Mangler du julegaveidéer? Kunne du godt tænke dig at give en rejse i julegave, men er du i tvivl, fordi det er så uvist, hvornår man kan rejse igen? Vi har fundet 3 gode bud på, hvilken rejsegave du kan give. Heriblandt også et gavekort til en oplevelse eller overnatning i Danmark – til dig som ikke er klar til at booke endnu.

Der er ikke noget bedre end at se forventningens glæde i øjnene på dine kære, når du forærer dem en rejse eller et gavekort til en rejse. Vi ville selv elske at få sådan en gave. Er der også en af dine nærmeste, som har fortjent at få en rejse i julegave? Eller ville du selv elske at få foræret en rejse, så er det bare med at læse videre.

 

Julegaven til den rejsehungrende, som foretrækker at blive i Danmark

Bornholm er kendt som Danmarks solskinsø. Og selvom det er Danmark, så føles det faktisk lidt eksotisk alligevel, fordi det er så langt væk.

I sommerhalvåret vil du nærmest opleve en sydlandsk stemning med de mange udendørs spisesteder og badestrande. Vi er især helt vilde med bountystranden Dueodde, der har klart og turkisblåt vand og fint hvidt sand.

Kulturelt er Bornholm også rigtig spændende. Du bør bl.a. besøge Østerlars rundkirke, Rytterknægten og Hammershus borgruin, som ligger mageløst smukt i grønne omgivelser helt ned til havet.

Vi har sammensat et særligt rejsetilbud til Bornholm, som egner sig perfekt til at forære som en julegave. Det er en spaweekend på Bornholm, der inkluderer 2 nætter for 2 personer på Griffen Spa Hotel i Rønne med valgfri ankomstdato indtil d. 23. april 2021.

 

julegaveidéer

 

Gode julegaveidéer: Gavekort til hotelferie eller oplevelse i Danmark

Vil du gerne give en rejse eller oplevelse i julegave, men tør du ikke at booke på forhånd? Måske kender du ikke gavemodtagerens kalender, eller også vil du bare gerne vente, til de værste coronarestriktioner er ovre? Så giv et gavekort!

Et godt bud er at købe et gavekort til Small Danish Hotels. De har et væld af super gode rejsetilbud at vælge imellem, så I vil med sikkerhed kunne finde et ophold, der er noget for jer, når I sætter jer ned sammen og kigger på alle deres spændende ophold.

Vil du gerne give en helt særlig uventet gave til en oplevelse, modtageren slet ikke lige havde forestillet sig? Så giv et gavekort til duglemmerdetaldrig.dk!

Her er der et væld af utraditionelle og spændende oplevelser og julegaveidéer at vælge imellem. Der er bl.a. ginsmagning hos Copenhagen Distillery, strandsurfing på Rømø med Our Stuff, ballonflyvning, historisk rundvisning på Schackenborg Slot, Gobounce på Kragerup Gods,  flødebollekursus hos Social Foodies eller Bridgewalking ved Lillebælt. Der er virkelig noget for en hver smag af oplevelser. Så kunne du godt tænke dig en sjov dag med masser af grin og nye input sammen med dén, du holder af, så forær et gavekort til duglemmerdetaldrig.dk.

 

julegaveidéer

 

Julegaveidéer til dén, som drømmer om at opleve Island

En rejse til Island er en helt særlig oplevelse og måske faktisk en lidt overset rejsedestination! Men Island er den perfekte rejsedestination, hvis du ønsker en vekslen mellem storbyens kultur og friheden i den vilde natur.

Island er på mange måder præget af naturens utæmmelige kræfter med det vilde landskab og de storslåede naturoplevelser. Men naturoplevelser er dog ikke det eneste, Island har at byde på.

Befinder du dig i Reykjavik, har du rig mulighed for at slå dig løs i storbyens mange tilbud. Her er både shopping, museer, caféer og natteliv. Kort sagt mangler byen intet på trods af sin ringe størrelse! Fra byen afgår desuden et væld af dagsture, så du kan få mest muligt ud af dit besøg på Island.

Vi har sammensat et unikt rejsetilbud til Island, der vil være den perfekte julegave til én, du holder af. Mødet med Island er en oplevelse for livet! Og det er netop forventningen om en oplevelse for livet, vi ønsker at opfylde med denne rejse. Du kan se frem til en spændende tur, der favner de oplevelser, de fleste drømmer om, når næsen vendes mod nord til det fantastiske Island.

 

julegaveidéer