Hotel Faaborg Fjord ligger som en perle mellem vand og skov. Med det sydfynske øhav i forhaven og en privat og hyggelig skov i baghaven udgør Hotel Faaborg Fjord et unikt åndehul, hvor freden kan sænke sig over både krop og sjæl. Derfor giver vi dig her muligheden for at trække stikket til hverdagen og lade dig forkæle i lækre rammer med et fordelagtigt ophold.

 

Dette ophold på Hotel Faaborg Fjord inkluderer:

  • Morgenbuffet
  • Overnatning
  • 2- retters middag (køkkenchefens valg)

 

Pris: Fra 499 kr. pr. person (ved 2 personer).

Alle ophold skal bookes direkte ved Small Danish Hotels.

Hvis du ringer og bestiller, skal rabatkoden 4446 oplyses, samt at du har set tilbuddet på Travelmore.dk.

Tlf. nummer til Small Danish Hotels:  75648700.

Hotel Faaborg Fjord

 

Hotel Faaborg Fjord

 

Omgivelserne omkring Hotel Faaborg Fjord er generelt en guldgrube af potentielle eventyr. Du kan tage på kanotur, kajaktur, rappelling eller fisketur i de naturskønne omgivelser og friske vinde fra fjorden. Du kan også få nogle kilometer i benene på nogle af områdets idylliske gåruter eller cykle ud i det blå på én af hotellets fine cykler. Hotellet kan naturligvis sørge for, at du får en lille picnickurv, en termokande med varm kaffe eller måske en kold flaske hvidvin med på dine eventyr.

Mærk også den særlige sydfynske energi når du opholder dig i hotellets helt nye Spa & Wellnessområde. Her kan du mærke freden og geare helt ned i de forskellige dampbade, brusetunnel, behagelige siddeplinte, saltsauna, snerum, infrarøde sauna og meget mere. I velværebaren kan du forsyne dig med lækre forfriskninger fra Restaurant Vinoteket.

 

Hotellet

Lokale råvarer, økologiske indsigter og stor fokus på gastronomisk smag og udtryk. På Hotel Faaborg Fjord arbejdes der hårdt på at få dine tænder til at løbe i vand. En del af kropslig og sjælelig afslapning og forkælelse er utvivlsomt gastronomiens trygge favn, og derfor står de dygtige kokke klar til at trylle for dine smagsløg. Til den gode kokkekunst hører sig naturligvis også friskbagt brød, som hver dag serveres til både morgenbuffeten, frokosten og de lækre aftenmenuer. Dertil kommer naturligvis også en udsøgt vinmenu eller måske din yndlingsdrink, som de mikser i baren.

En god udsigt skal man ikke kimse ad, og på Hotel Faaborg Fjord er der derfor sørget for, at alle værelser har egen altan eller balkon. Nogle værelser har udsigt over fjorden, mens andre har udsigt over den private skov og de frodige marker. Hotellet har 128 unikke værelser fordelt på kategorierne Bjørnø-, Lyøværelser og suiter. Samtlige værelser har mørklægningsmuligheder, badeværelse, fjernsyn og hårtørrer. Ligeledes er alle værelserne indrettet med fokus på god kvalitet og absolut hygge. Sagt på en anden måde: Hotel Faaborg Fjord sørger for, at du føler dig hjemme fra første sekund.

 

Hotel Faaborg Fjord