Har du altid drømt om at være det samme sted som Clint Eastwood eller Benny Andersen? Så kan din drøm gå i opfyldelse.
Mange kendisser har sat deres præg på hotelbranchen, enten ved selv at have købt stedet eller ved at have været der så meget, at de nu er blevet medejere. Det skaber en helt særlig æstetik og gæstfrihed på hotellet.

Læs dig igennem de forskellige steder og læs om, hvilke præg som de forskellige berømte stjerner har sat på hotelbranchen.

 

The Goodtime Hotel i Miami

Pharrell Williams

Good Time Hotel Miami

Foto: thegoodtimehotel.com

 

Med Pharrell Williams’ hit Happy i ørene kan du ikke andet end at være glad, når du tager et kig ind i The Goodtime Hotel i Miami. Værelserne er inspireret af art deco med mintgrønne farver og mønstrede gardiner.

Pharrell Williams ejer hotellet sammen med David Grutman. Det har 226 værelser, som alle har samme stil. Værelserne er små, men det er priserne også, i hvert fald når man sammenligner med de omkringliggende hoteller. Hotellet er kendt for sin store pool-klub og dens tilhørende restaurant. Der har været godt gang i festen siden hotellet åbnede i april 2021, hvilket du bør tage med i dine overvejelser.

 

Gwinganna Lifestyle Retreat, Gold Coast, Australien

Hugh Jackman

Hugh Jackman er vores alle sammens Marvel superhelt, og det er derfor ikke underligt, at han også har brug for et sted, hvor han kan finde afslapning og ro. Det betyder, at du måske kan være heldig at møde ham på dit besøg på Gwinganna Lifestyle Retreat. Jackman købte en andel i stedet efter sit allerførste besøg.

Gwingannas samling af specialbyggede og historiske bygninger (fra hele Australien) er alle udstyret med specielle tage, der samler regn til brug på grunden. Resortet er en økoturisme-certificeret virksomhed. Bygningerne deler plads med økologiske haver, palmelysninger, friske kilder og masser af væsner lige fra kænguruer til koalaer. Gæster bruger deres dage på lange gåture i regnskoven, spabesøg, yoga, pilates eller tennis.

 

Hotel Rival, Stockholm

Benny Andersson

hotel rivat

Foto: rival.se

 

Hotel Rival indeholder stor kunstnerisk arv. Andersson har nemlig været en del af popbandet ABBA, og bygningen har en lang historie som en art deco-biograf fra 1930’erne.

Fotos af store filmklassikere hænger over hver seng på værelserne. Der er dramatiske detaljer i hele ejendommen, som levende farvede tæpper og gardiner samt usædvanlige lysarmaturer. Hotel Rival ligger på øen Södermalm, ét af Stockholms bedste nattelivskvarterer. Hotellet er også vært for koncerter og begivenheder i dets auditorium med 700 pladser

 

Mission Ranch Hotel and Restaurant, Carmel-by-the-Sea, Californien

Clint Eastwood

Eastwood blev ejer af dette historiske hotel i 1993, men hans historie med stedet – og selve byen – går meget længere tilbage. I 1951 besøgte Eastwood ranchen, som var én af ​​de første malkekvægsbedrifter i regionen.

Eastwood fungerede som borgmester i byen fra 1986 til 1988, og han reddede den gamle ranch fra at blive til ejerlejligheder. I stedet renoverede han ejendommen, holdt den forholdsvis historisk intakt og tilføjede møbler fra flere af hans film og specialfremstillede møbler fra North Carolina.

 

 

DreamMore Resort and Spa, Pigeon Forge, Tennesse

Dolly Parton

Selvom Dollywood har eksisteret siden 1986, blev DreamMore først en realitet i 2015. Hotellet tog 2 år og 30 millioner dollars at færdiggøre. Det er et stort sted med 307 værelser, 2 pools, spa og salon, adskillige spisemuligheder og et familiespillerum.

Der er også masser af gyngestole, så du kan nyde luften fra Great Smoky Mountains. Så hvis du drømmer om afslapning i ægte Dolly-stil, så er DreamMore stedet, hvor du skal tage hen.

 

The Bedford Post Inn, Bedford, New York

Richard Gere

bedfordpostinn

Foto: thebedfordpostinn.com

 

Det ser ud til, at halvdelen af ​​paparazzi-billederne taget af Richard Gere er taget netop her – på denne kombination af en kro og restaurant. Richard Gere restaurerede sammen med hans tidligere kone, skuespillerinden Carey Lowell, omhyggeligt den hollandske koloniale hovedbygning fra 1860 og ladestrukturen fra 1732. De tilføjede 8 elegante værelser, et yogaloft og 2 restauranter til det store grønne område på 14 hektar.

I dag er luksuskroen et populært bryllupssted, og Bedford Post Inns restauranter er blandt de bedst anmeldte og mest elskede i Westchester County.