Oplev den smukke natur i Østrig: Tag på campingferie i Kärnten

Artiklen er skrevet i samarbejde med Kärnten Werbung.

 

En campingferie i Kärnten giver dig naturoplevelser i sin smukkeste og mest umiddelbare form. Kärnten ligger nemlig på den solbeskinnede sydside af Alperne i Østrig

Du føler velvære, så snart du slår teltet op midt i den friske duft af græs, eller finder den helt rigtige plads til din campingvogn. Her kan du blive ét med naturen, fjernt fra hverdagens stress og jag.

På de over 100 campingpladser i Kärnten mærkes komfort og velvære tydeligt. Nogle af dem har desuden fået det eftertragtede Kärnten kvalitetsstempel. De skønne campingpladser ligger midt i fantastiske omgivelser med varme badesøer og pragtfulde bjerge, fra helt enkle campingpladser til de luksuriøse, der er udstyret med wellnessområde.

Læs med her og bliv klogere på, hvad en campingferie i Kärnten i Østrig byder på.

 

Kärnten
©Gert PERAUER_MTG_BiwakFreiheit

 

Cykling og vandring i Kärnten

Der er mange vandreveje for vandrere, der ønsker at nyde naturen i alle højder i den alpine ferieverden. De er familievenlige og egner sig også til barnevogne. Afhængigt af ønsker og kondition kan der vælges mellem utallige ruter med skiltning, som fører tværs gennem regionen. Den mest kendte er Alpe-Adria-ruten, som i 43 etaper fører fra Großglockner i Kärnten gennem Slovenien til havet i nærheden af Trieste.

Der er også masser af muligheder for cykelture. Prøv fx strækninger som den certificerede Drava-cykelrute eller Via Carinzia, der giver dig mulighed for at komme helt tæt på det enestående bjerg- og sølandskab. Kärntens downhill-strækninger får cykelentusiastens hjerte til at slå lidt hurtigere!

 

Overnatningsmuligheder for enhver smag: Mobile homes, udlejningsautocampere og ferielejligheder

En campingferie i Kärnten er både for dig, der kommer med egen campingvogn eller autocamper og dig, der ikke har egen vogn. Der er nemlig mange forskellige overnatningsmuligheder på Kärntens mere end 100 campingpladser med 16.000 enheder. Mange af campingpladserne har nemlig alternative overnatningsmuligheder i form af ferielejligheder, komplet udstyrede udlejningsautocampere og mobile homes.

Kommer du i egen vogn, har du mulighed for at vælge din helt egen yndlingsplads. Hvad enten du foretrækker, at den skal ligge ved en badesø, ved foden af Alperne, på en romantisk flodbred eller ved en bondegård. I nærheden af Millstätter See og Keutschacher See i det sydlige Kärnten er der også naturist-campingpladser.

Et mobile home er et godt valg, hvis du ikke har egen vogn, og det er en meget komfortabel og børnevenlig overnatningsmetode. Prøv fx de dejlige mobile homes på Strandcamping Gruber ved Faaker See eller Seecamping Hoffmann ved Ossiacher See. Der udlejes bl.a. logier i høj kvalitet på Camping Breznik ved Turnersee (mobile homes), Seecamping Berghof ved Ossiacher See (feriehuse med privat sauna), Camping Brunner (feriehytter) eller Camping Schluga (moderne lejligheder, stort spa-område). Der er altså rige muligheder for at nyde ferien på en campingplads i Kärnten uden egen campingvogn.

 

Hunde er velkomne i Kärnten

Du kan sagtens tage din hund med på campingferie i Kärnten. Der er nemlig mange af campingpladserne, der byder din hund velkommen. Din hund vil med sikkerhed elske en ferie med lange gåture i naturen. Hver dag kan I tage på opdagelsesrejse sammen. Og i de uberørte, varme søer kan din hunde springe i vandets herlige blå.

 

 

Rejsetilbud

Rundrejse til Skotland
960_Spanien_Andalusien_Guadix
Spaophold på Kurhotel Skodsborg

I samme kategori

Hohe Salve
Hohe Salve
hohe salve
Salzburg

Mest læste

troldejagt i Danmark
Salzburg
Verdens største byer
De største lufthavne i verden

Forsiden netop nu

sommer harzen
Hohe Salve
ferie i Gøteborg
ø-ferier
Magiske destinationer i London
Hohe Salve
Weissenhaeuser Strand
byer uden tursiter

Mest læste

Danmark

Danmark
Aktiv ferie
Kirsebærtræer
Dansk gastronomi

Skiferie

gurgl østrig
Vorarlberg
Zillertal
Zillertal i Østrig, skiferie

Camping

Aktiv ferie
Campingmesse
Holmely glamping
Camping i Norge

Rejsetilbud

Japan
strandresort
Sejltur i Grønland
Flyrejsen
Weissenhaeuser Strand
Flyvemaskine
Havila

Vind en overnatning for 2 personer

Tilmeld dig Travelmore’s nyhedsbrev, og deltag i konkurrencen om 1 overnatning for 2 personer inkl. lækker morgenbuffet. (værdi op til 1.500 kr.)