Ferie i Aarhus: Storby- og naturferie i ét

Artiklen er skrevet i samarbejde med Aarhus Camping

 

Hvide, store badestrande, summende caféliv langs åen og kunstpause på det toneangivne ARoS. Aarhus har hele pakken, når det kommer til en alsidig op oplevelsesrig sommerferie. Her får du inspiration til din ferie i Aarhus.

Desuden kan du kombinere storbyferien med naturferie og overnatte på Aarhus Camping, der ligger kun et stenkast fra midtbyen. 

 

En moderne campingplads midt i naturen

Aarhus Camping, midt i naturen
En naturskøn campingplads, der passer perfekt til din ferie i Aarhus, hvis du trænger til et fredeligt sted at overnatte. Foto: Aarhus Camping.

 

Mangler du overnatning til din ferie i Aarhus, og ønsker du at bo i mere fredelige omgivelser, så er Aarhus Camping det helt ideelle alternativ til storbyens vandrehjem og hoteller. Campingpladsen ligger i naturskønne omgivelser i smukke Lisbjerg Skov. Der er både opvarmet swimmingpool, minigolf og mulighed for at bo i moderne hytter, som fungerer som en lille lejlighed. 

Her forstyrres man kun af fuglenes kvidren og det rige dyreliv, der præger området. Og så er der gode transportmuligheder, så du kan være inde i Aarhus midtby på ti minutter. 

 

 

Ferie i Aarhus et vindpust fra Aarhus Camping

Ferie i Aarhus
I ferien i Aarhus vrimler det med sommerglade aarhusianere og turister i Aarhus by.

 

Der er rig mulighed for både at opleve vrimlende shopping-gader, stemningsfulde caféer og fantastiske naturområder i Aarhus omegn. 

Tag blandt andet ind til Latinerkvarteret, som er det ældste kvarter i Aarhus. På den brostensbelagte gade kan du finde mange charmerende caféer som Drudenfuss eller Café Englen, der har den hyggeligste baggård og en rigtig god signaturburger. Prøv også La Cabra Coffee, hvis den søde tand trænger på.

Med maven fyldt op kan du gå på opdagelse i de mange fine brugskunst- og designerbutikker, der ligger som perler på en snor. Om sommeren kan du også snuppe en øl ved Café Jorden og sidde på torvet, hvor det vrimler med sommerglade gæster.

Hvis du har mere brug for et skud kulturel kunst, så kan du tage forbi ARoS Art Museum med deres signatur-regnbue øverst. Et verdensberømt kunstmuseum, som hvert år udstiller toneangivne og moderne kunstnere. 

 

 

Ferie i Aarhus – Ud i naturen: Botanisk have og Moesgaard Museum

Er du mere til store vidder og naturskønne omgivelser, så kan du selvfølgelig trække dig tilbage til Aarhus Camping, der er beliggende i Lisbjerg Skov. Men Aarhus har også en del at byde ind med her. Blandt andet Botanisk Have, hvorfra man kan skimte ned til Den Gamle By, som helt sikkert også er et besøg værd i sommerperioden, hvor det vrimler med statister, der giver byen en autoritetstro rejse tilbage i tiden.

Hvis du har tid, så tag en tur ned til Moesgaard Museum, som ligger i de smukkeste omgivelser. Fra taget (og ja, man kan gå op på taget af museet) er der det smukkeste view ud over Østjylland. Inde på selve museet kan du opleve det berømte moselig, Grauballemanden. Hvis du har lidt længere tid, så kan du tage turen til Himmelbjerget. En fantastisk vandretur på det 147 meter høje bjerg, som vi ynder at kalde det i Danmark. 

 

Læs mere om en ferie i Aarhus her:

Rejsetilbud

Spaophold på Kurhotel Skodsborg
Togrejse i Italien
Rejsetilbud Mallorca

I samme kategori

Danmark
Gade Milano
Valencia
Chokoladebutik i Bruxelles Belgien

Mest læste

troldejagt i Danmark
Salzburg
Verdens største byer
De største lufthavne i verden

Forsiden netop nu

sommer harzen
Hohe Salve
ferie i Gøteborg
ø-ferier
Magiske destinationer i London
Hohe Salve
Weissenhaeuser Strand
byer uden tursiter

Mest læste

Danmark

Danmark
Aktiv ferie
Kirsebærtræer
Dansk gastronomi

Skiferie

gurgl østrig
Vorarlberg
Zillertal
Zillertal i Østrig, skiferie

Camping

Aktiv ferie
Campingmesse
Holmely glamping
Camping i Norge

Rejsetilbud

Japan
strandresort
Sejltur i Grønland
Flyrejsen
Weissenhaeuser Strand
Flyvemaskine
Havila

Vind en overnatning for 2 personer

Tilmeld dig Travelmore’s nyhedsbrev, og deltag i konkurrencen om 1 overnatning for 2 personer inkl. lækker morgenbuffet. (værdi op til 1.500 kr.)