Det behøver ikke altid at være det mest populære, man tager til, når det gælder om at komme på Golf Resort. Der findes nemlig et hav at gemte små perler af skønne Resorts rundt omkring i Europa. Vi har fundet 4 bud på destinationer til din næste golfferie, som du måske ikke selv havde fundet i din søgning. Læs med her.

 

Il Picciolo Etna Golf Resort & Spa – syditaliensk charme på Sicilien

På en skråning af den største vulkan i Europa, Edna, ligger Il Picciolo Etna Golf Resort & Spa. Det er et vidunderligt tilflugtssted omringet af smuk natur, skøn atmosfære, klassisk elegance og moderne bekvemmeligheder.

Med et besøg på dette Resort får du glæde af en 18-huls golfbane, som strækker sig langs Etna bjergene i et helt fantastisk landskab. Banen tilbyder driving rage, putting og pitching green. Derudover er det helt unikke ved denne bane, at nogle af hullerne er hugget ind i den karakteristiske lavasten Etna. Banen er på 5870 meter.

Derudover tilbyder Il Picciolo Etna Golf Resort & Spa rubina spa, udendørs pool, solarium, træningscenter, tennisbaner, 2 restauranter og lounge bar.

Hvis der ikke skal spilles golf på hele ferien, er det klart værd at tage rundt på øen. Sicilien har en masse at tilbyde som bl.a. smukke vandreture, rideture, besøg på vingårde, kystbyen Taormina, gamle renæssancebygninger, smuk natur og ægte italiensk stemning i sig selv.

Du kan læse mere om Il Picciolo Etna Golf Resort & Spa her.

 

Les Domaines De Saint Endréol – ferie i Frankrig med mange muligheder

Kunne du tænke dig et ophold med golf, velvære, skøn natur og samtidig muligheden for at opleve andet en golf? Så er lige præcis Les Domaines De Saint Endréol et besøg værd for dig. Dette Resort ligger i Frankrig, omtrent 25 kilometer fra Nice, og tilbyder overnatning i både separate hytter og på Resortets hotel. De har en golfbane med 18 huller, du er garanteret skønne naturrige omgivelser, når du begiver dig rundt på banen – og ikke mindst godt vejr og høj sol. Udover golf tilbyder dette Resort også spafaciliteter, tennis, personlig træning inkl. andre sportsaktiviteter samt golftimer med en personlig træner tilknyttet. Når sulten og tørsten skal stilles, kan det ske i deres tilhørende restaurant, bistro eller bar.

Når du ikke skal spille golf eller benytte andre af hotellets faciliteter, er det muligt at drage mod Nice og opleve en masse skønne ting, således at ferien ikke udelukkende handler om golf.

Du kan læse mere om Les Domaines De Saint Endréol her.

Golf Resort Les Domaines De Saint Endréol

 

Montado Hotel & Golf Resort – en golfferie i smukke landlige omgivelser  

En kort køretur fra Lissabon ligger Montado Hotel & Golf Resort i smukke omgivelser. Her indbydes der til masser af golf, afslapning og kvalitetstid.

Lige ved siden af hotellet ligger Montado Golfbane med 18 huller. Banen ligger i et skønt landskab præget af vinmarker og flotte søer. Nær Montado Hotel & Golf Resort er det muligt at besøge Montado Golf, som er et Golfresort med gode træningsfaciliteter, og hvor golfspillet er i centrum. Der er mange forskellige baner her, og der er noget for golfspillere på alle niveauer.

Hotellet er moderne indrettet og indbyder til afslapning, når der ikke spilles golf. Der tilbydes blandt andet spabehandlinger, bar med terrasse og fitnesscenter. Hvis du ikke ønsker at være på hotellet, er der hverken langt til Lissabon eller Setubal, som er to skønne steder, hvor der er masser af mulighed for kulturelle oplevelser, seværdigheder og flot natur.

Du kan læse mere om Montado Hotel & Golf Resort her.

Playa Granada – golf resort med havudsigt på den østlige kystlinje 

Playa Granada Club Resort og Spa tilbyder alt, hvad du skal bruge på en afslappende golfferie. Dette Resort ligger direkte ud til en skøn sandstrand, hvor du kan slappe af, når du ikke spiller golf eller benytter andre af Resortets faciliteter.

På dette Resort findes der en golfbane kaldt ”Los Moriscos”, som rummer mange udfordringer i form af søer og åer, således at du er sikret udfordringer, hver gang du tager en runde på banen. Banen har 18 huller og er placeret i stort set fladt terræn. Når du spiller på denne bane har du direkte udsigt til havet – noget som er helt unikt for dette sted. Hvis man vil spille golf et andet sted, er der blot 30 minutter til golfbanen ”Santa Clara”, som også rummer gode muligheder for et godt spil golf.

Det er muligt at bo på hotel, og værelserne kan rumme op til 4 personer. Derudover er der pools, fitnesscenter, tennis, spa, yoga og diverse aktiviteter for børn. Omtrent 30 minutters kørsel fra Resortet ligger Granada by, og her er man nødt til at opleve ”røde slot” i Alhambra. Hvis man besøger Playa Granada Club Resort og Spa i vinterhalvåret, kan man køre blot en time og stå på ski i Sierra Nevada. Derudover er byen Motril nærliggende. Her er et stort havneområde samt byens rådhus, som er bygget i imponerende barokstil.

Du kan læse mere om Playa Granada Club Resort og Spa her.

Golf Resort Playa Granada Club Resort og Spa