Oplev den smukke norske kyst med helpension ombord på Havila

Denne artikel er skrevet i samarbejde med Norsk Rejsebureau

 

Norges kyststrækning er kendt for sin rå og betagende skønhed, og en af de bedste måder at udforske den på er ved at tage på en tur med Havila Kystruten. Havila er en populær kystcruiseoperatør, der tilbyder rejser langs Norges kyst fra Bergen til Kirkenes. Rejsen er en unik oplevelse, hvor du kan nyde de naturskønne omgivelser, det rige dyreliv og den charmerende kystkultur.

 

Med Havila er du i godt og lækkert selskab

Havila restaurant
Billede: norskrejsebureau.dk

 

Havilas krydstogtskibe sejler langs Norges kyst. Tag på en hel rundrejse eller en halv strækning alt efter hvor lang tid du har til rådighed.

Når du sejler med Havila er helpension inkluderet i prisen. Både hvis du tager den fulde rundrejse på 12 dage, den nordgående på 7 dage eller den sydgående på 6 dage.

På den fulde rundrejse stopper skibet undervejs ved 34 havnebyer og landsbyer. Her får passagererne mulighed for at udforske og opleve forskellige aspekter af Norges kystkultur og natur.

En af de store fordele ved at rejse med Havila Kystruten er, at det giver passagererne mulighed for at opleve Norges kyst på en unik og afslappet måde.

Passagererne kan nyde turen, mens de ser landskabet passere forbi og samtidig have tid til at udforske de lokale seværdigheder og aktiviteter.

 

 

Naturskønne syn og et stort udvalg af udflugter med i bagagen

Havila
Billede: norskrejsebureau.dk

 

Mens du sejler langs Norges kyst, vil du blive imponeret over den betagende skønhed, der omgiver dig.

Den spektakulære natur, fjorde, fjelde, gletsjere og klippeformationer vil tage pusten fra dig, og du vil føle dig inspireret af Norges utrolige naturlige vidundere.

Havila Kystruten tilbyder desuden mange forskellige udflugter året rundt. I de fleste havne findes der et stort udvalg af udflugter at vælge i mellem. Hele udflugtsprogrammet kan ses her. 

 

Havila Kystruten: Skibene

Havila faciliteter
Billede: norskrejsebureau.dk

 

Havila Kystruten har fire skibe, der er designet specielt til at sejle langs Norges kyst.

Skibene er moderne og rummelige, og de har en række faciliteter, der sikrer, at passagererne har en behagelig og fornøjelig rejse.

Hvert skib har flere restauranter, barer, en swimmingpool, sauna og fitnesscenter, så passagererne kan nyde en række aktiviteter og faciliteter undervejs. 

Skibene har også en række kabiner, der passer til alle behov, fra små enkeltkabiner til rummelige suiter.

 

Prikken over i’et: En miljøbevidst rejse

Havila Kystruten er en miljøvenlig måde at rejse langs Norges kyst på. Skibene er udstyret med avanceret teknologi, der reducerer CO2-udledningerne og sikrer, at rejsen er så bæredygtig som muligt.

Havila Kystruten bruger også lokale råvarer og ingredienser i deres madlavning og tilbyder en række lokale specialiteter og retter, der er unikke for området.

 

 

En rejse langs Norges kyst med Havila Kystruten er en unik og uforglemmelig oplevelse, der vil give dig mulighed for at opleve Norges rå og betagende skønhed på en afslappet og behagelig måde. Med avancerede skibe, en række faciliteter og et fokus på bæredygtighed, venter dig en fantastisk rejse!

Rejsetilbud

Rundrejse til Skotland
Rejse til Calpa
Julemarked i Berlin

I samme kategori

sommer harzen
ferie i Gøteborg
Hohe Salve
Hohe Salve

Mest læste

troldejagt i Danmark
Salzburg
Verdens største byer
De største lufthavne i verden

Forsiden netop nu

sommer harzen
Hohe Salve
ferie i Gøteborg
ø-ferier
Magiske destinationer i London
Hohe Salve
Weissenhaeuser Strand
byer uden tursiter

Mest læste

Danmark

Danmark
Aktiv ferie
Kirsebærtræer
Dansk gastronomi

Skiferie

gurgl østrig
Vorarlberg
Zillertal
Zillertal i Østrig, skiferie

Camping

Aktiv ferie
Campingmesse
Holmely glamping
Camping i Norge

Rejsetilbud

Japan
strandresort
Sejltur i Grønland
Flyrejsen
Weissenhaeuser Strand
Flyvemaskine
Havila

Vind en overnatning for 2 personer

Tilmeld dig Travelmore’s nyhedsbrev, og deltag i konkurrencen om 1 overnatning for 2 personer inkl. lækker morgenbuffet. (værdi op til 1.500 kr.)