Man kan komme med fly direkte fra Billund Lufthavn til mere end 100 destinationer. I 2019 åbner sågar hele 7 nye direkte ruter, op.


Drømmer du om at besøge nye spændende destinationer, så er det blevet nemmere for Jyder og Fynboer at flyve uden stop fra Billund Lufthavn. Det er Norwegian, RyanAir og Wizz Air som åbner nye ruter op fra Billund.


Se nedenfor hvilke nye destinationer, som du kan flyve til fra Billund Lufthavn, i løbet af 2019:

Prag, Tjekiet


RyanAir åbner d. 2. april 2019 op med 3 ugentlige flyvninger direkte til Prag. Skal du besøge Prag har vi lavet en guide til hvor du skal spise, hvad du skal se, og hvornår på året du skal besøge Prag.

Timisoara, Rumænien


I 2019 kan man flyve direkte fra Billund til den 4. rumænske destination. Det er flyselskabet Wizz Air som åbner ruten til Timisoara op

Azoerne, Portugal


I sommerhalvåret bliver det muligt at flyve direkte til Azoerne en gang ugentligt. Det er Norwegian som fra maj åbner en ny rute op.

Faro, Portugal


Norwegian åbner i maj op til endnu en Portugisk perle, når det bliver muligt at flyve direkte til algarve-kysten i sommerhalvåret.

Skal du holde ferie i Faro, er det en fin mulighed for at besøge Lissabon, som er en af Europas skønneste hovedstæder.


Edinburgh, Skotland


Fra d. 4 april 2019 kan man flyve direkte fra Billund Lufthavn til Edinburgh i Skotland. Det er RyanAir som åbner ruten op.

Krakow, Polen


Wizz Air vil fra d. 3. maj 2019, have to gange ugentligt afgange på mandage og fredage til Krakow.

Fly fra Billund til; Kiev i Ukraine


Den sidste nye direkte rute med fly fra Billund Lufthavn går til Kiev. Wizz Air åbner ruten op d. 2. marts 2019.