Vitus Rejser overtager Klingenberg Rejser.

Siden 2015 har Peter Nygaard stået i spidsen for det traditionsrige busrejseselskab Klingenberg Rejser, men nu overdrages forretningen til Vitus Rejser med administrerende direktør Heidi Maak Glinvad bag rattet.

Pr. 1/7 overtager Vitus Rejser Klingenberg Rejser.

Hos Vitus Rejser har vi længe haft et godt øje til Klingenberg Rejser, fortæller Heidi Maak Glinvad. Klingenberg Rejser har en flot portefølje af indholdsrige busrejser i Europa af høj standard, der passer som fod i hose ind i vores koncept hos Vitus Rejser: Kvalitetsrejser med masser af indhold og socialt samvær.

Klingenberg Rejser, der er opkaldt efter stifteren Helge Klingenberg, har eksisteret siden 1984. Da Helge Klingenberg trak sig tilbage, overtog Peter Nygaard bureauet. Det er under hans ejerskab vokset til en sund forretning med en solid forankring på Vest- og Sydsjælland. Peter har nu besluttet at drosle ned for arbejdsbyrden og fokusere på driften af Nygaards Turist & Minibusser. Dette selskab tilbyder 1-dags ture samt buskørsel for både virksomheder og private. Peter Nygaard har derfor valgt at afhænde Klingenberg Rejser til nye kræfter.

 

Kvalitetsrejser til fornuftige priser

“Hos Vitus Rejser, der er en erhvervsdrivende fond, hvis overskud går til velgørende formål, føler jeg, at jeg har fundet det perfekte match”, siger Peter Nygaard og tilføjer: “Vitus Rejser har ligesom Klingenberg Rejser fokus på kvalitetsrejser til fornuftige priser, hvor det sociale indhold er i højsædet. Vores koncepter ligger meget tæt op ad hinanden. Der er fokus på oplevelser undervejs på hele rejsen og kompetent formidling af dansktalende rejseledere.”

Vitus Rejser har siden 1973 arrangeret grupperejser med dansktalende rejseledere for aktive og sociale voksne til hele verden. Programmet tæller normalt omkring 250 forskellige rejsemål. Rejserne foregår både med fly, krydstogtskibe og busser. Med købet af Klingenberg Rejser vil gæsterne hos begge bureauer nu få endnu flere rejsemål at vælge imellem.

På sigt flyttes ”maskinrummet” fra Sorø til Vitus Rejsers hovedkontor i København. Klingenberg-gæsterne kommer dog ikke til at mærke forskel. De vil stadig blive mødt af Klingenberg Rejsers faste rejseledere og chauffører i bussen. Peter Nygaard og hans datter Tanja, som sammen har drevet Klingenberg Rejser, kommer begge til at fortsætte i roller hos Vitus Rejser.

“Sammenlægningen kommer til at ske løbende over sommeren. Vi glæder os til at fortælle vores gæster den gode nyhed”, afslutter Peter Nygaard.