Nyd efteråret i Danmark

Artiklen er skrevet i samarbejde med Small Danish Hotels

Efteråret i Danmark er så småt ved at indfinde sig. Og hvad er mere tillokkende end at rive et par dage ud af kalenderen og nyde den hyggelige årstid på ét af Small Danish Hotels’ kroer, hoteller, slotte og herregårde?

Solen står lavere på himlen, og dagene bliver kortere. Man siger, at skoven falmer, men i virkeligheden står træernes blade i de flotteste farver. Efteråret byder på masser af oplevelser i denne skønne natur.

Small Danish Hotels har et bredt udvalg af spændende ophold i løbet af efteråret, der indeholder mange sjove aktiviteter for hele familien.                                              

Efteråret egner sig til en god frisk travetur i skoven eller måske en cykelferie i det danske cykelland. Er børnene med, finder de sikkert ting og sager, der kan bruges til en halskæde eller et kastanjedyr. Og de smukke efterårsblade kan måske bruges til lidt bordpynt derhjemme. Efteråret er også den tid på året, hvor du kan opleve det fascinerende naturfænomen ”Sort Sol”. 

Det bedste er, når du efter at have fået frisk luft i lungerne, bliver mødt af et veldækket bord på kroen, hotellet, slottet eller herregården. Kokkene er naturligvis også inspireret af årstiden og byder fx ofte på en lækker vildtmenu, mens ilden blusser i pejsen, og stearinlysene langsomt brænder. Og måske slutter dagen med en enkelt drink, inden du lægger dig i en behagelig seng på værelset.  

Vi har fundet 3 efterårstilbud til dig:

Bov Kro

Bov Kro, Padborg

6330 Padborg

Bov Kro ligger tæt på den dansk-tyske grænse og er et perfekt udgangspunkt for at udforske det gamle grænseland. Her kan du besøge Dybbøl Mølle, Gråsten Slot og Sønderborg Slot. Du kan også gå en tur langs Gendarmstien ved Flensborg Fjord eller besøge Frøslevlejren, der blev brugt til at huse krigsfanger under den tyske besættelse. 

Kroens restaurant tilbyder både traditionelle kromåltider og spændende menu med fokus på friske råvarer og smagsoplevelser til rimelige priser.

Hotel Gilleleje Strand

Hotel Gilleleje Strand

3250 Gilleleje

I 1800-tallet var Gilleleje en populær ferieby, især for københavnere. Og siden da har byen så sandelig ikke mistet sin charme.

Hotel Gilleleje Strand ligger 156 skridt fra stranden med badelagner til udlån og picnicservice. Gilleleje by byder på shopping og en livlig havn med fiskeri og skibsværftsliv.

Gilleleje er en ideel base for udforskning af Kongernes Nordsjælland, en nationalpark indviet i 2018 med natur og kulturperler som Arresø, Esrum Sø, Tisvilde Hegn, Gribskov, Frederiksborg Slot, Fredensborg Slot og Kronborg Slot.

Agerskov kro og hotel

Agerskov Kro og Hotel

6534 Agerskov
 

Den ikoniske, rødmalede kro i Agerskov symboliserer ægte sønderjysk hygge, hvor varm gæstfrihed kombineres med en enestående oplevelse for besøgende. Besøgende har utallige positive kommentarer og fremhæver de glade medarbejdere, lækre morgenmadsoplevelser og den afslappede atmosfære.

Området byder på masser af spændende aktiviteter, og du kan på blot 30 minutters kørsel besøge steder som Vadehavscenteret, HighPark Sønderjylland, Ribe VikingeCenter og Camino Haderslev Næs.

Rejsetilbud

Svalbard
Rejse til Madeira
Rejse til Indien

I samme kategori

Instagram Aarhus
billund
strandhotel
camping

Mest læste

Nimb Rooftop København
troldejagt i Danmark
Klippeøerne i Vietnam
london-3078109_640

Forsiden netop nu

f82adafa-abd0-45fc-ad23-626d602492f2
Nimb Rooftop København
Design uden navn-15
Essensen af Indien
nationalparker i Europa
I ro og mag med Vitus Rejser
Sensommer i Europa
Hvalsafari

Mest læste

Rejsenyheder & PR

Foto: Lego
billund
udlandet
vesterbro
scandic go
strandhotel

Danmark

Instagram Aarhus
billund
strandhotel
camping

Skiferie

gurgl østrig
Vorarlberg
Zillertal
Zillertal i Østrig, skiferie

Camping

camping
Aktiv ferie
TimeOut fra hverdagen
Campingmesse

Rejsetilbud

Korsika, Frankrig.
Gran Canaria fungerer glimrende som en romantisk getaway, når du trænger til en pause fra vintermørket.
Cancún - Kyst
Instagram Aarhus
Kanal i Venedig
Anholt
Innsbrucks gader summer af liv og er fuld af historie.

Vind en overnatning for 2 personer

Tilmeld dig Travelmore’s nyhedsbrev, og deltag i konkurrencen om 1 overnatning for 2 personer inkl. lækker morgenbuffet. (værdi op til 1.500 kr.)