Harzen

Ferie i Aarhus: Storby- og naturferie i ét

Artiklen er skrevet i samarbejde med Aarhus Camping

 

Hvide, store badestrande, summende caféliv langs åen og kunstpause på det toneangivne ARoS. Aarhus har hele pakken, når det kommer til en alsidig op oplevelsesrig sommerferie. Her får du inspiration til din ferie i Aarhus.

Desuden kan du kombinere storbyferien med naturferie og overnatte på Aarhus Camping, der ligger kun et stenkast fra midtbyen. 

 

En moderne campingplads midt i naturen

Aarhus Camping, midt i naturen
En naturskøn campingplads, der passer perfekt til din ferie i Aarhus, hvis du trænger til et fredeligt sted at overnatte. Foto: Aarhus Camping.

 

Mangler du overnatning til din ferie i Aarhus, og ønsker du at bo i mere fredelige omgivelser, så er Aarhus Camping det helt ideelle alternativ til storbyens vandrehjem og hoteller. Campingpladsen ligger i naturskønne omgivelser i smukke Lisbjerg Skov. Der er både opvarmet swimmingpool, minigolf og mulighed for at bo i moderne hytter, som fungerer som en lille lejlighed. 

Her forstyrres man kun af fuglenes kvidren og det rige dyreliv, der præger området. Og så er der gode transportmuligheder, så du kan være inde i Aarhus midtby på ti minutter. 

 

 

Ferie i Aarhus et vindpust fra Aarhus Camping

Ferie i Aarhus
I ferien i Aarhus vrimler det med sommerglade aarhusianere og turister i Aarhus by.

 

Der er rig mulighed for både at opleve vrimlende shopping-gader, stemningsfulde caféer og fantastiske naturområder i Aarhus omegn. 

Tag blandt andet ind til Latinerkvarteret, som er det ældste kvarter i Aarhus. På den brostensbelagte gade kan du finde mange charmerende caféer som Drudenfuss eller Café Englen, der har den hyggeligste baggård og en rigtig god signaturburger. Prøv også La Cabra Coffee, hvis den søde tand trænger på.

Med maven fyldt op kan du gå på opdagelse i de mange fine brugskunst- og designerbutikker, der ligger som perler på en snor. Om sommeren kan du også snuppe en øl ved Café Jorden og sidde på torvet, hvor det vrimler med sommerglade gæster.

Hvis du har mere brug for et skud kulturel kunst, så kan du tage forbi ARoS Art Museum med deres signatur-regnbue øverst. Et verdensberømt kunstmuseum, som hvert år udstiller toneangivne og moderne kunstnere. 

 

 

Ferie i Aarhus – Ud i naturen: Botanisk have og Moesgaard Museum

Er du mere til store vidder og naturskønne omgivelser, så kan du selvfølgelig trække dig tilbage til Aarhus Camping, der er beliggende i Lisbjerg Skov. Men Aarhus har også en del at byde ind med her. Blandt andet Botanisk Have, hvorfra man kan skimte ned til Den Gamle By, som helt sikkert også er et besøg værd i sommerperioden, hvor det vrimler med statister, der giver byen en autoritetstro rejse tilbage i tiden.

Hvis du har tid, så tag en tur ned til Moesgaard Museum, som ligger i de smukkeste omgivelser. Fra taget (og ja, man kan gå op på taget af museet) er der det smukkeste view ud over Østjylland. Inde på selve museet kan du opleve det berømte moselig, Grauballemanden. Hvis du har lidt længere tid, så kan du tage turen til Himmelbjerget. En fantastisk vandretur på det 147 meter høje bjerg, som vi ynder at kalde det i Danmark. 

 

Læs mere om en ferie i Aarhus her:

Rejsetilbud

tyskland-cochem-960_1
Underskønt krydstogt på Mosel & Rhinen
Se rejsetilbud
Rundrejse i Grønland
8 dages rundrejse i Grønland
Se rejsetilbud
Langtidsrejse til Algarvekysten
Langtidsrejse til Algarvekysten
Se rejsetilbud

I samme kategori

Halloweenoplevelser
Italien
Disneyland Paris
Weekendophold

Mest læste

troldejagt i Danmark
krydstogt rhinen
Italien
De største lufthavne i verden

Forsiden netop nu

Halloweenoplevelser
Italien
Thailand øer
Harzen
Disneyland Paris
Salzburgerland
Oktoberfest
imgonline-com-ua-CompressToSize-aBa1V0H1SFTwtsw

Mest læste

Danmark

Halloweenoplevelser
Weekendophold
Hindsgavl slot
rejser efter baeredygtighed

Skiferie

schladming-travelmore
Østrig
Smukke skiområder i Europar
skisportssteder i Østrig

Camping

Camping i Norge
Ferie i Aarhus
Camping Aarhus
ø-ferie i Danmark

Rejsetilbud

porto-343487_640
Julemarkedsrejse
imgonline-com-ua-CompressToSize-DknBXQbqlP
imgonline-com-ua-convertv6H1m65qGtwx
Bucketlist
porto-scaled-e1662661879568
mountains-5732202_640

Vind en overnatning for 2 personer

Tilmeld dig Travelmore’s og Vagabond’s nyhedsbrev, og deltag i konkurrencen om 1 overnatning for 2 personer inkl. lækker morgenbuffet. (værdi op til 1.500 kr.)