Italien i børnehøjde: Børnevenlige ferier for hele familien

Denne artikel er skrevet i samarbejde med EscapeAway

 

Sommerferien er for mange familier den helligste kvalitetstid på året. Her er der mulighed for at være sammen uden stress, forpligtelser og dårlig samvittighed.

Går du og drømmer om en ferie hvor alle kan være med, er Italien den perfekte destination til familieferien. Sol, sommer, sand og familiehygge er alle ord, som klinger godt i ethvert barneøre. Læs med her og få gode tips til rejser til Italien, der har noget for hele familien.

 

Italien har noget for både mor, far og børn

Opskriften på den perfekte ferie i følge et barn er egentlig ret simpel. Lidt firkantet sagt ønsker de fleste børn i virkeligheden blot at lege, underholdende oplevelser og god tid til at bade – poolen og havet er lige godt. 

Skal mor og far også være glade, må rejsen til Italien også gerne byde på skønne udsigter, stemningsfulde middelalderbyer, seværdigheder og veltilberedte italienske måltider med en god flaske vin.

Du behøver ikke lede længe efter den ideelle tilværelse. Børnevenlige destinationer i Italien, der kan opfylde disse ønsker, er i høj kurs. 

 

 

Børnevenlige hoteller i Italien

Børnevenlige hoteller i Italien

Når du ser betegnelsen ‘børnevenlig’ i beskrivelsen af et rejsemål eller et hotel hos Escapeaway, er det skrevet med baggrund i den skandinaviske forståelse af, hvilke behov og ønsker børn typisk har på ferien.

Deres ‘Børnevenlige hoteller’ i Italien udmærker sig således ved, at der tænkt ekstra meget på de yngste i familien.

På disse hoteller tilbydes for eksempel familieværelser, børnemenuer på restauranten, legeplads, miniklub (engelsktalende), børnepool og lignende.

Der er naturligvis forskel på, hvad børnefamilier ønsker sig af hotellet og rejsemålet alt efter børnenes alder og interesser. Derfor inkluderer udvalget hos Escapeaway også en bred vifte af børnevenlige hoteller. Du kan derfor næsten med garanti finde et hotel, der kan danne en perfekt ramme om din familieferie i Italien.

Læs mere og find børnevenlige hoteller i Italien her 

 

Børnevenlige rejsemål i Italien

Italien

Badeferien

Italiens dejlige Adriaterhavskyst er en populær badeferie destination. Her er byer som Lido di Jesolo, Caorle og Bibione i det nordlige Italien klassiske favoritter blandt de familierejsende.

Udover de brede sandstrande er der her alle de aktiviteter og forlystelser, som børn kan ønske sig. Samtidig forkæles forældrene med gode spisesteder, spa- og wellness-faciliteter, golfbaner og meget andet.

 

Den kulturelle ferie

Toscana tiltrækker mange familier takket være regionens gode miks af strande, storslået natur og kulturelle attraktioner. 

Slår I jer ned i den indre del af regionen for at være tæt ved de spektakulære kulturbyer, kan der ganske vist være forholdsvist langt ud til kystens strande. Det er dog ikke noget problem, hvis I vælger en familievenlig feriebolig i Toscana med egen pool, som der er talrige af i EscapeAway’a udvalg.

Så kan I nyde en forfriskende dukkert efter en udflugt med spænende sightseeing.

 

Ferie uden for fastlandet

Det er ikke kun på fastlandet, at Italien har talrige skønne, børnevenlige rejsemål. Også Middelhavsøerne Sicilien og Sardinen har alt, I kan ønske jer på en familieferie i Italien. 

Her er masser af sol, fantastiske strande med krystalklart vand, spændende kultur, historie og muligheder for at være aktiv i skøn natur.

 

Bestil den børnevenlige ferie til Italien online

Hos Escapeaway har de mange års erfaring med familieferier i Italien. I søgemaskinen kan du finde hundredvis af børnevenlige hoteller og ferieboliger i Italien, som er omhyggeligt udvalgt. Tjek dine feriedatoer i søgemaskinen og lad dig inspirere! 

Rejsetilbud

Rejse til Grønland
Billede fra Rejse til Sydafrika
Rejse til Nordgrækenland

I samme kategori

Magiske destinationer i London
ø-ferier
Weissenhaeuser Strand
Sejltur i Grønland

Mest læste

troldejagt i Danmark
Salzburg
Verdens største byer
De største lufthavne i verden

Forsiden netop nu

sommer harzen
Hohe Salve
ferie i Gøteborg
ø-ferier
Magiske destinationer i London
Hohe Salve
Weissenhaeuser Strand
byer uden tursiter

Mest læste

Danmark

Danmark
Aktiv ferie
Kirsebærtræer
Dansk gastronomi

Skiferie

gurgl østrig
Vorarlberg
Zillertal
Zillertal i Østrig, skiferie

Camping

Aktiv ferie
Campingmesse
Holmely glamping
Camping i Norge

Rejsetilbud

Japan
strandresort
Sejltur i Grønland
Flyrejsen
Weissenhaeuser Strand
Flyvemaskine
Havila

Vind en overnatning for 2 personer

Tilmeld dig Travelmore’s nyhedsbrev, og deltag i konkurrencen om 1 overnatning for 2 personer inkl. lækker morgenbuffet. (værdi op til 1.500 kr.)