Hjemsøgte hoteller, hvor du kan få det perfekte Halloween-ophold

Caféer og kaffebarer over hele landet har hele måneden solgt pumpkin spice latte for at give den gode Halloween-stemning et ekstra pift. Og hvis dit indre ur også viser to minutter i Halloween, kan du godt gøre dig klar til en uhyggeligt god aften!

Hvis du elsker uhygge og overnaturlige fænomener, kunne det måske friste at bo på et hjemsøgt hotel til Halloween. For danske true crime-entusiaster og alle, der er interesseret i mystik, vil det måske være mere afslappende end skræmmende at bo på et af disse hoteller.

Emma Tagg, der er talsperson for Hotels.com, udtaler:“Måske er Halloween din yndlingstid på året, eller måske elsker du true crime eller et godt, gammeldags gys – uanset hvad, så er tiden perfekt til at besøge et hjemsøgt hotel. Vi kan hjælpe dig med at finde det helt rigtige sted, uanset om du gerne vil løse mysterier, udforske overnaturlige kræfter eller simpelthen være tæt på spøgelser. Så hold godt øje – for på nogle af disse hoteller er spøgelserne checket ind, men aldrig checket ud.”

Hvis du er ude efter en uhyggeligt god oplevelse her til Halloween, har Hotels.com det helt rigtige sted til dig! Så læg dig til at sove (eller hold dig vågen!) på et af disse hjemsøgte hoteller.

 

The Salem Inn, Salem, USA

Salem

Hvis du kunne tænke dig et Wicca-inspireret ophold i en af verdens mest berømte overnaturlige byer, er Salem det helt rigtige sted. Salem er kendt for sin mørke fortid, og det siges, at hekse stadig huserer i byen. Hvis du gerne vil skrue op for frygtfaktoren, skal du booke et ophold på et af byens mest hjemsøgte hoteller, The Salem Inn. Ansatte og gæster kan berette om sære hændelser – kul og brænde, der forsvinder, lys, der bliver pustet ud, og spøgelser, der sukker – så bo her, hvis du tør!

 

The Langham, London, England

Hjemsøgte hoteller

Et af Londons mest luksuriøse hoteller er også et af de mest hjemsøgte. Ikke alene huserer der et spøgelse i gangene – i værelse 333 har man ofte set spøgelset af en mand i victoriansk festtøj. Hvis du gerne vil prøve kræfter med det overnaturlige og give dig selv et godt gys, skal du prøve The Langham.

 

 

Hotel Burchianti, Firenze, Italien

HotelBurchianti

På dette hotel i Firenze beretter gæster om at have set flere forskellige spøgelser. De mest berømte er spøgelserne af en kvinde, der sidder og strikker i en stol og en stuepige, der gør rent på hotellet. Og kombineret med en dejlig sælsom atmosfære gør det hotellet til det perfekte sted til Halloween.

 

Dragsholm Slot, Hørve, Danmark

Hjemsøgte hoteller

Hvis du er ude efter et hjemsøgt hotel, der ligger lidt tættere på, så er Dragsholm Slot et besøg værd. Væggene på dette slot fra det 12. århundrede kan fortælle mange historier. Det siges, at spøgelset af en af de tidligere ejeres datter stadig huserer på slottet. Hun færdes efter sigende på gangene, så hvis du vil undgå hende, bør du holde dig væk. Heldigvis for os dødelige viser slottets antageligt 100 spøgelser sig ikke på én gang …

 

Dalhousie Castle Hotel, Cockpen, Skotland

Dalhousie Castle Hotel & Spa

Det luksuriøse Dalhousie Castle Hotel regnes som et af Edinburghs mest hjemsøgte steder, og hotellet er efter sigende hjemsøgt af adskillige spøgelser. Slottet blev bygget helt tilbage i det 13. århundrede, og det er udsmykket i traditionel skotsk stil med relikvier fra den tid. Uanset om du booker en af de guidede ture på slottet eller ej, er du så godt som garanteret at se et spøgelse eller to. Hold udkig efter ‘Den grå dame’, som ofte ses omkring tårnene og i slottets fangekælder.

Rejsetilbud

Luksusrejse til Dubai
Luksus-rejse til Dubai
Se rejsetilbud
Sandstrand på Algarvekysten
Langtidsferie til Algarvekysten
Se rejsetilbud
Krydstogt på Rhinen
Krydstogt på Rhinen
Se rejsetilbud

I samme kategori

Basel
Marokko
imgonline-com-ua-CompressToSize-um3aqIfRd3
Verdens bedste barer 2022

Mest læste

Verdens største lande
Verdens største vulkaner
troldejagt i Danmark
alene

Forsiden netop nu

Israel
Det østrigske køkken
winter-market-at-the-prater-3004765_640
Basel
Jul i Europa
Europas bedste pizza 2022
palma-3226352_640
Verdens bedste shopping-byer

Mest læste

Danmark

Juleophold
julemarked i tivoli
Holmely glamping
Halloweenoplevelser

Skiferie

Tourismus-GmbH_Josef
schladming-travelmore
Østrig
Smukke skiområder i Europar

Camping

Holmely glamping
Camping i Norge
Ferie i Aarhus
Camping Aarhus

Rejsetilbud

Verdens bedste barer 2022
Essensen af Vietnam
Niedersachsen
Hjemsøgte hoteller
Marokko
Polarnatten i Grønland
imgonline-com-ua-CompressToSize-um3aqIfRd3

Vind en overnatning for 2 personer

Tilmeld dig Travelmore’s nyhedsbrev, og deltag i konkurrencen om 1 overnatning for 2 personer inkl. lækker morgenbuffet. (værdi op til 1.500 kr.)