Nyd efteråret i Danmark

Artiklen er skrevet i samarbejde med Small Danish Hotels

Efteråret i Danmark er så småt ved at indfinde sig. Og hvad er mere tillokkende end at rive et par dage ud af kalenderen og nyde den hyggelige årstid på ét af Small Danish Hotels’ kroer, hoteller, slotte og herregårde?

Solen står lavere på himlen, og dagene bliver kortere. Man siger, at skoven falmer, men i virkeligheden står træernes blade i de flotteste farver. Efteråret byder på masser af oplevelser i denne skønne natur.

Small Danish Hotels har et bredt udvalg af spændende ophold i løbet af efteråret, der indeholder mange sjove aktiviteter for hele familien.                                              

Efteråret egner sig til en god frisk travetur i skoven eller måske en cykelferie i det danske cykelland. Er børnene med, finder de sikkert ting og sager, der kan bruges til en halskæde eller et kastanjedyr. Og de smukke efterårsblade kan måske bruges til lidt bordpynt derhjemme. Efteråret er også den tid på året, hvor du kan opleve det fascinerende naturfænomen ”Sort Sol”. 

Det bedste er, når du efter at have fået frisk luft i lungerne, bliver mødt af et veldækket bord på kroen, hotellet, slottet eller herregården. Kokkene er naturligvis også inspireret af årstiden og byder fx ofte på en lækker vildtmenu, mens ilden blusser i pejsen, og stearinlysene langsomt brænder. Og måske slutter dagen med en enkelt drink, inden du lægger dig i en behagelig seng på værelset.  

Vi har fundet 3 efterårstilbud til dig:

 

efteråret i Danmark

Gram Slotskro

6510 Gram

I smukke og naturskønne omgivelser ligger Gram Slotskro. Her kan du rigtig mærke historiens vingesus. Den fantastiske placering ved Gram Sø og Gram Slot, er de perfekte rammer for et afslappet ophold med god mad baseret på årstidens friske råvarer. I dag er det 4. generation af familien Schrøder, som driver kroen.

Hotel Gilleleje Strand

Hotel Gilleleje Strand

3250 Gilleleje
 
Hotel Gilleleje Strand er et traditionsrigt badehotel fra 1896, som i dag er totalt nyrenoveret. Hotellets 25 værelser er forskellige, men fælles for dem er den pragtfulde beliggenhed: Du bor midt i Gilleleje – og samtidig kun et stenkast fra fiskerihavnens maritime atmosfære og byens yndede badestrand.

Nymindegab

Nymindegab Kro, Nørre Nebel

6830 Nørre Nebel

St. Binderup Kro ligger mellem Aalborg og Viborg. Gå på opdagelse i de gamle stuer og nyd den museumsagtige stemning og bornholmerurets tikken. I restauranten finder du et stort udvalg af veltillavede retter, og du må ikke glemme at smage kroens hjemmelavede kryddersnaps. Kromanden fortæller gerne om stedets historie.

Rejsetilbud

I samme kategori

Dansk gastronomi
Naturoplevelser i Danmark
Outdoorshow
Dansk Golfshow

Mest læste

troldejagt i Danmark
Ferie med børn
Verdens største byer
Kør-selv ferie

Forsiden netop nu

Kirsebærtræerne
Forår i Europa
Dansk gastronomi
interrail
Romantiske hoteller i verden
Caribien
Grønland
Solorejsens opvågning

Mest læste

Danmark

Dansk gastronomi
Naturoplevelser i Danmark
Outdoorshow
Dansk Golfshow

Skiferie

Vorarlberg
Zillertal
Zillertal i Østrig, skiferie
skiferie i Zillertal

Camping

Campingmesse
Holmely glamping
Camping i Norge
Ferie i Aarhus

Rejsetilbud

belgium-3590656_640
Naturoplevelser i Danmark
Skotlands højdepunkter
Backpackerdestinationer
khiva-198684_640
dykke med hajer
Påskerejser

Vind en overnatning for 2 personer

Tilmeld dig Travelmore’s nyhedsbrev, og deltag i konkurrencen om 1 overnatning for 2 personer inkl. lækker morgenbuffet. (værdi op til 1.500 kr.)