtimod. Du kan tage på spændende udflugter til f.eks. Mijas og Malaga, hvor man kan lære om historien og kulturen i de forskellige byer.

 

Malta

Når du besøger Malta, er du sikker på at komme væk fra vinter og kulde i Danmark. Tag 3 uger på den skønne ø i det sydlige Middelhav. Selvom man er i vinterhalvåret, kan man glæde sig til lune dage med op mod 20 grader, og badevandet vil være som i Danmark på en varm sommerdag.

Af udflugter kan man besøge smukke Valletta, komme på byrundtur eller sejltur i det smukke vand. Du kan lære om historie, kunsthåndværk og madkultur uden at stresse, fordi du er i området længere tid end normalt.

 

Gran Canaria

Flygt fra mørke og kulde i Danmark og besøg skønne, lune og solrige Gran Canaria. Her vil du få et hav af hyggelige oplevelser i bagagen. Der er der behageligt hele året rundt, og i vinterhalvåret kan man forvente, at temperaturerne ligger omkring eller over 20 grader.

Der går direkte fly fra Aalborg, København eller Billund. På Gran Canaria kan du tage på skønne udflugter til bl.a. Puerto Rico og Strandpromenaden Paseo Maritimo. Du kan opleve Gran Canarias smukke natur og varierende natur, du kan lære om historien, eller du kan få et indblik i hverdagslivet i landsbyerne. 

 

 

Tenerife

Tenerife er et godt sted at besøge, hvis du er på udkig efter en langtidsrejse med afbræk fra det danske vintervejr. På en tur til Tenerife kan du få god tid til afslapning og se nærmere på den spanske ø, som har lunt vejr hele året rundt. Tenerife er en populær destination om vinteren, og især hvis der er tale om langtidsferie.

Tenerife ligger som en perle i Atlanterhavet ud for Afrikas kyst. Den er den største af De Kanariske Øer og byder med sit behagelige klima på en tiltrængt pause fra den danske vinter. Af udflugter kan man glæde sig til at besøge nationalparken Las Cañadas, landsbyen Garachico og hovedbyen Santa Cruz.

 

Thailand

Forestil dig 29 dage væk fra mørke og kolde Danmark. Thailand er med sikkerhed en god destination for dig, som ønsker en lidt længere langtidsrejse. Med 29 dage i Thailand vil du kunne nyde det thailandske klima, de billedskønne palmestrande og det turkisblå hav.

Ikke at forglemme det fantastiske, thailandske køkken, de gæstfri lokale og imponerede seværdigheder. Du kan tage på denne tur uden planlagte oplevelser og bare tage det hele i eget tempo – og opleve dét, du synes er allermest interessant. Tag på en tur til Thailand, hvis du virkelig trænger til et afbræk fra Danmark og gerne vil gå all in.

 

 

Sicilien – den store rundrejse

Hiv 15 dage ud af kalenderen og tag på rundrejse på Sicilien. Her kan du opleve smukke landsbyer og interessante kulturoplevelser.

Du kan få lov til at komme på arrangerede udflugter men samtidig også udforske øen på egen hånd. “Italien uden Sicilien efterlader intet billede i sjælen: Først her er nøglen til det hele”. Sådan skrev den tyske digter Goethe i 1788 om det klassiske Sicilien. Og sådan er det fortsat. Øen er nøglen, som passer i det italienske nøglehul. Sicilien er ganske enkelt rejsemålet, hvor den besøgende kan få opfyldt så godt som alle ønsker om kultur, historie, natur og livsnydelse i et mildt Middelhavsklima.

Læs mere om Best Travels langtidsrejser lige her.