Small Danish Hotels

Eqi gletsjeren: Oplev den fantastiske bræ kaste is af sig

Denne artikel er skrevet i samarbejde med Greenland Travel

 

Beliggende ca. 80 kilometer fra Ilulissat finder du er Eqi gletsjeren, som er et af de steder, hvor den grønlandske indlandsis når havet. Eqi gletsjeren er en af de mest aktive bræer i Grønland, og glesjerfronten er flere kilometer bred.

Det er næsten helt sikkert, at du under dit besøg vil se små og store isstykker bryde af gletsjeren, og det er muligt at komme meget tæt på gletsjerfronten.

Med Greenland Travel kan du nyde oplevelsen af denne kælvende bræ på meget nær hånd. Læs med her om tre forskellige rejser til Eqi gletsjeren:

 

Drømmerejse i Diskobugten

Disko bugten
Billede: Greenland Travel

 

Denne rejse inkluderer 12 dages rundrejse til Kangerlussuaq, Diskoøen, Ilulissat og Eqi. En rejse, der giver dig følelsen af at være, hvor ingen har været før dig og tager dig med ind i hjertet af små hyggelige bygder og byer. 

Rejsen starter i Kangerlussuaq, hvor Indlandsisen troner så langt øjet rækker. Herefter går det videre til tre dage på Diskoøen, hvor du bor i den gamle hvalfangerby Qeqertarsuaq (Godhavn) omkranset af stejle basaltfjelde og flot vegetation. 

Herefter går det videre til isfjeldenes by, Ilulissat, smukt placeret i bunden af Diskobugten og nabo til den verdensberømte Ilulissat Isfjord. 

Nord for Ilulissat venter et par helt særlige dage i en af Nordgrønlands største perler, hyttebyen Glacier Lodge Eqi, hvor du bor med den kælvende bræ som udsigt.

Læs mere om rejsen her

 

 

Den store rundrejse i Grønland

Eqi gletsjeren
Billede: Greenland Travel

 

På denne 15-dages rejse vil du opleve de utrolige kontraster i den grønlandske natur og de forskellige levevilkår i syd og nord, i bygd og by. Du kommer på vandring i stilhed og uberørt natur. Du besøger små bygder og hovedstaden Nuuk. Ser grønne fjelde og turkise isbjerge. Nyder varme blomsterdale og kolde gletsjere.

I lægger ud i det grønne Sydgrønland hvor flere steder i dag er UNESCO Verdensarv, og her kommer du til at opleve et par af disse.

Næste oplevelse på rejsen er en 2-døgns sejltur med kystskibet Sarfaq Ittuk langs Grønlands imponerende vestkyst. I afslutter i hovedstaden Nuuk – én af verdens mindste hovedstæder. 

Naturperlen Eqi er næste stop. Her er der overnatning i Glacier Lodge Eqis hyggelige hytter med direkte udsigt til den kælvende bræfront. Det fantastiske landskab lægger op til kortere eller længere vandreture, hvor stilheden er intens.

Læs mere om rejsen her

 

Sommer, sol og isbjerge i Grønland

Grønland
Billede: Greenland Travel

 

 

Velkommen til sommer-bestselleren! Her tilbydes du en rejse på 8 dage omkring Kangerlussuaq og Ilulissat. 

Du kommer på en rejse til Grønland, helt tæt på naturens fantastiske undere i smukt følgeskab med Grønlands unikke kultur og traditionelle levevis sat op mod det moderne livs indflydelse.

Lufthavnen i Kangerlussuaq er indfaldsvinklen til Grønland og første stop på denne rejse. Baglandet gemmer på en fantastisk natur, hvor den enorme Indlandsis præger landskabet. En udflugt til Indlandsisen er derfor oplagt, og der er rig mulighed for at se moskusokser og rensdyr.

Ilulissat er berømt verden over for sin Isfjord med de største og de fleste isbjerge i Grønland. Byen er det største slædedistrikt i Grønland, hvor 2.500 hunde sætter deres præg på byen med en fantastisk hylekoncert et par gange om dagen.

Vælger du at tilkøbe udflugtspakken med ophold i Ilimanaq Lodge, venter der dig en helt speciel oplevelse: I 2022 og 2023 står den 2-stjernede, færøske michelinrestaurant Koks for køkkenet, og under dit ophold skal du prøve deres fantastiske tasting menu!

Læs mere om rejsen her 

Rejsetilbud

Rejsetilbud til Bornholm
Rejsetilbud til Bornholm
Se rejsetilbud
Langtidsrejse til Algarvekysten
Langtidsrejse til Algarvekysten
Se rejsetilbud
Togrejse i Italien
Togrejse i Italien, Cinque Terre
Se rejsetilbud

I samme kategori

Italien
Bucketlist
Skaermbillede-2022-09-08-kl.-17.31
south-greenland-hvalsey-church-ruin-mads-pihl

Mest læste

troldejagt i Danmark
krydstogt rhinen
Italien
De største lufthavne i verden
Harzen

Forsiden netop nu

Halloweenoplevelser
Italien
Thailand øer
Harzen
Disneyland Paris
Salzburgerland
Oktoberfest
imgonline-com-ua-CompressToSize-aBa1V0H1SFTwtsw

Mest læste

Danmark

Halloweenoplevelser
Weekendophold
Hindsgavl slot
rejser efter baeredygtighed

Skiferie

schladming-travelmore
Østrig
Smukke skiområder i Europar
skisportssteder i Østrig

Camping

Camping i Norge
Ferie i Aarhus
Camping Aarhus
ø-ferie i Danmark

Rejsetilbud

porto-343487_640
Julemarkedsrejse
imgonline-com-ua-CompressToSize-DknBXQbqlP
imgonline-com-ua-convertv6H1m65qGtwx
Bucketlist
porto-scaled-e1662661879568
mountains-5732202_640

Vind en overnatning for 2 personer

Tilmeld dig Travelmore’s og Vagabond’s nyhedsbrev, og deltag i konkurrencen om 1 overnatning for 2 personer inkl. lækker morgenbuffet. (værdi op til 1.500 kr.)