Denne artikel er skrevet i samarbejde med Vitus Rejser.

 

Der findes næppe en mere charmerende rejseform end et flodkrydstogt. På et flodkrydstogt med Vitus Rejser kan du opleve Europas mange vandveje. Du får en skøn kombination af kultur og historie sammen med komfort og afslapning.

Et flodkrydstogt med Vitus Rejser er for dig, der sætter pris på en ferie i et roligt tempo i intime rammer. Her er transporttid lig med fordybelse og oplevelsestid, og du kan glæde dig til kulturelle oplevelser i nogle af Europas mest fascinerende byer.

Vælg blandt et stort udvalg af krydstogter på bl.a. Donau, Douro, Mosel, Rhinen og Seinen.

Glæd dig til:

  • Små, hyggelige skibe
  • Helpension ombord
  • Spændende udflugter

 

flodkrydstogt med Vitus Rejser

Mosel

 

4- og 5-stjernede krydstogtskibe

Vitus Rejser byder på krydstogrejser året rundt på 4- eller 5-stjernede krydstogtsskibe. Skibene har plads til mellem 100-150 gæster, og ombord finder du restaurant samt bar/lounge, hvor der hver aften er musikalsk underholdning. På flodkrydstogterne er de fleste måltider og et stort udflugtsprogram allerede inkluderet i rejsens pris.

Alle skibe byder naturligvis også på et indbydende soldæk, hvorfra du kan nyde udsigten til de forbipasserende landskaber fra første parket.

Tag med og oplev Europas skatkammer af historiske levn, kulturperler og guddommelig natur.

 

flodkrydstogt med Vitus Rejser

Seinen

 

3 bud på dit næste flodkrydstogt

Blomsterkrydstogt i Holland, 2022

Dette er et krydstogt på 6 dage, hvor du skal opleve det farverige blomsterflor i det romantiske Holland. Sejl med på floder og kanaler, besøg charmerende byer og lad dig begejstre i verdens største blomsterpark, Keukenhof.

 

Donau: Fra Wien til Bukarest, 2022

Dette er et krydstogt på 11 Dage. Det er Donaukrydstogtet over dem alle. Det er en rejse mellem Wien i Østrig og Bukarest i Rumænien. På dette populære flodkrydstogt får du serveret hele 7 lande og 4 hovedstæder, mens du nyder livet ombord på det dejlige 4-stjernede skib.

 

Kroatien: Skærgårdskrydstogt i Adriaterhavet, 2022

Et krydstogt på 8 Dage. På strækningen fra Split til Dubrovnik findes én af Europas smukkeste kyststrækninger, som du skal opleve på dette unikke krydstogt i Kroatiens skærgård. Undervejs besøges charmerende havnebyer. Du kan bade i det krystalklare Adriaterhav og se betagende natur i Mljet Nationalpark.