Juleophold i Danmark

Artiklen er skrevet i samarbejde med Small Danish Hotels

Et juleophold er noget helt specielt, når de fine danske kroer og hoteller pyntes smukt og festligt op til jul. Mange steder tilbyder særlige juleophold i december måned, hvor man ikke alene mærker julestemningen på kroen eller hotellet, men også i nærområdets forretninger og julemarkeder.

Et juleophold er en smuk, skøn og afslappende måde at opleve julen på.

 

Juleophold fyldt med oplevelser

Gennem et juleophold kan I opleve julen i en ny by, og ved at kombinere det med overnatning, kan det gøres uden julestress. Nogle af de mest kendte juleattraktioner er ”Jul i Den Gamle By” i Aarhus, hvor du kan opleve julen som i de gode gamle dage og ”Jul i Tivoli” i København, hvor kandiserede æbler, nisselandskab og den smukkeste julebelysning frembringer rare juleminder.

Mange af Danmarks mindre og mellemstore byer holder julemarkeder på torve og pladser. Så hvis I mere er til julehygge ”i det små” så prøv at læg vejen her forbi. Her finder man  nærværende julestemning og gode tilbud fra lokale forretninger.

 

Julemad fra mormor til gourmet

Der findes mange forskellige slags juleophold. Mangfoldigheden på kroer og hoteller afspejles også i den måde de laver julemad på. Mindre kroer tilbyder typisk den velkendte traditionelle julemad, så hvis vil man nyde julemad som mormor lavede den, skal man klart kigge i dén retning. Hvis du er på udkig efter finere kogekunst, er der flere og flere hoteller – og også kroer – landet over, der laver innovative udgaver af kendt julemad. Her kan man være sikker på store gastronomiske julemadoplevelser.

Uanset hvilken type juleophold du søger, kan du helt sikkert finde noget, der frister blandt disse gode tilbud på juleophold herunder.

 

 

Vi har fundet 3 juleophold til dig:

 

Juleophold

 

Stammershalle Badehotel, Gudhjem

3760 Gudhjem
Stammershalle Badehotel er et enestående badehotel bygget i 1911 på klippegrund langs en af Bornholms smukkeste kyststrækninger mellem Tejn og Gudhjem. Oplev solskinsøen Bornholm og forkæl dig og dine kære i en afslappet atmosfære i restaurantens smukke lokale.

 

Læs mere om hotellet her

 

Juleophold

 

Hotel Kirstine, Næstved

4700 Næstved
Det romantiske hotel midt i Næstved er indrettet i en 250 år gammel, hvid bindingsværksgård. De ”skæve” stuer emmer af historie og danner en charmerende ramme for et dejligt ophold. Hotel Kirstine er et perfekt udgangspunkt for oplevelser på Sydsjælland.

Læs mere om hotellet her

 

Juleophold

 

Hotel Randers

8900 Randers C

Hotel Randers er et af landets ældste provinshoteller, beliggende i hjertet af byen. I mere end 160 år har hotellet været en oase med plads til nydelse, ro og fordybelse. Hotellet blev opført i 1856, men blev totalrenoveret i efteråret 2016. Historiens vingesus mærkes tydeligt på det smukke hotel.

Læs mere om hotellet her

Rejsetilbud

I samme kategori

Dansk gastronomi
Naturoplevelser i Danmark
Outdoorshow
Dansk Golfshow

Mest læste

troldejagt i Danmark
Ferie med børn
Verdens største byer
Togrejse

Forsiden netop nu

Kirsebærtræerne
Forår i Europa
Dansk gastronomi
interrail
Romantiske hoteller i verden
Caribien
Grønland
Solorejsens opvågning

Mest læste

Danmark

Dansk gastronomi
Naturoplevelser i Danmark
Outdoorshow
Dansk Golfshow

Skiferie

Vorarlberg
Zillertal
Zillertal i Østrig, skiferie
skiferie i Zillertal

Camping

Campingmesse
Holmely glamping
Camping i Norge
Ferie i Aarhus

Rejsetilbud

belgium-3590656_640
Naturoplevelser i Danmark
Skotlands højdepunkter
Backpackerdestinationer
khiva-198684_640
dykke med hajer
Påskerejser

Vind en overnatning for 2 personer

Tilmeld dig Travelmore’s nyhedsbrev, og deltag i konkurrencen om 1 overnatning for 2 personer inkl. lækker morgenbuffet. (værdi op til 1.500 kr.)