Annonce

Sommeren 2021 er over os, og i en lang periode har Covid-19 været overskriften. Vi drømmer alle sammen om at komme ud at rejse. Flere har ligefrem en udlængsel for at komme til udlandet. Desværre er der stadig nogle udfordringer, der gør det mere omstændigt med udlandsrejser. Derfor har Harald Nyborg en løsning, der tilgodeser dine behov og ønsker; alt sammen herhjemme i Danmark – hjemme i din have. 

Ferie i det ganske, danske land

Drømmer du også om at kunne tage en kold dukkert hjemme i din egen have – i din helt egen private pool? Eller er du på udkig efter tilbehør og udstyr hertil? Uanset kan Harald Nyborg blive svaret på dine bade-bønner. Hos Travelmore præsenterer vi dig for gode rejsedestinationer i udlandet, hoteller og restauranter du ikke må gå glip af samt muligheder for gode sommerferieplaner i vores ganske, danske land. Derfor er det også helt essentielt at præsentere jer for ideen om en pool hjemme i haven, i så fald I ikke allerede har gjort jer overvejelser herom.

Hos Harald Nyborg kan du finde et bredt udvalg af pools, lige fra mindre bassins til de mindste børn og videre til varianten med oppustelige, farverige sider. Yderligere sælger de underlag, overtræk, pumper til rensning af vandet, termometre, rengøringssæt og meget mere. Mangler du et filter til pumpen eller din udendørs bruser, kan Harald Nyborg også hjælpe dig. Med andre ord finder du det hele – og mere til hos Harald Nyborg. 

Pool, plask og party

Der er formentlig ikke en eneste her i landet, der er i tvivl om, at sommeren er over os, med det fantastiske solskinsvejr vi har for tiden. Så hvad ville være mere passende end en privat pool i haven, hvor både du, dine børn og måske familiens hund kan blive kølet ned, når varmen stiger jer til hovedet. Den giver jer også muligheden for at invitere hele den pukkelryggede på badebesøg, eller at blive nabolagets helte ved at invitere nabobørnene ind til jeres til et vaskeægte poolparty, der i disse tider ikke vil være muligt at takke nej til.

Sommerplask i aftensolen

En privat pool i haven kan du placere, hvor end I finder det passende. Den kan stå på græsplænen, hvor den med afstand til huset giver plads til at børnene kan plaske, alt det de vil. Eller den kan stå i forlængelse af jeres terrasse, således I voksne kan få det sidste ud af aftenssolens stråler alt imens I holder øje med grillen og nyder et glas vin, og børnene springer rundt i vandet.