6 uhyggelige destinationer til Halloween

Få en uforglemmelig Halloween med ét af Booking.coms 6 udvalgte luksusophold inspireret af mytologi, kultur og festligheder. Glem alt om knirkende gulvbrædder, trækken fra vinduet og hjemsøgte gange og vælg i stedet komfort og luksus. Du behøver ikke at bo i et spøgelseshus for at fejre Halloween i 2021. Lad i stedet fantasien få frit løb på én af disse uhyggelige destinationer.

 

Braşov, Rumænien

Braşov er hjemstedet for den legendariske Dracula og ligger i den historiske region Transsylvanien. Dette mystiske område er mest kendt for sine middelalderbyer, bjerge og gotiske slotte. Uanset om du tror på fortællingerne om blodtørstige vampyrer og hylende varulve eller ej, så er Braşov et oplagt sted at fejre Halloween.

Du kan ovenikøbet booke en guidet rundvisning på Branslottet, hvor du kan høre fortællingen om Vlad Dracula, der menes at være inspirationen bag Bram Stokers gyserklassiker, Count Dracula.

 

Paris, Frankrig

Uanset om du er til slik eller ballade, kan du finde lidt af det hele i Paris – fra ekstravagante Halloween-udsmykninger i den nærliggende magiske forlystelsespark til spøgelsesture gennem byen. Hovedstaden er fuld af spøgelser fra den blodige fortid, for eksempel Marie Antoinette og revolutionens modstandsfolk, hvilket gør det til den perfekte europæiske Halloween-destination.

 

destinationer til Halloween

 

New Orleans, USA

New Orleans er kendt for sine farverige karnevaller og skuffer heller ikke med fejringen af Halloween, som kun overgås af højtiden Mardi Gras, der minder om fastelavn. New Orleans er rig på spøgelseshistorier og kendt som den mest hjemsøgte by i USA. Tag på en guidet spøgelsestur, besøg voodoo-butikker eller deltag i gadefester som den berømte Krewe of Boo-parade.

 

Oaxaca, Mexico

Den 1. og 2. november fejrer mexicanerne De Dødes Dag, som ligger lidt senere end den traditionelle Halloween-fejring, hvorfor Mexico er et oplagt rejsemål på denne tid af året. De Dødes Dag er en mexicansk højtid, hvor de afdøde kommer tilbage til jorden for at besøge deres kære, og højtiden er blandt andet kendt for sin tradition med sukkerkranier.

Mexicanere pynter gravstederne med levende lys, blomster og yndlingsretter, og rejsende iklæder sig fantasifulde kostumer og går i optog gennem Mexicos gader. Dette farverige ritual er en sand hyldest til livet på De Dødes Dag.

 

Tarrytown, New York

Tarrytown ligger et par kilometer fra den berygtede by Sleepy Hollow, som er kendt for historien om den hovedløse rytter. Tag på en uhyggelig køretur i hestevogn, og oplev gotiske palæer og parader i historiske Sleepy Hollows skræmmende gader. Turene gennem byens kirkegård, Horseman’s Hollow og en historisk byvandring gennem West Village er blandt de mest populære seværdigheder.

 

Londonderry, Storbritannien

Fejringen af Halloween bliver ikke bedre end i Nordirland med den tryllebindende Halloween-festival Banks of the Foyle. Den berømte Halloween-parade anses for at være Europas største, hvilket gør Londonderry til det ideelle rejsemål for Halloween-entusiaster. Oplev en djævelsk uge med fyrværkerishow, parader og et festligt kaos der gør Londonderry til Storbritanniens mest populære Halloween-destination.

 

Rejsetilbud

Rejse til Calpa
Langstidsrejse til Costa Blanca og Calpe
Se rejsetilbud
Krydstogt på Rhinen
Krydstogt på Rhinen
Se rejsetilbud
Langtidsrejse til Tenerife
Lækker langtidsrejse til Tenerife
Se rejsetilbud

I samme kategori

Togo, Pelle Hvenegaard
All-inclusive resorts
Lokale unge i landsbyen Kfar Kama, Israel
hotel dubai

Mest læste

troldejagt i Danmark
Togo, Pelle Hvenegaard
Ferie med børn
All-inclusive resorts

Forsiden netop nu

Togo, Pelle Hvenegaard
All-inclusive resorts
photographer-g4ab2a9fc9_640
Weekendophold i Randers
populære rejsemål i 2023
Lokale unge i landsbyen Kfar Kama, Israel
hotel dubai
Togrejser for 2023

Mest læste

Danmark

Weekendophold i Randers
Kroophold
Juleophold
julemarked i tivoli

Skiferie

Vorarlberg
Zillertal
Zillertal i Østrig, skiferie
skiferie i Zillertal

Camping

Holmely glamping
Camping i Norge
Ferie i Aarhus
Camping Aarhus

Rejsetilbud

Zillertal
Solnedgang på Mallorca
Stranden i Tel Aviv
zakynthos-1281685_640
Vorarlberg
Australiens bedste rejseoplevelser
Ferie for Alle

Vind en overnatning for 2 personer

Tilmeld dig Travelmore’s nyhedsbrev, og deltag i konkurrencen om 1 overnatning for 2 personer inkl. lækker morgenbuffet. (værdi op til 1.500 kr.)