Denne artikel er skrevet i samarbejde med Best Travel

 

Jul i Danmark er lig med de samme traditioner år efter år. Men overvejer du at fejre julen på en ny måde? Og drømmer du måske om at fejre juleaften udenfor Danmarks grænser?

Så har Best Travel et bredt udvalg af skønne rejser, hvor du skal fejre højtiden på festlig vis i godt selskab. Best Travel tilbyder flere spændende julerejser, hvad enten du er til julemarked, krydstogt eller er helt vild med Bornholm. Foruden højtidsfejringen byder julerejserne også på dejlige udflugter og oplevelser i selskab med Best Travels danske rejseledere.

Vi giver dig her 3 spændende bud på hyggelige julerejser med Best Travel.

 

Julemarkeder i Lübeck og Hamborg

Lad dig lokke af duftende glühwein, smukt kunsthåndværk og lokale delikatesser. Tag med på en julemarkedstur lidt ud over det sædvanlige. For selv om Lübeck måske huser verdens mest kendte og traditionsbundne julemarked, så kan du på denne tur også opleve pulserende Hamborg og shoppe mærkevarer til gode priser i Neumünster.

Rejsen fra Danmark foregår komfortabelt i 5-stjernet bus med god plads til både lange ben og de mange indkøb, som sikkert foretages undervejs. Og du skal naturligvis også bo godt. Du indkvarteres på Lübecks bedste hotel, beliggende direkte i centrum helt ned i Travefloden.

Se rejsen her

 

Julerejser med Best Travel

Palace Belvedere with Christmas Market in Vienna, Austria

 

Julekrydstogt på Donau

Oplev smukt julepyntede byer og stemningsfulde julemarkeder langs Donau. Med Best Travel flyver du direkte fra enten Sønderborg eller København til Wien. Her har krydstogtet sin begyndelse. Og herfra går turen til skønne Budapest og hyggelige Bratislava.

I Wien skal du naturligvis opleve en række af byens skønne julemarkeder. Man kan ikke undgå at komme i julestemning, når man slentrer rundt blandt de mange boder, som bugner af julesnaps og lækre, østrigske julespecialiteter. Du skal også med på en byrundtur med bus, hvor du ser en række af byens vigtigste seværdigheder og nyder den imponerende arkitektur, som kendetegner byen.

Se rejsen her

 

Julerejser med Best Travel

Svaneke, bornholm

 

Julemarkeder på Bornholm

Fejr advent på Bornholm! Få steder byder på så mange juleoplevelser som Bornholm. Den skønne ø venter kun få timers rejse væk og frister med juleoplevelser ud over det sædvanlige.

Fra basen på det skønne 4-stjernede Griffen Spahotel kan du se frem til flere dejlige juleoplevelser på den lille ferieø. Der er bl.a. besøg ved de dejlige julemarkeder i Aakirke(jule)by og Slusegård. Turen går også forbi Svaneke, hvor du kan opleve små hyggelige butikker med tekstilkunst, glaspusteri og keramik. Her skal du nyde en frokost på Svaneke Bryghus med bornholmske specialiteter.

Se rejsen her