Er dine børn tosset med Gurli Gris og Gustav Gris? Så tag dem med i en af de mange Gurli Gris parker, hvor de kan opleve Gurli Gris og hendes familie i virkeligheden

Vi husker nok alle sammen, hvilke børneprogrammer vi elskede at se i TV som børn. Hvad enten det var Bamse og Kylling eller Bubbers badekar, så var det en stor oplevelse, hvis vi tilmed fik lov til at opleve dem ”in real life”! I dag er det især stjernerne fra Ramasjang, som børnene elsker at møde, men andre figurer som Postmand Per, Byggemand Bob og Gurli Gris er også et hit blandt vores små guldklumper. Er dit barn fx kæmpe fan af netop Gurli Gris, så er der flere steder i Europa, hvor I kan være heldige at møde hende i virkeligheden. Læs med her og bliv klogere på, hvor du kan overraske dit barn med en stor Gurli Gris-oplevelse!

Gurli Gris Land i Tyskland – Heide Park


Vil I gerne boltre jer i et vaskeægte Gurli Gris-land? Så tag til Heide Park i Tyskland! Denne kæmpe forlystelsespark fra 1978 på hele 850.000 m2 er den største i Nordtyskland. Senest har de åbnet intet mindre end et helt ”land”, der er dedikeret til Gurli og alle hendes venner!

Så er dine børn vilde med Gurli Gris, så vil de elske en tur hertil. I forlystelserne møder I figurerne fra serien. I kan bl.a. køre en tur i Bedstefar Grises tog eller tage en tur forbi Gurli Grises gule, lille hus på bakken.

Hvis I ikke har fået nok af den lyserøde gris, ja så kan I såmen snuppe en overnatning på Adventure Hotellet med flere tema-værelser, der i blandt et Gurli Gris-værelse! Prisen for én overnatning på Gurli Gris-værelse for 2 voksne og 2 børn ligger mellem 369-469 Euro (afhængig af høj/lavsæson).

Heide Park har åben fra d. 6. april – 3. november 2019 og ligger 60 kilometer syd for Hamborg. Der er åbent dagligt fra kl. 10 indtil mellem 18 og 22 (afhængig af høj/lavsæson). Onlineprisen for en dagsbillet er 38 Euro for børn (3-11 år) og 41 Euro for voksne (+12 år). Parken er oplagt at besøge på en ferie i Nordtyskland og/eller Hamborg eller som et afbræk på jeres tur til eller fra ferien sydpå via motorvej A7, da parken ligger tæt ved motorvejen.       

Gurli Gris parker

Gurli Gris Park i England – Paultons Park


I England finder I forlystelsesparken Paultons Park og deres Gurli Gris-temapark! Det er verdens første og største Gurli Gris-verden med 9 forlystelser. Alle de kendte og elskede figurer fra serien går dagligt omkring i parken, klar til at hilse på alle børnene og få taget billeder. Hele parken har i alt over 70 forlystelser og attraktioner, samt over 80 arter af fugle og dyr, så der er noget for børn og voksne i alle aldre, men især jeres lille Gurli Gris-fan! I parken finder I bl.a. rutchebaner (også vandrutchebaner), karruseller, 4D biograf og minigolf.


Parken, der åbnede i 1983 som en park og fuglehave, ligger i den engelske by Ower, nær Romsey i Hampshire, ca. 128 kilometer sydvest for det centrale London. Hvis I vælger at bo i London, er det nemmest at komme til parken med buslinjen X7 Salisbury-Southampton, der stopper ved ”Ower Vine INN” udenfor parken, og hvor der kun er 5-10 minutters gang til parkens hovedindgang. Check salisburyreds.co.uk for køreplan.


Der er åbent fra marts til oktober og i de engelske skolers ferier. Der er åbent fra kl. 10 eller 10.30 til 17.00 eller 17.30 (afhængig af høj/lavsæson). Hvis I køber jeres billetter online, minimum dagen før jeres besøg, så er prisen for en dagsbillet 30,5 Pund (samme pris for børn og voksne). Børn under 1 meter kommer dog gratis ind. Man kan med fordel købe en familiebillet og spare penge. Familie på 3 personer: 89 Pund. Familie på 4 personer: 118 Pund og familie på 5 personer: 147,5 Pund.   

Gurli Gris parker
Gurli Gris Park i England

Gurli Gris parker i Italien – Gardaland


Gardaland er Italiens største forlystelsespark og ligger nær Gardasøen i Italien. Og selvfølgelig har de også et gennemført Gurli Gris-land for de små fans. Man kan se hendes hus, prøve Gurli Gris-forlystelserne og selvfølgelig møde alle figurerne i virkeligheden. På Gardaland Hotel kan I tilmed bo på et flot og farverigt Gurli Gris-temaværelse.                                             


Prisen for en dagsbillet til Gardaland starter ved 34 Euro (hvis du booker online mindst 7 dage før besøget). Det er samme billetpris for børn og voksne. Men kan også vælge at købe en hel pakke, der inkluderer 1 overnatning på temaværelse på Gardaland Hotel for 2 voksne og 2 børn, inklusiv 2-dagsbilletter til hele familien til Gardaland og SEA LIFE Aquarium. Se mere på gardaland.it, da prisen varierer efter sæsonen, og man skal være ude i god tid!                                                                  


Tip: Kig efter rabatkuponer til Gardaland på bagsiden af fx Cornflakespakker. Her er der ofte gode penge af spare på entréen.


En tur til Gardaland er oplagt at kombinere med fx en campingferie ved Gardasøen! Herfra kan I også tage på ture til både Venedig, Milano eller Verona. Eller hvad med en tur til Parco Natura Viva, der er en 40 hektar stor dyrepark med over 1500 dyr og 250 forskellige dyrearter?

Læs mere om Milano her

Læs mere om Venedig her


https://youtu.be/jU7TRIArX0k
Gurli Gris Land i Gardaland Park nær Gardersøen i italien

Gurli Gris parker i Danmark – Bonbon Land


Hvis du ikke ønsker at køre langt for at opleve Gurli Gris og hendes familie, så kommer de også et smut forbi Danmark. Gurli Gris gæster nemlig Bonbon Land d. 11. maj 2019! Det koster en almindelig entrébillet at komme ind, men så har I hele dagen til at boltre jer i parkens mange forlystelser, når I har hilst på børnenes store idol.


Der er sjov for hele familien, vilde rutchebaner og mere rolige aktiviteter for de mindre børn. For de større børn (over 140 cm) og voksne vil vi anbefale at prøve én af de aller vildeste forlystelser i Danmark, nemlig det store roterende hjul Svend Svingarm! Her kommer I op på en topfart på 117 km/t, når Svend svinger jer 45 meter over jorden! For de små Gurli Gris-fans, vil bl.a. Andebådene eller Måneland (indendørs legeland) være et hit.                                                                                                                          

Historien om Bonbon Land startede med en slikfabrik i Holme-Olstrup, der producerede slik med sjove navne. I 1992 udvidede de med en forlystelsespark med et bolsjeværksted, hvor børn kunne lave deres egne slikkepinde. I dag er parken med sine 130.000 m2 én af Danmarks mest populære forlystelsesparker. Parken har varierende dagspriser, og den eksakte dagspris kan først ses på selve dagen i webshoppen. Prisen varierer mellem 149-259 kr. Det er altid billigst at købe billetten online i god tid (min. 4 dage i forvejen). Prisen ved indgangen varierer mellem 199–259 kr. Børn under 90 cm kommer altid gratis ind. Der er desuden 3 forskellige typer af sæsonkort, og prisen ligger mellem 319-389 kr.


Hvis I har en lille Gurli Gris-fan i jeres familie, er I i hvert fald sikker på, at ferien bliver et hit, når I rejser til Gurli Gris-Land, hvad enten det er i England, Italien, Tyskland eller sågar bare et smut til Holme-Olstrup!