vitus300x600rund

De smukkeste storbyer i Europa

Europa gemmer på mange smukke og skønne destinationer, når man taler om storbyferie. Mange er kendte som bl.a. Rom, Paris, København og London. Men der er også mindre kendte storbyer som b.la. Tallinn, Bern og Brasov, som er værd at besøge – og som virkelig er smukke og storslåede. Vi giver dig her listen over de absolut smukkeste storbyer i Europa.

Læs med og bliv inspireret til din næste storbyferie.

 

Paris, Frankrig

Paris betragtes ofte som én af ​​de smukkeste byer i verden. Det kan virke som en kliché – men Paris vil altid være den smukkeste by at besøge i Europa. Uanset hvor mange andre byer man ser på, vender tankerne altid tilbage til Lysets By, og man betragter den med undren og ærefrygt.

At gå gennem byens gader om natten er en foretrukken ting at gøre, og hver gang man besøger Paris, bliver man (selvfølgelig) aldrig træt af at se Eiffeltårnet. Der er desuden mange kunstgallerier at udforske – ligesom der altid er et smukt og roligt hjørne, hvor man kan tage en pause. Paris er bare noget helt specielt! 

 

København, Danmark

København er en helt fortryllende by at besøge og udforske. Her finder du blandt andet Tivoli, Nyhavn, Den Lille Havfrue og en endeløs strøm af kanaler, du kan sejle i og gå rundt omkring. København kan meget, der er meget at opleve, og det er med sikkerhed én af Europas smukkeste byer.

 

København

 

Rom, Italien

Når du besøger Rom, vil du blive mødt af en smuk by med gamle ruiner, som væver gennem moderne arkitektur. Rom er en by, som har den gamle romerske historie intakt, og den gamle arkitektur er indarbejdet i byplanerne. Så drømmer du om at besøge et sted, som emmer af historie og fortællinger, så er det smukke Rom, du skal besøge.

 

Tallinn, Estland

Smukke Tallinn er ikke noget, du vil gå glip af. Dette er en by, som overrasker på den gode måde, og man er i tvivl om, hvad man egentlig kan forvente forinden besøget. Du vil dog med sikkerhed komme til at besøge en by, som er rig på historie. Du kan glæde dig til at opleve den middelalderlige plads, høje udkigspunkter, gamle murer – alt sammen for at blive fodret med god historie.

 

Brasov, Rumænien

Når man taler om Rumænien, vil man ofte tænke på Bukarest, som er en spændende og livlig by. Dog har byen fået en meget stor konkurrent på det seneste. Brasov er nemlig en storby fyldt med gågader, middelalderagtig arkitektur og gotiske kirker. Derudover anbefales det at besøge Council Square, som er ét af de absolut bedste steder at hænge ud i Brasov.

 

De smukkeste storbyer i Europa

 

Bern, Schweiz

Bern i Schweiz er et sted, som findes på UNESCOs Verdensarvsliste. Det er en meget politisk by generelt, dog føles det ikke sådan, når man færdes rundt i byen. Det er en by, som emmer af historie og gamle bygninger.

 

Barcelona, Spanien

Jo flere gange man besøger Barcelona, jo mere kommer man til at elske stedet. Her vil du blive mødt af en storby fyldt med innovativ, farverig og legende arkitektur. Derudover skal du helt sikkert opleve den smukke havnefront, de rolige parker samt gågaden i centrum. Derudover må man heller ikke glemme de travle markeder i hjertet af Barcelona. Barcelona er klart én af de mest levende og smukke byer i Europa.

 

Istanbul, Tyrkiet

Istanbul er en by fyldt med to forskellige personligheder. I den ene side har man vesten med en europæisk flair og i den anden side har man det østlige Asien. Istanbul strækker sig over to kontinenter og er én af de største byer i Europa. Den østlige del er præget af smukke moskeer og generel smuk arkitektur.

At besøge Istanbul giver dig en tur, som er rig på kulturel oplevelse, hvor øst og vest mødes. Byen kan virke uoverskuelig stor – dog er den let at gå i og navigere rundt i. Hvis du helt præcist vil vide, hvorfor Istanbul er på listen over de smukkeste storbyer i Europa, er du nødt til at se Galata-tårnet ovenfra. Herefter vil du ikke være i tvivl.

 

 

De smukkeste storbyer i Europa

 

London, England

Umiddelbart vil man ikke mene, at London er en decideret smuk by – men den er faktisk helt vildt fantastisk. Specielt områderne omkring floden er dejlige at hænge ud ved. Derudover kan det anbefales at tage vandtaxier og færger, således at man kan se byens skønhed fra vandet. Derudover kan man glæde sig til at se mindeværdig og bemærkelsesværdig arkitektur. Vær klar til at fylde kamerarullen, når du rejser til London.

 

Stockholm, Sverige

Stockholm er med sikkerhed én af de smukkeste byer i Skandinavien. Beliggende ved Østersøen finder du farverige bygninger i den gamle bydel ved havnefronten. Når du besøger Stockholm, er du garanteret smuk natur – men også en forlystelsespark midt inde i byen. Det kan godt virke lidt pudsigt, men den er god nok. Byen er forbundet med færger, som kan bringe besøgende til hele 14 forskellige øer. Du vil sent glemme din tur til Stockholm.

Dette var bare 10 af de smukkeste storbyer i Europa. Der er helt sikkert andre smukke storbyer, som ikke fandt vej til listen. Læs om en anden smuk storby her – nemlig Madrid.

Rejsetilbud

Ringkøbing Fjord
Romantik og wellness i Ringkøbing
Se rejsetilbud
Rejsetilbud Mallorca
Rejsetilbud Mallorca inkl. udflugter
Se rejsetilbud
Marienlyst Strandhotel
Late Night Spa på Marienlyst Strandhotel
Se rejsetilbud

I samme kategori

tips_rejse_tapasbar_barcelona
japan-4985727_640
Storbyferie med Vitus Rejser
Saigon

Mest læste

troldejagt i Danmark
krydstogt rhinen
Italien
De største lufthavne i verden
USA

Forsiden netop nu

Halloweenoplevelser
Italien
Thailand øer
Harzen
Disneyland Paris
Salzburgerland
Oktoberfest
imgonline-com-ua-CompressToSize-aBa1V0H1SFTwtsw

Mest læste

Danmark

Halloweenoplevelser
Weekendophold
Hindsgavl slot
rejser efter baeredygtighed

Skiferie

schladming-travelmore
Østrig
Smukke skiområder i Europar
skisportssteder i Østrig

Camping

Camping i Norge
Ferie i Aarhus
Camping Aarhus
ø-ferie i Danmark
Small Danish Hotels

Rejsetilbud

porto-343487_640
Julemarkedsrejse
imgonline-com-ua-CompressToSize-DknBXQbqlP
imgonline-com-ua-convertv6H1m65qGtwx
Bucketlist
porto-scaled-e1662661879568
mountains-5732202_640

Vind en overnatning for 2 personer

Tilmeld dig Travelmore’s og Vagabond’s nyhedsbrev, og deltag i konkurrencen om 1 overnatning for 2 personer inkl. lækker morgenbuffet. (værdi op til 1.500 kr.)