At rejse er at leve skrev H.C Andersen engang. Dette mantra er der mange danskere, der i den grad har taget til sig i løbet af de sidste årtier. At rejse og tage på ferie er noget, mange danske familier hvert år prioriterer store dele af deres budget på. Nogle vælger at tage et par uger til sydfrankrig på campingplads i sommerferien. Nogle vælger at tage til de kanariske øer for at få en velfortjent pause i efterårsferien. Andre tager hvert år en obligatorisk skiferie i de franske, østrigske eller italienske alper. Når det kommer til ferier, er der altså noget for enhver smag, og det er ikke kun én slags familie eller et slags menneske, der elsker at komme ud over de danske grænser engang imellem. Man kan nærmest snakke om, at ferien er blevet en universel ting, vi alle sætter pris på i samfundet. Men nogle er også i så privilegeret en position, at de kan købe et permanent feriehjem ved den destination, de holder allermest af. Måske er du en af dem, der netop nu sidder og overvejer at tage skridtet og investere i en dejlig feriebolig. Men naturligvis er du en smule i tvivl om, hvor du skal slå dig ned, når nu der er så mange dejlige steder at vælge imellem. Når først man har sat sig i en feriebolig, så skal man jo gerne holde ud at komme tilbage dertil år efter år. For at lede dig lidt på vej, så er her en kort guide over veloplagte steder til din fremtidige feriebolig. Så er det blot at vælge det sted, der passer dig allerbedst.

 

Ferieboliger i Pistoia

Når det kommer til ferieboliger så kan Toscana i Italien varmt anbefales. Og her står især ferieboliger i Pistoia ud. Vælger du ferieboliger i Pistoia, så får du alt det bedste solrige Italien har at tilbyde dig. Overvejer du ferieboliger i Pistoia, så kan du forvente at ende i en dejlig by mellem Firenze og Lucca. Denne by er mindre turistet end de andre nærliggende byer, hvilket gør den ideel som feriebolig. Med ferieboliger i Pistoia får du altså italiensk mad, italiensk historie og italiensk kultur for alle pengene. Så hvis det lyder som noget for dig, så slå endelig til.

 

Berlin

Føler du dig mere i dit es i en storby, hvor der konstant sker ting omkring dig? Så er Berlin bestemt også et veloplagt sted at finde din nye feriebolig. I modsætning til ferieboliger i Pistoia, så får du her en bolig i en dynamisk og kulturrig storby, hvor der konstant er en anledning til at tage ud om aftenen. Om det så er byens lækre mad-muligheder, de mange museer eller nattelivet, der tiltaler dig, så er Berlin en by med krummer i.

Los Angeles

Har du sat en god sjat penge til siden til ferieboligen? Har du ikke noget imod de lidt længere flyveture? Så burde du overveje en feriebolig i selveste Los Angeles. LA er en af verdens allerstørste storbyer, og her er selvsagt rigeligt at tage sig til. Derudover er der også rigeligt med flotte bakker, hvor du kan få ferieboliger med særdeles smukke udsigter.