Er du både til Safari og ø-ferie? Her er den perfekte kombination

Artiklen er skrevet i samarbejde med Store Verden.

 

Kan du heller ikke beslutte dig for, om du skal gå all in på safarioplevelsen, eller om du skal tage på badeferie på en lækker solskinsø? Om du skal vælge safari eller ø-ferie på Mauritus?

Du behøver ikke at vælge! Store Verden har lavet en fantastisk pakke, hvor du bliver taget med på safaritur i Matswani og derefter besøger den smukke ø Mauritus.

Vi har samlet en masse af dét, som du kan opleve på Mauritius, og du kan læse om, hvad du kan forvente af en safaritur sammen med Store Verden.

 

Safari med store vilde dyr i det flotte Afrika

Safari og ø-ferie på Mauritus

 

Turen starter i Johannesburg. Du bliver taget med på en rejse, hvor du både oplever kultur men også får mulighed for at få de helt store dyr på tæt hold. Store Verden har sammen med deres lokale trackere strikket et perfekt program sammen, så du får de bedste muligheder for at se de vilde dyr.

Du kommer til Matswani, som i dag er ét af de største og bedste privatreservater i hele Sydafrika. De råder over mere end 40.000 hektar med den smukkeste natur og alle de dyr, man forventer og håber at opleve på en safari.

 

Natsafari

Store Verden tilbyder både fotosafari, men også natsafari, hvor du får den ultimative safarioplevelse. Du bliver kørt rundt i reservatet med et stort spotlight, hvor du oplever bushen og dyrene på en helt anden måde, som er yderst fascinerende.

 

Big 5-safari

I Afrika er det disse 5 store dyr, man især er på udkig efter på en safaritur: Løven, leoparden, det sorte næsehorn, den afrikanske buske-elefant og den afrikanske bøffel. Så hvis du endnu ikke har fået set dem, får du en målrettet tur, hvor du udover The Big 5 kan opleve andre afrikanske dyr, som den brune hyæne, skældyr, jordulv, gepard og mere end 300 forskellige fuglearter.

 

Læs også: Den perfekte rejse: Kombinér badeferie med safari i Dubai

 

Ø-ferie på Mauritius med den smukke natur

Safari og ø-ferie på Mauritus

Mauritius ligger 800 kilometer øst for Madagaskar og er en del af ø-gruppen Mascarenerne. Det er en vulkansk kæde, som strækker sig så langt som til Seychellerne. Du får med Store Verden dage på øen, hvor du selv kan bestemme, hvad du skal se og opleve.

Hvor skal du bo?

Mauritius er måske lille, men det tager tid at rejse på tværs af øen. Det er værd at have i tankerne, når du vælger, hvor du skal bo. Hver region har sin egen stemning, landskab og lokale vejr samt et bestemt sæt af aktiviteter og attraktioner.

Hvis du leder efter fest, natteliv og masser af udflugter, så er Grand Baie eller lille “St. Trop” i nord måske lige noget for dig. Det er her de fleste hoteller, strande, restauranter og underholdning er. Du finder mange forskellige aktiviteter som dykning og parasailing.

Men hvis du ønsker lidt roligere omgivelser, er Cap Malheureux og de ubeboede nordlige øer et godt sted. Du kan også tage en dagstur ind i landet for at gå gennem den dejlige Pamplemousses botaniske have.

Øens travle hovedstad, Port Louis, er uden tvivl det “rigtige” Mauritius. Byen har historiske bygninger og øens ældste marked. Der er kun to hoteller i byen, hvilket gør den mere oplagt som udflugtsmål for en éndagstur end en tur med overnatning. De mange restauranter og streetfood-sælgere ved frokosttid gør Port Louis til et besøg værd.

Mauritius: Øst- og sydkysten

Øen er omgivet af verdens tredjestørste koralrev, som beskytter et rigt havliv.

Østkysten er traditionelt øens mest glamourøse sted. Nær landsbyerne Belle Mare og Trou d’Eau Douce finder du de bedste hvide sandstrande.

Det rustikke syd giver et indblik i en gammel tid, hvor du med Lion Mountain får en historisk udsigt over Vieux Grand Port. Det var her franskmændene og briterne kæmpede om kontrollen over øen. I dag er det mest et sted for vandsportsentusiaster. Men det er også ét af de bedste steder at opleve det mauritiske dyreliv. Det kan du for eksempel gøre på en snorkletur i den uberørte Blue Bay Marine Park. Her kan du støde på kæmpe Aldabra-skildpadder.

Blandt de tre vigtigste bjergkæder, der omgiver det centrale plateau – Moka, Black River Chain og Grand Port – finder du talrige udendørs eventyr.

 

Mauritius: Øens mangfoldighed 

Mangfoldighed findes i særdeleshed i Mauritius’ kulturelle landskab. Næsten fire århundreders kolonisering har efterladt øen med en rig multikulturel mosaik af indisk, afrikansk, kinesisk og fransk arv. Du finder denne eksotiske blanding udtrykt i indiske templer, historiske koloniale palæer og den hoftevrikkende dans séga.

Du kommer derfor ikke til at mangle noget at give dig til, når du er på Mauritius. Der er hvide sandstrande, hvor du kan dase med en god bog, kulturelle landskaber der bærer mange års historie og flotte naturoplevelser på land og i vand.

Rejsetilbud

Rejsetilbud Mallorca
Rejsetilbud Mallorca inkl. udflugter
Se rejsetilbud
Ischia
Rejse til Ischia
Se rejsetilbud
Marienlyst Strandhotel
Late Night Spa på Marienlyst Strandhotel
Se rejsetilbud

I samme kategori

tips_rejse_tapasbar_barcelona
Balkans højdepunkter: Dubrovnik
Østrig
Togrejser i Europa

Mest læste

troldejagt i Danmark
krydstogt rhinen
Italien
De største lufthavne i verden
USA

Forsiden netop nu

Halloweenoplevelser
Italien
Thailand øer
Harzen
Disneyland Paris
Salzburgerland
Oktoberfest
imgonline-com-ua-CompressToSize-aBa1V0H1SFTwtsw

Mest læste

Danmark

Halloweenoplevelser
Weekendophold
Hindsgavl slot
rejser efter baeredygtighed

Skiferie

schladming-travelmore
Østrig
Smukke skiområder i Europar
skisportssteder i Østrig

Camping

Camping i Norge
Ferie i Aarhus
Camping Aarhus
ø-ferie i Danmark

Rejsetilbud

porto-343487_640
Julemarkedsrejse
imgonline-com-ua-CompressToSize-DknBXQbqlP
imgonline-com-ua-convertv6H1m65qGtwx
Bucketlist
porto-scaled-e1662661879568
mountains-5732202_640

Vind en overnatning for 2 personer

Tilmeld dig Travelmore’s og Vagabond’s nyhedsbrev, og deltag i konkurrencen om 1 overnatning for 2 personer inkl. lækker morgenbuffet. (værdi op til 1.500 kr.)