Flere end 100 udstillere er klar med gode tilbud, konkurrencer og rejseforedrag, når Ferie for Alle åbner online 19.-28. februar 2021.

Hvad enten drømmen hedder Thy eller Thailand, så bliver der rig mulighed for at hente rejseinspiration og gode messetilbud, når Ferie for Alle-messen i år, grundet coronarestriktionerne, flytter online.

Rent praktisk omdannes ferieforalle.dk til et gratis onlineunivers. Her kan besøgende finde spændende rejseforedrag og messetilbud fra flere end 100 udstillere og ferieeksperter. Besøgende får dermed stadig mulighed for at finde gode tilbud på alt fra udlandsrejser og camping til Danmarksferie, golf og udeliv – omend i en anden variant end tidligere.

– Normalt mødes flere end 60.000 rejseglade danskere i hallerne i MCH Messecenter Herning til Ferie for Alle. Det er i sagens natur ikke muligt i disse tider. Men derfor skal alt ikke gå i stå. Vi ønsker, at udstillere fra 2020-messen får mulighed for at komme i kontakt med mange af de kunder, de plejer at mødes med i Herning. Derfor har vi valgt at lave en onlinemesse over 10 dage i år via ferieforalle.dk, fortæller Anders Ladefoged, der er projektchef for Ferie for Alle-messen. Han tilføjer:

– En stor del af Ferie for Alle handler om det personlige møde. Dét at komme ind og mærke, dufte og snuse og få svar på alle sine rejsespørgsmål hos vores ferieeksperter. De gode tilbud og inspiration kan de nu få online. Stemningen og det fysiske møde må vi alle have til gode til 2022, hvor vi naturligvis vender tilbage.

 

Ferie for Alle

 

Gode tilbud og konkurrencer på Ferie for Alle

Blandt de flere end 100 udstillere, som sidder klar med gode tilbud og ferieinspiration på ferieforalle.dk d. 19.-28. februar, finder man blandt andre alle de store charterselskaber, herunder Primo Tours, Apollo Rejser og Spies. Du finder også campingudstillere som Isabella Group og Dansk Camping Union, golfrejser fra Nordic Golfers og Golf Plaisir samt kro- og hotelferie ved Small Danish Hotels. Sidstnævnte er klar med både tilbud, konkurrencer og inspiration til Danmarksferien:

– Stort set alle de ting, som vi ville have taget med på den fysiske messe, har vi flyttet online. Så vores gæster kan stadig deltage i konkurrencer. De kan også stadig finde gode tilbud på hotel- og kroophold, få rabat på gavekort og hente inspiration til cykel- og Danmarksferie i det nye digitale univers, fortæller direktør for Small Danish Hotels, Jørgen Christensen. Han tilføjer:

– Vi er frygteligt kede af, at vi ikke skal møde vores mange gæster ansigt til ansigt i Herning. Det betyder meget at mødes fysisk i disse digitale tider. Så vi ser frem til at få den fysiske messe tilbage. Når det så er sagt, så er onlineuniverset et rigtigt godt initiativ, så det bakker vi naturligvis op om, så vi kan holde interessen i kog, indtil vi ses på Ferie for Alle igen i 2022.

Hos Primo Tours ærgrer man sig også over, at den fysiske messe er aflyst, men håber i stedet, at de besøgende vil benytte sig af de mange aktiviteter og tilbud online.

Ferie for Alle vender tilbage til MCH Messecenter Herning d. 25.-27. februar 2022.