De 8 hyggeligste julemarkeder i Nordtyskland

Tag på julemarkeder i Nordtyskland, hvis du én af dem, som ikke kan vente til de kolde dage, duften af brændte mandler og synet af nisser overalt. Hvis du elsker de mange julelys i gaderne, som gør de mørke måneder lidt lysere.

Hop med på juletoget, når vi guider dig rundt til nogle af de hyggeligste julemarkeder i Nordtyskland. Bedre kendt som Christkindlmarkt eller Weihnachtsmarkt, som er et must see for familien i december måned.

Flensburg julemarked

Du skal blot en lille køretur fra den danske grænse, før du møder et af de første julemarkeder i Nordtyskland. Midtbyen er fyldt med boder og julelys, der strækker sig fra Südermarkt til Nordermarkt.

Her kan du finde mange tyske julelækkerier, og du kan også være heldig at finde genkendelige lækkerier, som vi kender fra Danmark.

Julemarkeder i Lübeck

I Lübeck er det muligt at finde flere forskellige slags julemarkeder. Uanset om du er til familiemarkedet ved bredden nær Trave floden eller julemarked fyldt med kunsthåndværk ved St. Peters kirke.

Der er også det mere historiske julemarked uden for St. Marys kirke. Eller et mere traditionsfyldt julemarked ved Rathausmarkt, Koberg-pladsen og Breite Strasse.

 

Hamburgs mange julemarkeder

Hamburg emmer af julemarkeder og julestemning. Det største er at finde foran rådhuset, og du er ikke i tvivl om, hvor det er placeret, når du ser det store juletræ.

Er du til et mere utraditionelt julemarked, som henvender sig til det mere voksne publikum? Så er ”Santa Pauli – Christmas in Kiez” et besøg værd. Det er kendt som et anderledes julemarked, der emmer af erotik.

 

 

Berlin er julemarkedernes hovedstad

Hvis du skal en tur til Berlin, kan det være en god ide at afsætte lidt længere tid, hvis du skal nå at besøge alle de julemarkeder, som byen tilbyder. Her finder du nemlig julemarkeder til enhver smag.

Julemarkederne er at finde både udendørs og indendørs, og alt lige fra de helt traditionsrige julemarkeder til de mere moderne. Har du børn med, er det værd at finde de julemarkeder der henvender sig til det yngre publikum med forlystelser og andre sjove boder.

 

 

Rostock julemarked med masser af julelys

På Rostock julemarked vil du blive mødt med et overflåd af julelys, og i bymidten kan du finde mere end 300 juleboder. Her er det også muligt at opleve en eventyrlig stemning, når eventyr genoptages på Fairytale Castle scenen.

Julemarkeder i Kiel

I Kiel finder du hele fire julemarkeder, der alle befinder sig inden for gåafstand på henholdsvis Rathausplatz, Holstenstraße, Asmus-Bremer-Platz og Alte Markt. På disse julemarkeder kan du købe alt fra kunsthåndværk, tradionel punch, til snacks.

Er du til skøjteløb, er Stadtwerke Eisfestival måske noget for dig. Her kan du finde en 700 kvadratmeter stor skøjtebane på krydstogtskibterminalen, der har udsigt over fjorden og havnen.

Dresden julemarked – ét af de ældste

Striezelmarkt er ét af de ældste julemarkeder i Tyskland med mere end 600 års historie. På julemarkedet kan du blandt andet finde verdens største nøddeknækker og store karruseller.

Har du endnu ikke købt julegaver, kan du gå på jagt i mere end 230 boder. Der sælges keramik, julekunsthåndværk, stearinlys, juletræspynt, håndlavet legetøj og meget mere.

Julemarked i Erfurt med anderledes juleattraktioner

Erfurt er én af de bedst bevarede middelalderlige gamle byer, og her ligger ét af de største og mest atmosfæriske julemarkeder i Europa. Her finder du hovedattraktioner som træfigurer på størrelse med mennesker, en 12 meter høj julepyramide, en flot juleblomsterudstilling og et enormt juletræ fyldt med masser af julelys.

Uanset hvor du begiver dig hen i Tyskland, er altså du sikker på at komme i julestemning i december måned. Du kan opleve julen efter tyske traditioner. Og du kan gå på jagt i de mange juleboder, der emmer af tyske julelækkerier, flot kunsthåndværk, anderledes juleattraktioner og meget mere.

 

Rejsetilbud

Marienlyst Strandhotel
Late Night Spa på Marienlyst Strandhotel
Se rejsetilbud
Drømmerejse til Grønland
Drømmerejse til Grønland
Se rejsetilbud
Hotel Faaborg Fjord
Hotel Faaborg Fjord Spa & Konference
Se rejsetilbud

I samme kategori

Italien
Harzen
Oktoberfest
Julemarkedsrejse

Mest læste

troldejagt i Danmark
krydstogt rhinen
Italien
De største lufthavne i verden

Forsiden netop nu

Halloweenoplevelser
Italien
Thailand øer
Harzen
Disneyland Paris
Salzburgerland
Oktoberfest
imgonline-com-ua-CompressToSize-aBa1V0H1SFTwtsw

Mest læste

Danmark

Halloweenoplevelser
Weekendophold
Hindsgavl slot
rejser efter baeredygtighed

Skiferie

schladming-travelmore
Østrig
Smukke skiområder i Europar
skisportssteder i Østrig

Camping

Camping i Norge
Ferie i Aarhus
Camping Aarhus
ø-ferie i Danmark

Rejsetilbud

porto-343487_640
Julemarkedsrejse
imgonline-com-ua-CompressToSize-DknBXQbqlP
imgonline-com-ua-convertv6H1m65qGtwx
Bucketlist
porto-scaled-e1662661879568
mountains-5732202_640

Vind en overnatning for 2 personer

Tilmeld dig Travelmore’s og Vagabond’s nyhedsbrev, og deltag i konkurrencen om 1 overnatning for 2 personer inkl. lækker morgenbuffet. (værdi op til 1.500 kr.)