Et krydstogt kombinerer afslapning og bekvemmelighed med oplevelser en masse! Vi har fundet fire gode bud på dit næste krydstogtseventyr.


MSC Sinfonia


Tager du på et MSC-cruise til Middelhavet får du mulighed for at opleve de historiske havne fra Bari til Venedig, de billedskønne gader i Cannes og Nice, og den spanske kultur i Barcelona og Malaga.

Med MSC vælger man mellem tre forskellige pakkeløsninger: the Bella Experience, the Fantastica Experience og the Aurea Experience. The Bella Experience er standardpakken, hvor du ”nøjes” med balkon, havudsigt, et lækkert værelse og et udvalg af a la carte-muligheder. The Fantastica Experience er niveauet over Bella, hvor du bl.a. får en 24-timers room service med i prisen. Mens The Aurea Experience er den ultimative pakkeløsning med fri drikkelse og spa.

MSC Cruises er en oplevelse, hvor både kulturelle brændpunkter, storslåede kystlinjer og udsøgt mad, udgør rejsen.  

Læs mere om MSC Sinfonia krydstogt på deres hjemmeside.

Krydstogt i Middelhavet


Royal Caribbean International


Forkæl dine smagsløg i Italien, udforsk oldtidsmonumenterne i Grækenland og slik sol langs den kroatiske kystlinje. Med Royal Caribbean International Cruises, har du bl.a. andet mulighed for at tilpasse din krydstogtrejse lige som du vil have den. Blandt favoritterne finder du eksempelvis ’the deluxe beverage package’, som giver dig fri drikkelse hele turen. Det er med vand, sodavand, kvalitetskaffe og -te, friskpresset juice, øl, cocktail, stort set alt, hvad du kan komme i tanke om.

Royal Caribbean International skiller sig ud, ved bl.a. at arrangere underholdning ud over det sædvanlige. På deres krydstogter har du mulighed for at opleve alt fra Tony Award-vindende Broadway musicals, isskøjteløb og ikke mindst stort anlagte udspringsshows.   

Læs mere om Royal Caribbean International krydstogt på deres hjemmeside.


Celebrity Cruises


På et krydstogt i Middelhavet med Celebrity Cruises, kommer du afsted med ét af selskabets seks prisvindende krydstogtskibe. Her er der altså bekvemmelighed for alle pengene. Celebrity Cruises skibe er både luksuriøse og moderne, og intet mindre end mesterværker, når det kommer til krydstogtsskibsarkitektur.

Topklasse skibsarkitekter, moderne indretningsarkitekter og stylister, er gået sammen om at skabe disse premium krydstogtskibe, og er da også blevet belønnet med ’best premium cruise line’ de seneste ti år.

Læs mere om Celebrity Cruises krydstogt på deres hjemmeside.

Krydstogtferie i Middelhavet


Azamara


Med Azamara kan du tage på et intenst italienske krydstogteventyr. Start i Rom og oplev Vatikanstaten, udforsk Colosseum og Forum Romanum, og tag et hvil på Den Spanske Trappe. Herefter tager du videre til Porto Torres på Sardinien og ser San Gavino Basilica og Torre Aragonese. Næste stop er Portoferraio på øen Elba, hvor Napoleon brugte et helt årti i eksil. Dernæst går turen til Livorno, hvor du har mulighed for en tur til Firenze og Pisa, inden du sejler mod Portovenere. Santa Margherita er næstsidste stop, inden turen rundes af i Monte Carlo, hvor du har mulighed for at ’roll the dice’ i det verdenskendte Grand Casino.  

Azamara giver dig med andre ord, en rundtur i Italien du sent vil glemme!

Læs mere om Azamaras krydstogt på deres hjemmeside.