De 8 hotteste rejsemål du bør udforske i 2022

Har du brug for inspiration til et godt rejsemål i 2022? Så skal du læse med her.

Booking.com har kigget på de globale bookingtendenser og kan nu dele de 8 hotteste rejsemål, som du kraftigt bør overveje, når du skal vælge dit rejsemål for 2022.

Fra storbyer og bjerglandsbyer til ophold ved havet og rejsemål der er rige på kultur og historie. Der er et rejsemål for alle, og hvor du kan få en uforglemmelig rejse i 2022.

 

rejsemål 2022
Atlanta, USA

 

Atlanta, USA

Atlanta er hovedstaden i staten Georgia og er kendt som det kulturelle centrum i USA’s sydstater. Her kan du opleve et ægte byeventyr. Hovedstaden er fuld af livlige kvarterer med restauranter i verdensklasse og et rigt natteliv og er dermed et fantastisk rejsemål for alle typer af rejsende. Byen er desuden hjemsted for nogle vigtige historiske steder såsom Martin Luther King Jr National Historical Park og National Center for Civil and Human Rights. Lige noget for historieelskere.

I denne by ville de lokale anbefale at besøge Ponce de Leon Avenue. Det er en 26 km lang vej, der forbinder Atlantas mangfoldige kvarterer og giver de besøgende mulighed for at opleve hele byen langs én lige vej. “The Ponce”, som den kaldes af de lokale, er hjemsted for alt fra tatovører og undergrundsnatklubber til antikvitetsforretninger og kirker. Det viser den mangfoldige og rige kultur, som Atlanta har at byde på.

 

 

Taichung, Taiwan

Taiwans næststørste by er berømt for sine store natmarkeder. I denne by kan du slentre gennem ét af de pulserende gademarkeder og smage en Taiyang bing (solkager), de lokale kødboller og selvfølgelig en forfriskende bubble tea.

Taichung er hjemsted for utrolige historiske templer og seværdigheder, du bare må se. For eksempel det prestigefyldte 200 år gamle tempel, Lecheng, det rigt udsmykkede Chenghuang-tempel og Wanhe-templet med sine tre haller. Disse templer er eksempler på fantastisk arkitektur og viser byens forfædres rige kulturelle historie.

 

Gramado, Brasilien

Gramado ligger i “Rota Romântica”-regionen i det sydlige Brasilien. Der er en natursmuk vej, der går gennem 13 kommuner i Rio Grande do Sul. Denne maleriske bjergby er perfekt til rejsende, der godt kan lide at rejse til steder, der ikke er så kendte, og hvor der derfor er færre mennesker. Gramado har charmerende butikker, restauranter der serverer chokolade og fondue samt hyggelige gågader.

Byen føles nærmest som en finurlig schweizisk landsby i hjertet af Sydamerika, og på grund af blandingen af de to kulturer er det et helt fantastisk og uventet rejsemål. Dette unikke rejsemål er ét af de mest charmerende steder i det brasilianske bagland og er bestemt et besøg værd på en rejse i 2022.

 

Rejsemål 2022
Santo Domingo, Den Dominikanske Republik

 

Santo Domingo, Den Dominikanske Republik

Santo Domingo er det perfekte eksempel på den dominikanske kultur, hvor det gamle møder det nye på fantastisk vis. Der er kunstgallerier, et pulserende natteliv og en skøn madscene side om side med arkitektoniske vidundere fra det 16. århundrede  Dertil kommer Zona Colonial, som er opført på UNESCO’s Verdensarvsliste. Udforsk Zona Colonial i hjertet af byen på cykel eller på en guidet tur. Du kan besøge den botaniske have, hvor du kan opleve smuk natur og ende dagen med en drink ved solnedgang med havudsigt på Malecón-promenaden.

Byen har den helt perfekte blanding af historisk charme og moderne latinamerikansk stemning. Der er masser af salsaklubber i byen, som er helt perfekte til dig, der ønsker at være et sted med et livligt natteliv. Om dagen kan du komme til hægterne igen på de smukke caribiske strande.

 

 

Brașov, Rumænien

Byen Brașov fra det 13. århundrede er fuld af middelalderstemning. Den ligger i hjertet af Transsylvanien og har været inspiration til bogen om verdens mest berømte vampyr. I denne by vil du blive sendt tilbage i tiden. Byen ligger langs bjergkæden Sydkarpaterne og er fuld af romantisk gotisk arkitektur, hvilket giver en betagende skyline. De vigtigste seværdigheder inkluderer det uhyggelige og berømte Bran Slot, som inspirerede til Bram Stokers Dracula.

Du kan også besøge et bjørnereservat, hvor du kan se de utrolige dyr i deres naturlige habitat. Byen er en skjult skat i Europa. Du kan tage på vandreture eller tage en tur med kabelbane op til Tâmpa-bjerget hvor du kan se ud over hele byen. Eller du kan besøge de charmerende caféer, der ligger rundt om den centrale plads Piața Sfatului. Og bare rolig – der er ikke nogen vampyrer.

 

Llandudno, Storbritannien

Denne by blev førhen kaldt “The Queen of the Welsh Watering Places” og er en victoriansk skat ved havet på Wales’ nordlige kyst. Den er perfekt ift at udforske strande, natur og slotte. Det formidable forbjerg af kalksten, der har udsigt ud over Llandudno, er kendt som The Great Orme. Her kan besøgende køre op med en sporvogn til stationen på bjergtoppen og nyde den fantastiske udsigt.

Hvis du vil have den autentiske oplevelse af en typisk britisk by ved havet, skal du bare tage hen på strandpromenaden i Llandudno. Her er der charmerende butikker og alt andet, som en strandby kan byde på. Llandudno (udtales lan.did.no) er også hjemsted for Oriel Mostyn Gallery, som er en elegant bygning, hvor der udstilles moderne kunst. Galleriet ligger tæt på en lang række restauranter, pubber og butikker.

 

Montpellier, Frankrig
Montpellier, Frankrig

 

Montpellier, Frankrig

Montpellier er nok én af de mest solfyldte byer i Frankrig og ligger på middelhavskysten i Sydfrankrig. Det er en smuk by fuld af elegant arkitektur. Du kan udforske byen ved hjælp af de nye, moderne sporvognslinjer, der blev designet af modedesigneren Christian Lacroix.

Derefter kan du tage en tur på de hvide sandstrande, der ligger lige ved siden af byen. Du kan også slentre en tur ned ad den historiske Promenade du Peyrou og smage på fransk ost på markedet. Bagefter kan du besøge katedralen eller kaste dig ud i en vinsmagning på slottet Château de Flaugergues fra det 17. århundrede. Kunstelskere bør også besøge Musée Fabre og opleve elegant kunst fra det 14. århundrede.

 

 

Melaka, Malaysia

Melaka er kendt som Malaysias historiske delstat og er fyldt med bygninger, der er en del af kulturarven. Og de er ældgamle vartegn. De rejsende kan opleve den seje gadekunst i byen ved at tage en slentretur ned ad Jonker Walk. Her kan de også opleve lokale butikker, små museer og restauranter med mad fra det lokale Nyonya-køkken. Maden kan være meget stærk men også meget lækker.

Du kan opleve en masse i Melaka. Tag for eksempel på en dejlig familietur til Melaka Bird Park hvor I kan se over 700 forskellige fuglearter i en idyllisk botanisk have. Eller besøg den smukke moské Masjid Selat Melaka hvorfra der er en fremragende udsigt. Når vandstanden er høj, ser det ud som om, moskéen flyder ovenpå Malaccastrædet. Og det er magisk at opleve både ved solopgang og solnedgang.

 

Rejsetilbud

Skirejse til Trysil
Skirejse til Trysil
Se rejsetilbud
Rejse til Marokko
Jule- og nytårsrejse til Marokko
Se rejsetilbud
Rejsetilbud til Bornholm
Rejsetilbud til Bornholm
Se rejsetilbud

I samme kategori

Israel
palma-3226352_640
TikTok hoteller
vinter i harzen

Mest læste

Verdens største lande
Verdens største vulkaner
Marokko
troldejagt i Danmark

Forsiden netop nu

Israel
Det østrigske køkken
winter-market-at-the-prater-3004765_640
Basel
Jul i Europa
Europas bedste pizza 2022
palma-3226352_640
Verdens bedste shopping-byer

Mest læste

Danmark

Juleophold
julemarked i tivoli
Holmely glamping
Halloweenoplevelser

Skiferie

Tourismus-GmbH_Josef
schladming-travelmore
Østrig
Smukke skiområder i Europar

Camping

Holmely glamping
Camping i Norge
Ferie i Aarhus
Camping Aarhus

Rejsetilbud

Verdens bedste barer 2022
Essensen af Vietnam
Niedersachsen
Hjemsøgte hoteller
Marokko
Polarnatten i Grønland
imgonline-com-ua-CompressToSize-um3aqIfRd3

Vind en overnatning for 2 personer

Tilmeld dig Travelmore’s nyhedsbrev, og deltag i konkurrencen om 1 overnatning for 2 personer inkl. lækker morgenbuffet. (værdi op til 1.500 kr.)