8 fantastiske glamping-steder i Europa

Drømmer du om at opleve vidunderlige Europa under en teltdug, men i en mere luksuriøs udgave, hvor du slipper for at sætte telt op? Så skal du læse videre i denne guide, hvor redaktionen giver otte bud på nogle af Europas fedeste glamping-destinationer.

 

Arena One 99 Glamping: Luksus-camping ud til vandet – Kroatien

Arena One 99 Glamping er en spektakulær rejsedestination i Kroatien.

På kanten af den kroatiske halvø Istrien, hvor himlen spejler sig i Pomer-bugtens azurblå hav, ligger Arena One 99 Glamping. Det er en såkaldt luksus-campingplads, og ser man på faciliteterne, forstår man hurtigt hvorfor. Camping-området er spækfyldt med wellness i form af saunaer, hot tubs, massage og lækre bade.

Om aftenen er der mulighed for at nyde et lækkert måltid og en drink på café, restaurant eller bar med udsigt til havet, inden det er tid til at lægge sig i en blød seng.

Booking: arenaglamping.com

 

 

Quinta Alma: Økologisk Glamping-retreat – Portugal

Quinta Alma er en økologisk farm, der huser glamping-gæster.

I det smukke Algarve-område ligger den økologiske farm og feriested Quinta Alma. Glamping-stedet boltrer sig over 50 hektar land og ligger i en isoleret dal. Her kan du for alvor blive genforenet med naturen, når du efter en gåtur i terrænet eller en svømmetur i den lokale sø tager hul på et lækkert, bæredygtigt måltid fremstillet af Quinta Almas egne økologiske råvarer.

Får du lyst til at prøve kræfter med store bølger på et surfbræt, ligger Canal Beach Surf Spot kun otte kilometer fra Quinta Alma.

Booking: quintaalma.com

 

The Secret Garden Glamping: Eksklusiv, prisvindende glamping – England

The Secret Garden Glamping er et eksklusivt glamping-sted i England.

På den anden side af Nordsøen ligger et af Europas bedste glamping-steder i hjertet af det nordengelske distrikt Lancashire.

The Secret Garden Glamping er det mest populære glamping-sted i England og har tilmed vundet en række lokalpriser. Som navnet antyder, sigter Secret Garden Glamping efter at skabe en følelse af eksklusivitet og et afbræk fra den travle hverdag. Og skal man tro stedets ry, lykkes det til fulde.

Booking: thesecretgardenglamping.uk

 

Golden Circle Glamping Experience: Brutal islandsk natur i trygge rammer – Island

Med Golden Circle Glamping Experience kan du opleve Islands vilde natur i ly med lækker udsigt.

Vulkaner, varmekilder, gejsere og gletsjere er blot en række af de fænomener, der gør Island til en af de mest spektakulære rejsedestinationer i verden. Naturen er ufattelig smuk, men også brutal og voldsom. Og det kan blive særdeles koldt og blæsende på den nordiske østat.

Det er der råd for. Med Golden Circle Glamping Experience kan du søge ly uden at miste oplevelsen af at være helt tæt på den vilde natur. Her kommer du til at bo i en aflukket kuppel med udsigt til både bjerge og himmel, så du hverken misser vilde dyr eller nordlys i nattetimerne.

Booking: Link

 

Gerhardhof – Zimmer Glamping Camping: Glamping i alperne – Østrig

Gerhardhof Zimmer Glamping Camping har en spektakulær udsigt til alperne.

Hvis du drømmer om luksus omgivet af de bjergtagende østrigske alper, er Gerhardhof Zimmer Glamping Camping helt sikkert noget for dig.

Træd direkte ud af dit luksustelt eller din møblerede hytte og tag på vandretur, svøm i poolen eller nyd en drink i frisk alpeluft og spektakulære omgivelser.

Booking: Link

 

Glamping Gli Etruschi: Teltluksus i Toscana – Italien

Glamping Gli Etruschi ligger i smukke Toscana, som er et populært turistmål.

Uendelige vinmarker, frodige olivenlunde, bølgede bakker og charmerende landsbyer. Der er mange grunde til, at Toscana er en populær rejsedestination, og på Glamping Gli Etruschi kan du nyde det smukke landskab med stil. Her er både swimmingpool, spabad, have og bar.

Ferieboligerne er udstyret med aircondition, fuldt udstyret tekøkken med spiseplads, fladskærms-tv og eget badeværelse med bidet.

Booking: Link

 

Nyrups Naturhotell: Frilufts-glamping i den svenske skov – Sverige

De svenske er fremragende til glamping.

Hvis du drømmer om en komfortabel friluftstur i de svenske skove, er Nyrups Naturhotell helt sikkert noget for dig. Her får du ægte lejrtursstemning med fuglekvidder om morgenen, mad over åben ild om aftenen og klar stjernehimmel i nattetimerne.

På Nyrups Naturhotell er der desuden mulighed for at bestille vandrepakker med alt det fornødne gear, så man slipper for at medbringe sit eget.

Booking: naturhotell.se

 

 

Bamsebo Camping: Lokal glamping for hele familien – Danmark

Skal du på glamping i Danmark, er Bamsebo Camping et oplagt rejsemål. Her er der noget at opleve for hele familien.

Mange kender nok Bamsebo Camping fra filmen Klovn: The Movie. Men hvad mange ikke ved er, at Bamsebo Camping er et af de første steder i Danmark, der tog glamping-konceptet til sig. På pladsen, der ligger ud til Gudenåen, er der mulighed for at leje kanoer og fiske.

Der er også legeplads med gedefold, trampoliner, svævebane samt en stor tarzanbane. Bamsebo Camping er derfor en oplagt destination, hvis du skal afsted med børnefamilien og foretrækker at blive inden for landets grænser.

Booking: www.bamsebo.dk

Rejsetilbud

Ø-hop Hawaii
Rejse til Georgien og Armenien
Julekrydstogt på Rhinen

I samme kategori

f82adafa-abd0-45fc-ad23-626d602492f2
Nimb Rooftop København
Essensen af Indien
Kanal i Venedig

Mest læste

troldejagt i Danmark
f82adafa-abd0-45fc-ad23-626d602492f2
Verdens mindste lande
Verdens største lande

Forsiden netop nu

f82adafa-abd0-45fc-ad23-626d602492f2
Nimb Rooftop København
Design uden navn-15
Essensen af Indien
nationalparker i Europa
I ro og mag med Vitus Rejser
Sensommer i Europa
Hvalsafari

Mest læste

Rejsenyheder & PR

Foto: Lego
billund
udlandet
vesterbro
scandic go
strandhotel

Danmark

Instagram Aarhus
billund
strandhotel
camping

Skiferie

gurgl østrig
Vorarlberg
Zillertal
Zillertal i Østrig, skiferie

Camping

camping
Aktiv ferie
TimeOut fra hverdagen
Campingmesse

Rejsetilbud

Korsika, Frankrig.
Gran Canaria fungerer glimrende som en romantisk getaway, når du trænger til en pause fra vintermørket.
Cancún - Kyst
Instagram Aarhus
Kanal i Venedig
Anholt
Innsbrucks gader summer af liv og er fuld af historie.

Vind en overnatning for 2 personer

Tilmeld dig Travelmore’s nyhedsbrev, og deltag i konkurrencen om 1 overnatning for 2 personer inkl. lækker morgenbuffet. (værdi op til 1.500 kr.)