Vi har alle tænkt på at tage på dén drømme-luksusferie, og så pludselig stoppet os selv midtvejs gennem visionerne om en romantisk tur til Bora Bora. For ærlig talt så er det alligevel aldrig noget, vi får råd til. En undersøgelse foretaget af rejseadministrationsfirmaet Travel Leaders har kortlagt, hvor folk ville tage hen, hvis penge ikke var noget problem. Lige fra afslapning på Fijis strande til sejlads på Europas floder. Dette er de 10 bedste drømmedestinationer.

 

1. Australien

Fra Sydneys sejllignende bybillede til Great Barrier Reef og det tropiske klima i Cairns er Australien den klare vinder af fantasiferieudfordringen. Hele 47% af de adspurgte angav Australien som deres foretrukne sted at rejse hen, hvis penge ikke var noget problem.

 

2. Bora Bora

Bora Bora er blevet tildelt titlen “den bedste ø i verden” af U.S. News & World Report. Øens isolation i det sydlige Stillehav giver både en betagende kulisse og en fantastisk ferie samt en ekstremt dyr tur. Bora Boras tropiske klima og krystalklare vand giver den en topplacering på fantasilisten, hvor 26% af de adspurgte placerer den på deres førsteplads. Men bliv ikke alt for begejstret, når du først kommer dertil, kan lokale feriesteder koste dig et svimlende beløb pr. nat.

 

Krydstogt

 

3. Et krydstogt rundt i verden

Dette valg er ret indlysende, men overraskende nok besluttede kun 20% af de adspurgte at se hele verden under deres drømmeferie. På et krydstogt får du nye oplevelser – måske endda i nye lande – hver dag. Du får det bedste af alle destinationer, og oplevelserne bliver aldrig trivielle.

 

4. Tahiti 

Tahiti er den største og én af ​​de travleste af de 118 øer, der udgør Fransk Polynesien. Den naturskønne øgruppe i Fransk Polynesien, dannet af vulkaner, er kommet på Top 10 drømmedestinationslisten to gange. Kendt for sine bungalows over vandet, designet i stil med traditionelle ø-huse, er Tahiti en intim og romantisk ramme for dem, der har brug for lidt tid væk.  

 

5. Italien 

17 % af de adspurgte sagde, at de ville vælge at besøge Italien på deres drømmeferie. Måske er det pga. maden, vinen, menneskerne. Uanset hvad disse drømmere leder efter, venter det sandsynligvis på dem i Europas støvleland. Hvis penge virkelig ikke er noget problem, hvorfor så ikke åbne en dyr toscansk vin i din luksusvilla på Amalfikysten? 

 

6. Et flodkrydstogt i Europa 

Et europæisk flodkrydstogt er en fantastisk måde at se de mindre, ofte oversete, byer i Europa på. Fordi Europas ældste byer blev bygget langs floder som Rhinen og Donau, passerer et krydstogt naturligt forbi ​​snesevis af UNESCOs Verdensarvssteder. Der findes flere luksuskrydstogtrederier, der tilbyder noget helt ekstravagant, og hvor du skal have den store pengepung frem.

 

Drømmedestinationer

 

7. Sydafrika  

Selv Teddy Roosevelt drømte om – og tog til sidst på – en afrikansk safari. I 1915 skrev han om “den stærke tiltrækning af de stille steder, af de store tropemåner og de nye stjerners pragt.” Det virker passende, at 14% af de adspurgte ville vælge en rejse til Sydafrika på deres drømmeferie.Uanset om du nyder den travle by Cape Town eller vildmarken Kruger National Park, har Sydafrika mange steder, du skal se. Hvis du virkelig går hele linen ud, hvorfor så ikke booke et ophold på et luksusresort? 

 

8. De Forenede Arabiske Emirater 

En luksusrejse til De Forenede Arabiske Emirater kan bogstaveligt og billedligt talt nå højder, som andre destinationer aldrig vil nå. Så det er ikke overraskende, at 12% af de adspurgte valgte at rejse til det overdådige arabiske land. Uanset om du vil stå på ski indendørs, bestige verdens højeste bygning i Dubai eller sove som en konge i Abu Dhabi, er De Forenede Arabiske Emirater den perfekte destination, hvis du vil fyre alle dine penge af. 

 

9. Krydstogt gennem Middelhavet 

Mange af os drømmer om at sejle rundt på de græske øer, og 13% af de adspurgte sagde, at en rejse gennem Middelhavet var, hvad de ville vælge til deres penge-er-ingen-hindring-ferie. Uanset om det er udsigter over hvidkalkede villaer eller smagen af ​​frisk fisk hentet fra et alt for salt hav, har Middelhavets tiltrukket luksusrejsende i generationer. Hvis du virkelig vil gå all in på din drømmeferie, så lej en privat luksusyacht. 

 

10. Fiji 

Hollywood har haft en kærlighedsaffære med Fijis naturlige skønhed siden 1932, hvor Edward Sutherland brugte sit filmiske landskab som ramme for sin film “Mr. Robinson Crusoe.”Bare et glimt af Fiji gennem film er nok til at få 11% af de adspurgte til at vælge dette som et drømmeferiested. Hvis du skal ”dream big”, så lej hele øen Laucala for ikke under 150.000 $ pr. nat.