Kulinariske oplevelser i Salzburgerland

Udover de mange naturskønne oplevelser du kan opleve i Salzburgerland, så byder stedet også på et væld af kulinariske oplevelser. Vi har samlet 3 vidt forskellige kulinariske oplevelser, som du kan opleve i Salzburgerland i sommerhalvåret.

 

Bio-Hofkäserei Fürstenhof – autentisk ostefarm

salzburgerland

Er du til ost, så skal du med garanti besøge Bio-Hofkäserei Fürstenhof. Bio-Hofkäserei Fürstenhof er en gammel ostefarm, som i 1992 blev omdannet til en organisk farm. Farmen er over 100 år gammel, og er gået i arv i generationer. Det er nu 4. generation, som driver farmen, og familiekærligheden til stedet kan tydeligt mærkes. Osten bliver lavet fra deres egne, sunde køer, og kan kun købes på farmen.

Udover at se den smukke, familieejede farm og prøvesmage deres mange oste til du finder lige præcis den, du vil have med hjem, så kan du også begive dig ud i at lave din helt egen ost. På dette kursus får du viden om farmen, køerne samt de mange processer der er fra koen malkes til osten er færdiglavet. De ved alt, hvad der er at vide om ost. Så er du interesseret i at lære mere om en ostefarm og processerne bag, så spørg endelig løs.

Læs mere om ostefarmen her.

 

 

Die Genusskrämerei – casual fine dine

Salzburgerland

Die Genusskrämerei er en skjult restaurant i en lille gård midt i byen Hallein. Udefra ligner restauranten ikke noget særligt, men lige så snart du træder ind ad døren, bliver du overrasket, hvor en hyggelig restaurant kommer til syne. Om du bor I byen eller ej, så er restauranten bestemt et besøg værd. De lokale indbyggere fra byerne rundt om Hallein strømmer til, og det er med god grund. Her serveres lokale råvarer og retter, som er sammensat på en anderledes og international måde.

Restaurantens ejer er Aaron og hans mor, og sammen formår de at skabe en familiær og afslappet stemning, som blandt andet kommer til udtryk gennem gamle familiebilleder, der ligger på bordene. Samtidig er restauranten elegant og især maden og servicen bringer restauranten til et højere niveau. Målet er, at maden skal overraske, og det gør den. Restauranten er en kulinarisk oplevelse, som du bare må opleve, hvis du besøger Salzburgerland! Bestil bord og læs mere om restauranten her.

 

Sommerhytter – mad og udsigt fra toppen

Salzburgerland

I Østrig finder man ikke kun de populære skihytter, men også de såkaldte sommerhytter, som er placeret rundt omkring i hele Salzburgerland. Der er omkring 160 sommerhytter i Salzburgerland, der besøges af lokale som turister hele sommerhalvåret. Her kan man søge væk fra byen og ud i naturen, hvor man kan komme helt ned i gear.

En besøgsværdig hytte er Spiessalm, som er placeret i Sankt Martin am Tennengebrige. Spiessalm er en alpin hytte, som er mere end 400 år gammel. Hytten blev renoveret i 2013, men har stadig bevaret de mange originale karaktertræk fra gammel tid, som skaber en autentisk oplevelse. Her serverer de traditionel mad og snacks, samt selvproducerede specialiteter fra deres egen ostefarm. Der er en vidunderlig udsigt så langt øjet rækker, ligegyldigt hvilken vej man kigger hen. Som noget helt særligt kan man også se den berømte bjerggruppe Tennengebirge i Nord.

Fra hytten kan du tage en hiking-tur i Lammertal junglen, hvor man blandt andet kan se Centraleuropas højeste træer. Læs mere om Spiessalm her.

To andre anbefalelsesværdige sommerhytter er Erlbachhuette og Schnitzhofhuette.

Rejsetilbud

Hawaii
Ikoniske Highway 1 inkl. Hawaii
Se rejsetilbud
Glamping hos Marsk Camp
Glamping hos Marsk Camp
Se rejsetilbud
Skirejse til Trysil
Skirejse til Trysil
Se rejsetilbud

I samme kategori

Det østrigske køkken
winter-market-at-the-prater-3004765_640
Basel
Marokko

Mest læste

Verdens største lande
Verdens største vulkaner
Marokko
troldejagt i Danmark

Forsiden netop nu

Israel
Det østrigske køkken
winter-market-at-the-prater-3004765_640
Basel
Jul i Europa
Europas bedste pizza 2022
palma-3226352_640
Verdens bedste shopping-byer

Mest læste

Danmark

Juleophold
julemarked i tivoli
Holmely glamping
Halloweenoplevelser

Skiferie

Tourismus-GmbH_Josef
schladming-travelmore
Østrig
Smukke skiområder i Europar

Camping

Holmely glamping
Camping i Norge
Ferie i Aarhus
Camping Aarhus

Rejsetilbud

Verdens bedste barer 2022
Essensen af Vietnam
Niedersachsen
Hjemsøgte hoteller
Marokko
Polarnatten i Grønland
imgonline-com-ua-CompressToSize-um3aqIfRd3

Vind en overnatning for 2 personer

Tilmeld dig Travelmore’s nyhedsbrev, og deltag i konkurrencen om 1 overnatning for 2 personer inkl. lækker morgenbuffet. (værdi op til 1.500 kr.)