Harzen

Tag på julekrydstogt og lad hyggen komme til dig

Denne artikel er skrevet i samarbejde med Best Travel

 

Krydstogter er en populær måde at rejse på, og når man selv har prøvet et krydstogt, forstår man hvorfor – på et krydstogt kan du slappe af og lade alle oplevelser komme til dig. Om bord er der ingen stress. Kun god mad, hyggelige aktiviteter, underholdning og tid til at nyde udsigten over havet og de skiftende landskaber, som skibet sejler forbi.

Kan det blive meget bedre? Svaret er ja. Forestil dig alt dette og så lige med et ekstra kirsebær på toppen. Nemlig jul! Tag på julekrydstogt og oplev afslapning, god mad og hygge så det batter. 

Vi giver dig her 3 spændende bud på hyggelige julekrydstogter med Best Travel.

 

 

Julekrydstogt på Donau

Julekrydstogt på Donau
Billede: Best Travel

Oplev smukt julepyntede byer og stemningsfulde julemarkeder langs Donau. Turen går fra Sønderborg og København til Wien, hvor vores krydstogtet tager sin begyndelse. Herfra er det videre til skønne Budapest og hyggelige Bratislava. 

I Wien kommer du naturligvis til at opleve en række af byens skønne julemarkeder. Her kan det ikke undgås at komme i julestemning! Fra Wien sejles der ad Donau mod Budapest i Ungarn. Her er der planlagt byrundtur med bus, markeder og tid til shopping. I Slovakiets hyggelige, lille hovedstad Bratislava foregår byrundturen med et lille tog. 

Som den perfekte ramme om den hyggelige julerejse på Donau, sejler i med det flotte skib Der kleine Prinz. 

Læs mere om rejsen her 

 

Julekrydstogt på Rhinen med tog

julekrydstogt i Rhinen
Billede: Best Travel

Oplev de stemningfulde julemarkeder i de charmerende og velkendte byer langs Rhinen på et hyggeligt flodkrydstogt på en af Europas smukkeste floder.

Ved hvert stop venter magisk julestemning og julegodter og lokale specialiteter. Rejsen foregår med tog fra København eller Aarhus med flere opsamlingssteder både på Fyn og i Jylland.

Få en skøn start på julehøjtiden med et afslappet flodkrydstogt til Rhinens smukke byer, hvor i besøger de skønne julemarkeder, som Tyskland er kendt for. 

Jeres danske rejseleder viser de historiske byer frem på hyggelige byvandringer og viser vej til julemarkederne, ofte kaldet Christkindlmarkt eller Weihnachtsmarkt.

Læs mere om rejsen her 

 

Juleaften på Donau

Juleaften på Donau
Billede: Best Travel

Oplev smukt julepyntede byer og stemningsfulde julemarkeder langs Donau, og fejr juleaften ombord med god mad og hyggelig julestemning. Vi flyver fra København til Wien, hvor vores krydstogt tager sin begyndelse.

I Wien skal i bl.a. på byrundtur med bus, opleve nogle af byens skønne julemarkeder og en af Wiens fornemme musiktraditioner ved en Wienerkoncert (mod tillæg).

Fra Wien sejles der ad Donau til Slovakiets hyggelige hovedstad Bratislava og herfra videre til Budapest. Her kommer der endnu en byrundtur med bus. Derudover skal i besøge den smukke, gamle markedshal og på julemarkederne i byens hjerte.

Krydstogtet fortsætter bl.a. til Mohács, derefter til Novi Sad i Serbien og i møder skibet igen i Beograd. Der er helpension ombord på skibet og du bliver forkælet med en righoldig morgenbuffet, lækre frokoster og elegante middage. Flere aftenener vil der være livemusik og anden underholdning i baren.

Læs mere om rejsen her 

Rejsetilbud

hafjelltunet
Skiferie i hytte i Norge
Se rejsetilbud
nyhavn-district
Hotelophold i København
Se rejsetilbud
Manon Les Suites
Luksuriøst ophold på Bali hotel i København
Se rejsetilbud

I samme kategori

Italien
Harzen
Oktoberfest
Julemarkedsrejse

Mest læste

troldejagt i Danmark
krydstogt rhinen
Italien
De største lufthavne i verden

Forsiden netop nu

Halloweenoplevelser
Italien
Thailand øer
Harzen
Disneyland Paris
Salzburgerland
Oktoberfest
imgonline-com-ua-CompressToSize-aBa1V0H1SFTwtsw

Mest læste

Danmark

Halloweenoplevelser
Weekendophold
Hindsgavl slot
rejser efter baeredygtighed

Skiferie

schladming-travelmore
Østrig
Smukke skiområder i Europar
skisportssteder i Østrig

Camping

Camping i Norge
Ferie i Aarhus
Camping Aarhus
ø-ferie i Danmark

Rejsetilbud

porto-343487_640
Julemarkedsrejse
imgonline-com-ua-CompressToSize-DknBXQbqlP
imgonline-com-ua-convertv6H1m65qGtwx
Bucketlist
porto-scaled-e1662661879568
mountains-5732202_640

Vind en overnatning for 2 personer

Tilmeld dig Travelmore’s og Vagabond’s nyhedsbrev, og deltag i konkurrencen om 1 overnatning for 2 personer inkl. lækker morgenbuffet. (værdi op til 1.500 kr.)