Langtidsrejse til Algarvekysten i vintermånederne, hvor du kan nyde en kop kaffe i solen i korte ærmer selv i januar. Vi har valgt et skønt 4-stjernet lejlighedshotel i Algarves mest berømte badeby, Albufeira og inkluderet 3-retters middag inkl. vin og vand på 7 af rejsens dage.

Herudover kan du benytte dig af byens mange spisesteder og selv lave mad af de lækre, lokale råvarer i lejlighedens køkkenniche. I rejsen indgår desuden 3 skønne udflugter, hvor der er mulighed for at opleve flere af Algarves skønne byer og betagende landskaber.

DETTE REJSETILBUD ER UDLØBET

Albufeira var oprindeligt en søvning fiskerby, men de skønne sandstrande tiltrak badegæster og stedet har udviklet sig til en livlig ferieby, som især i højsommeren tiltrækker mange besøgende. Den gamle bydel har heldigvis bevaret sin autentiske charme og i fiskerihavnen, som ligger lige ved siden af den flotte marina, kan man stadig se fiskerne losse deres fangst.   

På en udflugt til Loulé er der mulighed for at opleve et traditionelt lokalt lørdagsmarked i byens smukke gamle markedshal. Nyd atmosfæren og gør en god handel – lokale specialiteter og kunsthåndværk er de bedste souvenirs! På en heldagsudflugt på den vestlige del af Algarve går turen til Sagres og Lagos, som begge er berømte for deres betydning for Henrik Søfarerens opdagelsesrejser. Vi tager desuden på heldagsudflugt inkl. vinsmagning og frokost med lokale specialiteter i regionen Alentejo nord for Algarve.

Langtidsrejse til Algarvekysten


Udflugter, som er inkluderet i prisen:


Alentejo-reionen (heldagsudflugt inkl. frokost)
Vi tager på udflugt i regionen Alentejo i Algarves bagland. I Castro Verde passerer vi den hyggelige lille kirke, hvor vi bl.a. kan beundre de fine azulejes, de berømte potugisiske kakler i smukke blå nuancer. Alentejo er Portugals spisekammer og her dyrkes korn, oliven og vin i lange baner. Vi besøger en lokal vingård hvor vi hører om fremstillingsprocessen og får lejlighed til at smage på vinen. V

Marked i Loulé (halvdagsudflugt)
Udflugt til den hyggelige markedsby Loulé, som ligger lidt inde i landet. Udover markedet, som foregår i den fine markedshal, der er opført i begyndelsen af det forrige århundrede, er der også mulighed for at gøre en god handel i byens små butikker. Markedets boder lokker med friske fisk og skaldyr, ost, pølser og farvestrålende frugt og grønt, samt honning i smukke handmalede krukker.

Kap St. Vincent og Lagos (heldagsudflugt)
Vi kører vestpå til Sagres, hvor vi besøger fortet fra det 15. årh. og Kap Skt. Vincent, som er Europas sydvestligske punkt. Vi besøger også den smukke kystby Lagos, som har en fortid som en vigtig handelsby og desuden var udgangspunktet for Henrik Søfarerens opdagelsesrejser. 

Se også dette rejsetilbud: Rundrejse i Grækenland

Langtidsrejse til Algarvekysten
Langtidsrejse til Algarvekysten