Julemarkedsrejser: oplevelsesrige ture og stemningsfulde julemarkeder

Artiklen er skrevet i samarbejde med Vitus Rejser

 

Julen er hjerternes fest og hvilken bedre måde at komme i ægte julestemning på, som på en hyggelig julemarkedsrejse?

Nyde den søde duft af gløgg og julegodter, mens du går på opdagelse blandt de farvestrålende juleboder, som byder på alt mellem himmel og jord. 

Med en julemarkedsrejse med Vitus Rejser På får du en god blanding af oplevelsesrige udflugter kombineret med besøg på stemningsfulde julemarkeder. Der er god tid på markederne, så du i ro og mag kan udforske boderne og måske få klaret julegaverne.

Der er på forhånd inkluderet udvalgte måltider i programmet, men der er selvfølgelig også levnet plads til, at du på egen hånd kan udforske lokale restauranter eller spise dig mæt i julemarkedernes mange, lokale specialiteter.

Vi giver dig her 3 bud på hyggelige julemarkedsrejser med Vitus Rejser.

 

 

Julemarkedsrejse til Berlin

Julemarkedsrejse berlin

Berlin med alle de funklende julemarkeder er en af de mest populære rejsedestinationer i adventstiden! Berlinerne forstår nemlig at julehygge. Og byens mange charmerende julemarkeder er berømte for deres levende julemusik, dampende Glühwein og grillede tyske pølser.

I juletiden vrimler det med traditionelle, sjove og anderledes julemarkeder i den tyske hovedstad.. På denne busrejse til Berlin vil du bl.a. opleve hyggelige og velbesøgte julemarkeder på Gendarmenmarkt og Alexanderplatz samt ved Gedächtniskirche.

Bo på det 4-stjernede Hotel Berlin, som ligger centralt i Berlin – et rigtig godt udgangspunkt for den inkluderede og interessante byrundtur. Berlin er desuden en oplagt by til juleshopping, så du vil naturligvis også få tid til at gå på opdagelse i byens mange spændende butikker.

 

Læs mere om rejsen her 

 

Julemarkedsrejse til Budapest

Julemarkedsrejse i Budapest

Glæd dig til at opleve smukke Budapest i juleklæder. Ungarns elegante hovedstad har et af Europas mest gedigne og hyggelige julemarkeder. Med Vitus Rejser får du et indholdsrigt udflugtsprogram. Glæd dig til byrundture med bus og til fods samt et hyggeligt middagscruise på Donau.

På det store julemarked ved Vörösmarty-plads findes boder med et kæmpe udvalg. Der fristes med alt fra ungarske lækkerier til kunsthåndværk, marionetdukker, tørrede appelsinskaller, velduftende sæber, krybbespil, honningkager, julepynt og julegodter. 

I Ungarn har man respekt for de gamle juletraditioner, som smukt blandes med nutidens moderne tiltag. Overalt hersker en unik stemning både i gågaden og i de små sidegader, hvor udstillingsvinduer og facader er smukt julepyntede.

Donaufloden deler byen i to: Buda og Pest. Buda er den historiske bydel med det højtliggende borgkompleks, Fiskerbastionen, Matthiaskirken og de krogede gader med gamle middelalderhuse. Pest er det dynamiske centrum med butikker, restauranter og atmosfærefyldte cafeer. 

 

Læs mere om rejsen her

 

Julemarkedsrejse til Edinburgh

Julemarked Edinburgh

Skotlands elegante, historiske og kulturelle hovedstad scorer toppoint hos de fleste, og op mod jul er Edinburgh klædt med pomp og pragt. Centrum domineres af den verdenskendte borg, Edinburgh Castle, der spejder smukt fra den højtliggende klippe ud over den julepyntede by.

I tiden op mod jul forvandles Edinburgh til et virvar af stemningsfulde julelys, lyde og skønne dufte på byens hyggelige julemarked. Der er for alvor skruet op for julestemningen med lækker mad og drikke, juleknas, spændende kunsthåndværk og naturligvis Skotlands svar på gløgg – den varme hot wine.

Du finder byens populære julemarkeder både i George Street og på pladsen Mound Precinct lige foran National Galleries. Måske har du også lyst til at opleve det populære børnemarked i East Princes Street Gardens. Her kan børnene kører på karrusel og oplever julemanden? 

Glæd dig til at bo i hjertet af den gamle by med masser af butikker og hyggelige restauranter lige om hjørnet. Her vil du hurtigt føle dig hjemme og ikke mindst velkommen!

 

Læs mere om rejsen her

Rejsetilbud

Rejsetilbud til Bornholm
Rejsetilbud til Bornholm
Se rejsetilbud
Rejse til Madeira
Rejse til Madeira
Se rejsetilbud
Ischia
Rejse til Ischia
Se rejsetilbud

I samme kategori

Italien
Harzen
Oktoberfest
imgonline-com-ua-convertv6H1m65qGtwx

Mest læste

troldejagt i Danmark
krydstogt rhinen
Italien
De største lufthavne i verden

Forsiden netop nu

Halloweenoplevelser
Italien
Thailand øer
Harzen
Disneyland Paris
Salzburgerland
Oktoberfest
imgonline-com-ua-CompressToSize-aBa1V0H1SFTwtsw

Mest læste

Danmark

Halloweenoplevelser
Weekendophold
Hindsgavl slot
rejser efter baeredygtighed

Skiferie

schladming-travelmore
Østrig
Smukke skiområder i Europar
skisportssteder i Østrig

Camping

Camping i Norge
Ferie i Aarhus
Camping Aarhus
ø-ferie i Danmark
USA

Rejsetilbud

porto-343487_640
Julemarkedsrejse
imgonline-com-ua-CompressToSize-DknBXQbqlP
imgonline-com-ua-convertv6H1m65qGtwx
Bucketlist
porto-scaled-e1662661879568
mountains-5732202_640

Vind en overnatning for 2 personer

Tilmeld dig Travelmore’s og Vagabond’s nyhedsbrev, og deltag i konkurrencen om 1 overnatning for 2 personer inkl. lækker morgenbuffet. (værdi op til 1.500 kr.)