Oplev Tysklands mest populære ferieområde på ****Strandhotel

Artiklen er skrevet i samarbejde med Weissenhäuser Strand

 

Ferie- og fritidsparken Weissenhäuser Strand ligger direkte ved en 3 km lang Østersøstrand og er et af de største og mest populære ferieområder i Tyskland. Nyd ferie og sjov hele året rundt, uanset vejret. Uanset om det er sol, regn eller sne – her kan I opleve Østersøen hele året rundt. Tilbring bl.a. opholdet på fantastiske ****Strandhotel.

 

****Strandhotel

****Strandhotel
Billede: weissenhaeuserstrand.de

 

Glæd jer til ferien på ****Strandhotel, lige bag diget og den brede, hvide strand. Hotellet har i alt 182 hyggeligt indrettede værelser i forskellige kategorier. 

Her er I garanteret både en god nattesøvn og afslappede timer. Alle værelserne har balkon, stort badeværelse med håndklæder-tørrer og hårtørrer, køleskab, en Nespresso kaffemaskine og fladskærms-TV.

På hotellet finder I også Restaurant Sonnenrose og Dünenbad med et stort wellness-område, inkl. pools, et stort saunalandskab, fitness-center og afslapningsområde. 

Som gæster på ****Strandhotel har I fri adgang til Dünenbad under hele opholdet. Hotellet har også sin egen skønheds- og massage-salon samt veludstyrede faciliteter til møder og private fester.

 

Dünenbad

Dünenbad
Billede: weissenhaeuserstrand.de

 

I det hyggelige Dünenbad kan I finde ro og tanke ny energi. Glæd jer til det brede udvalg af wellness- og fitness-tilbud. Nyd de afslappende og velvære-givende stunder i det storslåede saunalandskab. Kast jer ud i de store og flot anlagte swimmingpools. Nyd den prikkende fornemmelse i den store jacuzzi og den velgørende varme i dampbadet, mens den varme damp smyger sig om kroppen, og I nyder de æteriske olier i luften.

De to flot anlagte swimmingpools i Dünenbad med en behagelig maksimumdybde på 1,30 m. og en vandtemperatur på 28-30 grader sikrer jer gode bade-oplevelser og god bade-komfort. 

 

 

Den store jacuzzi er populær blandt Dünenbads gæster, der også kan nyde den særlige 80 graders urtesauna, den 90 graders klassiske finske sauna og de aromatiske dampudslip. 

Derudover findes dampbadet, den særlige isbrønd og et 60 graders sanarium med afslappende lyseffekter og beroligende musik. Yderligere rummer saunalandskabet et solarium, et stille “slap af” område og en hyggelig kaminlounge.

Til de fitness begejstrede gæster tilbydes et moderne veludstyret fitnesscenter og et stort udvalg af forskellige fitness-kurser. Deres professionelt uddannede trænere og instruktører hjælper gerne med at finde de rette øvelser til den optimale træning. 

 

Skønhedsstudie i Dünenbad

Skønhedsstudio i Dünenbad
Billede: weissenhaeuserstrand.de

 

I Strandhotel Beauty, skønhedsstudioet i Dünenbad, tilbydes en lang række forskellige velværebehandlinger, eksklusive bade, massager, sammensatte forkælelsespakker med forskellige behandlinger og selvfølgelig også klassiske manicure og pedicure-behandlinger. 

Alt sammen behandlinger og oplevelser, der giver ro, velvære og harmoni i både krop og sjæl. De tilbyder gerne at afslutte behandlingerne med en fint afstemt dags-makeup for at fuldende oplevelsen af forkælelse.

 Følelsen af velvære og skønhed er individuel. Derfor tilbydes det naturligvis også at sammensætte en helt personlig wellness- og skønhedspakke, tilpasset til den enkelte gæsts ønsker og behov. 

I kan frit vælge og vrage mellem alle de mange individuelle behandlinger. Medarbejderne i Dünenbads reception på ****Strandhotel rådgiver og hjælper gerne med at finde den helt rigtige behandling eller individuelle “forkælelsespakke.

 

 

Mellem besøgene i de forskellige saunaer og de forskellige massage- eller skønhedsbehandlinger serverer de gerne en forfriskende, velgørende og afslappende te, før I drager videre på jeres rejse i Dünenbad.

Skulle den lille sult eller måske endda lækkersulten melde sig under besøget i Dünenbad, kan I kigge indenfor i Kombüse. Denne lille bistro lige indenfor i Dünenbad, forkæler gæsterne med snacks, små måltider og varme og kolde drikke.

Lad den travle hverdag blive hjemme, træk vejret dybt og tank ny energi! Glæd jer til wellness-oplevelserne i Dünenbad under jeres velfortjente ferie på Weissenhäuser Strand.

Rejsetilbud

tyskland-cochem-960_1
Langtidsrejse til Tenerife
Fjordgaard sommerophold

I samme kategori

sommer harzen
Weissenhaeuser Strand
strandresort
Nyt i Gøtenborg

Mest læste

troldejagt i Danmark
Salzburg
Verdens største byer
sommer harzen

Forsiden netop nu

sommer harzen
Hohe Salve
ferie i Gøteborg
ø-ferier
Magiske destinationer i London
Hohe Salve
Weissenhaeuser Strand
byer uden tursiter

Mest læste

Danmark

Danmark
Aktiv ferie
Kirsebærtræer
Dansk gastronomi

Skiferie

gurgl østrig
Vorarlberg
Zillertal
Zillertal i Østrig, skiferie

Camping

Aktiv ferie
Campingmesse
Holmely glamping
Camping i Norge

Rejsetilbud

Japan
strandresort
Sejltur i Grønland
Flyrejsen
Weissenhaeuser Strand
Flyvemaskine
Havila

Vind en overnatning for 2 personer

Tilmeld dig Travelmore’s nyhedsbrev, og deltag i konkurrencen om 1 overnatning for 2 personer inkl. lækker morgenbuffet. (værdi op til 1.500 kr.)