Indeholder sponsoreret indhold

Det er en velkendt floskel, at penge ikke gør dig lykkelig. Ikke desto mindre er det en uomtvistelig sandhed, at penge gør tilværelsen lettere. Nuvel har du formentlig et job, som favner dine forbrugsvaner, men vil det ikke altid være tilgodeset at have lidt ekstra fyld på lommen? Og er du allerede i gang med at overvære dit favorithold i aktion mod ærkerivalerne, så kan du med fordel tjene lidt penge samtidig med. Har du endnu ikke haft held med at sætte de rigtige krydser på kuponen, bør du lægge ansvaret fra dig og sætte din lid til eksperterne. 

En kyndig ekspert på skødet

Hvis du før har siddet og set en fodboldkamp alt imens, at du har en sjat penge på højkant, kan vi nok ikke komme udenom, at kampen får dig til at rykke lidt længere ud på stolekanten af spænding. Vi kommer nok heller ikke udenom, at selvom, at du påstår over for vennerne, at du har en niche ekspertise i Serie B i Italien og 2. Division i Danmark, så findes der formentligt nogle, som er mere investeret i betting og nørderiet omkring. Derfor, hvis du er interesseret i at vinde på oddset, kan du med rette overlade statistikkerne og tendenserne til vores bettingseksperter. Således har du altid kyndig vejledning lige ved hånden, når weekendens kupon skal sættes. Det eneste du skal gøre, er at trykke på “Eksperttips” oppe i menulinjen, hvorefter du vil blive guidet videre til en lang række oddsforslag udstedt af vores eksperter. Ønsker du at verificere eksperternes kompetencer, kan du eventuelt skue over diverse statistikker for de forskellige eksperter ude i højre side af siden. Her kan du danne dig et overblik over deres units i år, deres totale units, deres individuelle tilbagebetalingsprocent samt deres samlede antal spil. Og hvis vennerne begynder at undre sig over, at du weekend efter weekend er begyndt at ramme samtlige af dine odds, så fortæller vi det ikke til nogen. 

Hvem er eksperterne?

Måske har du bange anelser, når du skal sætte din lid til diverse eksperter, men tillad os at berolige dit sind. For disse eksperter er nemlig blandt skandinaviens bedste tippere, og resultaterne sætter en tyk streg under netop det. Du kan med fordel klikke på den enkelte eksperts navn, hvorefter du vil blive præsenteret for ekspertens spilhistorik. Således kan du altså danne et forhold til enhver ekspert, som du agter at sætte din lid til. Og du kan selvfølgelig også med fordel se deres tilbagebetalingsprocent, som vidner om deres validitet. Eksperterne har derudover begrundet deres forudsigelser, som du kan tyvstjæle, hvis du bare klikker på kampen under “Begivenhed”. Erklærer du dig enig i oddset, ja så skal det stå dig frit for om, du vil hoppe med på oddset. God fornøjelse og husk at spille med ansvar.