Idre Fjäll ­– se hvad der sker på skipisterne om sommeren

Med en bred vifte af aktiviteter og bjergene lige uden for døren får du tid og mulighed for at holde ferie på dine præmisser, alt sammen i storslåede rammer. Oplev blandt andet bjergvandring, cykling, rafting, ridning, en tur i svævebane og mødet med huskys.

Her får du en aktiv og tryg sommerferie med aktiviteter for hele familien – fyldt med både eventyr og afslapning. Læs med her for at høre nærmere om blot en brøkdel af de ting Idre Fjäll kan tilbyde dig:

 

Vandring i Idre Fjäll

Vandring i Idre Fjäll

Idre Fjäll ligger i det nordvestlige Dalarna, i begyndelsen af vildmarken og herfra er der ikke langt til fantastiske vandreture. Uanset om du er nybegynder eller øvet, om du vil vandre let og hurtigt eller tage på hyggetur med børnene, er der helt sikkert noget for dig.

I området omkring Idre, Särna og Grövelsjön er der masser af gode vandrestier og løbestier. Kom rundt på egen hånd eller oplev naturen i grupper og lær ligesindede at kende.

Den ro og nærvær, der er til stede på bjerget, er svær at finde andre steder. Stilheden falder sammen med lydene af strømfaldenes brøl og fuglenes sang i ørkenen.

 

 

Cykling

Cykling

Om sommeren og efteråret forvandles bjerget til ét stort cykelparadis. At cykle på Idre Fjäll er en naturskøn oplevelse. Der er cykelruter i alle retninger, og hver rute byder på en ny udsigt og et nyt miljø. Her kan du cykle fra toppen af bjerget ned i eventyrskoven.

Downhill eller cross country – i Idre Fjäll kan alle finde en form for cykling. Der er stier til små og store nybegyndere og mere krævende stier for garvede cyklister – alle med en uimodståelig udsigt over bjergverdenen.

Lær at køre mountainbike, ledsag instruktører på cykeludflugter eller test dine færdigheder og optjen badges i MTB. Der er cykelkurser for børn og voksne, begyndere såvel som mere erfarne cyklister.

 

Höghöjdsbana ved Idre Fjäll

höghöjdsbana

Prøv en af de mest eventyrlige aktiviteter – deres höghöjdsbana! I området er der 3 forskellige højhøjdebaner mellem 1-10 meters højde, så både børn og voksne kan finde deres udfordring. Der er også en ”lavhøjdebane” for de allermindste børn.

Banerne er inddelt i grøn, blå og rød. Den grønne bane er med sin højde på 1-3 meter den perfekte udfordring for de lidt mindre børn, eller dem der er bange for højder.

Den seneste tilføjede blå bane har et mellemniveau på 4 og 6 meter over jorden. Kurset består af 8 sjove stationer og 1 svævebane.

Du kan også udfordre dig selv den røde højhøjdebane på 13 spændende stationer mellem 4 og 10 meter i luften og 3 svævebaner. For enden af den røde bane er der et stivalg, hvor du kan vælge en ekstra udfordrende sti (sort).

 

Husky-ture i bjergene

Idre Fjäll

På Idre Fjäll er der glade siberian huskys at stifte bekendtskab med. Om sommeren tilbydes der 3 forskellige slags aktiviteter med de søde pelsdyr.

Den ultimative aktivitet for dem, der kan lide fart og cykling er ”Husky Footbike”. Her bliver du trukket af en slædehund, mens du står på en footbike – en blanding mellem en scooter og en cykel.

Skal der lidt mindre fart på kan du tage en vandretur. Med et stort bælte om hofterne og en lang fastgørelse til en slædehund deler du dette eventyr med din firbenede ven under vandreturen.

Sidst men ikke mindst kan du besæøge Husky hundegården ved Höstsätern. Her er der en flok med 20 slædehunde, som du vil komme til at fodre og lege med.

Lyder dette som noget for dig? Læs meget mere og book din næste tur til Idre Fjäll her 

Rejsetilbud

Ringkøbing Fjord
Svalbard
Bandholm Badehotel

I samme kategori

Weissenhaeuser Strand
Aktiv ferie
Vandretur Sverige
interrail

Mest læste

troldejagt i Danmark
Salzburg
Verdens største byer
De største lufthavne i verden

Forsiden netop nu

sommer harzen
Hohe Salve
ferie i Gøteborg
ø-ferier
Magiske destinationer i London
Hohe Salve
Weissenhaeuser Strand
byer uden tursiter

Mest læste

Danmark

Danmark
Aktiv ferie
Kirsebærtræer
Dansk gastronomi

Skiferie

gurgl østrig
Vorarlberg
Zillertal
Zillertal i Østrig, skiferie

Camping

Aktiv ferie
Campingmesse
Holmely glamping
Camping i Norge

Rejsetilbud

Japan
strandresort
Sejltur i Grønland
Flyrejsen
Weissenhaeuser Strand
Flyvemaskine
Havila

Vind en overnatning for 2 personer

Tilmeld dig Travelmore’s nyhedsbrev, og deltag i konkurrencen om 1 overnatning for 2 personer inkl. lækker morgenbuffet. (værdi op til 1.500 kr.)