Denne artikel er skrevet i samarbejde med Norsk Rejsebureau.

 

Geilo er ét af de største og mest populære skianlæg i Norge med pister, parker og aktiviteter. Skisportsstedet ligger i Hallingdal (Buskerud) midt imellem Oslo og Bergen ved nationalparkerne Hallingskarvet og Hardangervidda. Her er alt, hvad hjertet kan begære for skiglade danske gæster, der også kan vælge imellem et stort udvalg af overnatningsmuligheder fra simpel indkvartering til luksus på enten hotel, i hytter eller lejligheder.

Der er 37 km pister og 46 pister i alt, på begge sider af dalen. Der er masser af sjov for hele familien – både for de øvede og nybegynderne med børneområder, terrænparker og pister i alle sværhedsgrader.

 

Geilo – Børnenes skiparadis

Børnefamilierne kan hygge sig i børneområderne, hvor der er børnelifte, rullebånd og børnebakker med sjove figurer. Trollklubben, der er for børn mellem 0-8 år (med eller uden ski) har desuden en børnehave, der holder til i en stor tømmerhytte. Her er masser af legetøj indendørs, og udendørs kælkebakke samt legeområde med plads til at bygge snemænd og snehuler. Her kan man få børnene passet mod betaling, så man som forældre kan tage på skieventyr alene for en stund.

 

Geilo

 

Snowboarding for alle

Slå dig løs i én af terrænparkerne med udfordringer der er tilpasset både nybegyndere og de erfarne skientusiaster. Her finder du jibs, hop, rollers, rails, halfpipes, bonks m.m. Terrænparken Slaattaparken er for nybegyndere, mens Geiloparken Vestlia byder på mange forskellige elementer for de lidt mere øvede.
Geiloparken Kikut er den største terrænpark, der har noget, der passer til alle niveauer.

Nyd livet på langrend

Geilo tilbyder i alt 550 km præparerede og mærkede langrendsløjper, der har et meget varieret forløb. Der er ca. 30 km løjper i dal- og skovterræn og 520 km i fjeld- og højfjeldsterræn. Der er 5 km lysløjpe i centrum (åben til kl. 22). Du kan udfordre dig selv på alle niveauer, så det er bare med at komme afsted.

 

Geilo

 

Alt det andet der skaber den helt unikke Geilo-stemning

Geilo råder over én af Norges mest komplette vinterdestinationer, hvor over 50 procent af gæsterne faktisk kommer for at lave noget andet end at stå på ski. I Geilo er der nemlig masser af aktiviteter – også aktiviteter og sjov der ikke kun handler om skisporten. Hvad med at tage med på en hundeslædekørsel eller kanefart? Du kan også ride, stifte bekendtskab med isfiskeri, tage på guidede langrendsture og meget mere.

En eventyrlig badeoplevelse i Eventyrbadet

Ingen ferie uden badeland og wellness – selv på din skiferie! Eventyrbadet på Vestlia Resort har hele 750 kvadratmeter med plads til sjov, leg og svømning. Eventyrbadet har et 20-meters svømmebassin, et aktivitetsbassin, boblebad, et børnebassin og en 82-meter lang vandrutschebane!

Spa og Wellness er selvfølgelig også noget, du kan finde i Geilo. På Dr. Holms SPA eller Vestlia Resorts SPA kan du nyde den rolige stund og selvforkælelse, der fuldender din ferie. Vestlia Resort er kåret til Norges bedste spa.

Geilo er den perfekte vinterdestination for dig og dem, du har kær. Det er et sted, hvor I med sikkerhed vil komme hjem med en masse gode oplevelser i rygsækken efter at have været aktive sammen, og måske rykket nogle grænser. Vi er sikre på, at I vil føle jer velkommen i Geilo.