Artiklen er skrevet i samarbejde med Store Verden

 

Vil du gerne ud at rejse, men har du svært ved at vælge mellem en storbyferie i Dubai eller safari i Afrika? Det er faktisk muligt at kombinere Dubai og safari. Rejseselskabet Store Verden tilbyder netop sådan en kombinationsrejse. Det er rejsen for dig, der er nysgerrig på kultur, ønsker shopping i verdensklasse, vil nyde livet ved poolen eller stranden – og så også lige drømmer om den ultimative safarioplevelse.

 

En rejse, der inkluderer både Dubai og safari, er en oplagt og populær kombination med udrejse fra enten København eller Hamburg. Med udnyttelse af flyruter får man muligheden for at udvide turen med en dejlig bade- og oplevelsesferie til en meget rimelig pris.

 

Dubai

 

Oplevelser i Dubai

Dubai er en smeltedigel af den gamle og charmerende beduinkultur, nyrigdom, imponerende bygninger, flotte strande og vel nok verdens største udbud af oplevelser og attraktioner. Her finder man noget for alle aldre. Og den rivende udvikling betyder, at emiratet nu er én af verdens førende feriedestinationer.

Én af de lækreste strande i Dubai er Nassimi Beach. Men hvis du ikke skal ligge på stranden hele tiden, er her et par oplagte valg til, hvad du skal opleve af attraktioner og seværdigheder i Dubai.


Burj Khalifa

Burj Khalifa er den største attraktion i Dubai. Det er den højeste menneskeskabte bygning, der nogensinde er opført. Skyskraberen, der er hele 828 meter høj, indeholder 165 etager med hoteller og lejligheder. På 124. etage ligger den offentlige udkigsetage, som man kan købe billet til.

 


Burj Al Arab

Det 321 høje hotel Burj Al Arab var byens største vartegn, indtil Burj Khalifa kom til. Bygningen skulle være det eneste 7-stjernede hotel i verden. Den ligger i havet på en lille kunstig ø 280 meter ud for stranden i bydelen Jumeirah.

En 280 meter lang bro forbinder hotellet med fastlandet. Den smukke bygning ligger som et smukt sejl i havet med sin smukke form. Den billigste måde at se hotellet indvendigt på er ved at booke en plads i restauranten og nyde en drink.


Palm Jumeirah

Palm Jumeirah er en enorm palmeformet kunstig ø. Det er faktisk én af verdens største kunstige øer med en 2 kilometer lang stamme og en krone med 17 blade, alt sammen omgivet af en ringformet ø.

Hovedattraktionen er luksushotellet Atlantis The Palm, der ligger længst ude som en krone på værket og indeholder hele 1539 værelser. Øen er spækket med hoteller, barer og natklubber.

 

Dubai og safari

 

Safari i Sydafrika

Afrika har længe været kendt som det bedste kontinent i verden, når man vil se på vilde dyr. Specielt i Sydafrika får du fremragende safarioplevelser. Vi er derfor vilde med Sydafrika som safaridestination.

Sydafrika har lidt af det hele. Landet er indbegrebet af udtrykket: “A World within a Nation.” Der er strande, bjerge, byer, vinmarker, kultur og selvfølgelig fantastiske safariområder.

De private reservater i Sydafrika tilbyder en eksklusiv oplevelse med kun guidede køreture for gæster, der bor på det begrænsede antal lodges.

Èt af de bedste reservater i Sydafrika er Matswani Lion Lodge. Det er ét af Sydafrikas mest luksuriøse lodgeområder. Matswani Safari Lodge ligger som en lille oase midt i de smukke Waterberg bjerge. Blandt vilde dyr fra alle områder af det sydlige Afrika. Matswani består af 14 luksusbungalows og et fantastisk museum.

Matswani Safari Lodge ligger i det absolut bedste område i Afrika, når du gerne vil se ”The Big 5” (løve, leopard, elefant, bøffel og næsehorn). Ofte kan du se alle fem arter på en enkelt dag. Det er også uden tvivl det førende sted at se leoparder.

Som du kan se, er en rejse, hvor du kombinerer Dubai med safari i Sydafrika, en ferie hvor du får det bedste fra begge verdener. En ferie spækket med store oplevelser.