Ærgrer du dig over, at sommeren er ved at være forbi? Bare rolig. Vi har noget, der kan stille din sult efter at komme ud at rejse. Hvis du foretrækker at se glasset som halvt fyldt og nyder en tallerken helt fyldt med morgenmad, har Hotels.com en drømmetjans til dig. Hotels.com søger CBO til at anmelde morgenbuffeter på hoteller i Danmark!

Det er Hotels.com’s første Chief Buffet Officer (CBO) nogensinde, der nu søges efter. For hele 88 %* af danskerne har udvalget på morgenbuffeten betydning for deres valg af hotel, så det vil med garanti være et eftertragtet job. Så hvis du er ekset med æg, vild med wienerbrød, eller dit hjerte bare generelt banker for buffeter, er det her lige noget for dig!

 

Hotels.com rekrutterer nu sin første Chief Buffet Officer nogensinde

  • Klar med croissanterne: En nylig* undersøgelse foretaget af Hotels.com viste, at 88 % af danskerne ser morgenbuffeten som et must, når de er ude at rejse.
  • Drømmejobbet venter: Nu giver Hotels.com en heldig madelsker sit livs chance for at slippe gennem nåleøjet og blive vores første Chief Buffet Officer – og prøvesmage morgenbuffeter på hoteller i hele Danmark
  • Et overflødighedshorn af muligheder: com har udvalgt en række hotelbuffeter for at give rejsende mulighed for at nyde et #GourmandLife, når restriktionerne lempes yderligere.

 

Hotels.com søger CBO!

For at blive den første Chief Buffet Officer** nogensinde skal rejsende med smag for mad ansøge her. Her skal de give en forsmag på de tre egenskaber, som efter deres mening gør dem til den perfekte kandidat til jobbet. Den heldige vinder får 10 hotelovernatninger. Dette har en værdi af 22.000 kroner. De skal bruges til at rejse til hoteller og anmelde deres morgenbuffeter. Derudover bliver vedkommende også opgraderet til Guld-status i Hotels.com Rewards-programmet. Dette garanterer hotelovernatninger med ekstra lækkerier. Blandt andet at man som CBO har fri adgang til morgenbuffeter på udvalgte hoteller i Danmark***.

 

Emma Tagg, Head of Global and EMEA Brand Communications hos Hotels.com Brand, udtaler: “Når danskerne drømmer sig af sted på et hotelophold, tænker tre fjerdedele (75 %) af dem på morgenbuffeten, og det kan man jo ikke fortænke dem i. Croissanter i lange baner, pandekager i stakkevis og æg i æggende mængder … Hvad mere kan man ønske sig på sin ferie? Vi ved, at de madglade danskere er klar til at tage på hotel igen, så snart restriktionerne lettes. Derfor glæder vi os til at rekruttere vores første Chief Buffet Officer, som vinder 10 hotelovernatninger og bliver opgraderet til Guld-status i vores Hotels.com Rewards-program. Sidder du klar med kniv og gaffel? Ansøg nu!”

 

Hotels.com søger CBO

 

Maden frem for alt

Hotelmorgenmaden er kriterium nummer et for 59 % af danskerne, når de skal booke hotel. Og hvorfor ikke? Næsten alle danskere (96 %!) får det maksimale ud af morgenbuffeten, hvis der er en. Så juiceautomaten bliver besøgt flittigt. Og der ryger en croissant eller to i lommen. Næstefter at have adgang til nærmest ubegrænsede mængder morgenmad kan danskerne også godt lide at have et dejligt, stort værelse (56 %), spa eller swimmingpool (37 %) og døgnbemandet reception (31 %).

 

Først til mølle får først malet … op til flere gange

Der er kamp om at komme først til buffeten. 76 % af danskerne siger, at de står tidligt op for at kunne sætte gaflen i det bedste på hotellets morgenbuffet. De elsker at udnytte deres #HotelLife maksimalt og nyde deres favoritter. Favoritterne er blandt andet æg (56 %), nybagt brød (54 %), varme drikke (49 %), bacon (49 %) og frisk frugt (40 %).

Der er ingen tvivl om, at de snu danskere ved, at morgenbuffeten byder på meget mere end bare morgenmad. 3 ud af 10 indrømmer, at de har taget mad med for at spise den senere. Brød i lommerne lå øverst på listen hos 42 % af danskerne. Mens frugt lå på andenpladsen (38 %).

 

Sultne danskere

Nu er det bare om at tage for sig. En undersøgelse har vist, at 57 % af danskerne elsker morgenbuffetens mange valgmuligheder. Og de tager gerne en ekstra portion. 51 % af danskerne er vilde med, at de ikke behøver at rydde op efter sig. Derudover har 44 % af danskerne en svaghed for nytilberedte retter. Man er jo på ferie, og så er det tid til forkælelse!

Danskerne er nogle rigtige ædedolke, når det gælder morgenbuffeter. 68 % af dem indrømmer, at de fylder tallerkenen to til fire gange! Perfektion tager tid, og det ser man tydeligt på danskernes strategi: Næsten en tredjedel foretrækker at danne sig et overblik over samtlige valgmuligheder i stedet for at tage noget, de ikke spiser op. For mange valgmuligheder kan dog også være for meget af det gode. 33 % tager flere tallerkener med forskellige slags mad. Det kan også være pinligt at være for grådig. Og mere end halvdelen af danskerne (70 %) siger, at de derfor har bedt et familiemedlem eller en ven om at tage noget med til dem fra buffeten. Som CBO har man dog ikke noget at skamme sig over. Hele overflødighedshornet er en del af jobbet.