USA

De 10 smukkeste golfbaner i verden

Golf er en sport med mange fordele: Du får motion og frisk luft i godt samvær med andre. Ud over dette ligger golfbaner ofte på spektakulære steder over hele kloden.

Uanset om du planlægger en golfweekend med vennerne, tager på en international ferie og vil spille golf eller ønsker at finde en ny golfbane i nærheden, så har vi fundet noget til dig. Her er 10 af verdens smukkeste golfbaner.

 

Whistling Straits: Kohler, Wisconsin

Straits Course ved Whistling Straits er hjemsted for den 43. årlige Ryder Cup og 2015 PGA Championship og er en showstopper langs 3 vindblæsende kilometer af Lake Michigans kyster. 

Dens partnerbane, Irish Course, er også smuk, men det er svært at slå den betagende skønhed ved Straits. Golfspillere kan nyde en udfordrende længde på 7123 meter på dette Pete Dye-designede 18-hullers mesterværk.

 

Golfbanen ved Adare Manor: Adare, County Limerick, Irland

Golfbaner

Den anerkendte golfarkitekt Tom Fazio designede denne indlandsbane for perfekt at kunne indkapsle den farverige skønhed, som den passende navngivne Emerald Isle er kendt for.

Komplet med bølgende bakker og en flot udsigt over floden Maigue, er denne golfbane i parklandskab klar til at være vært for Ryder Cup i 2027. Adare Manor er en 6866 meter, 18-hullers, par-72-bane.

 

Augusta National: Augusta, Georgia

Kendt for at være Mesternes årlige hjemsted, er denne sydlige skønhed en velholdt og smukt anlagt bane. Komplet med måske de mest grønne fairways og tees. De evigt blomstrende azaleaer, mere end tusind på hul 13 alene, tilføjer blomsterinteresse til dette uberørte tilbud.

 

Mandarin Oriental, Canouan Golfbane: Canouan, St. Vincent og Grenadinerne

 width=

Den eneste 18-hullers mesterskabsgolfbane i Grenadinerne har 150 hektar med dramatiske skråninger, der støder op til det azurblå Caribiske Hav. Banen er designet af Jim Fazio.

Golfbanen tilbyder en af ​​verdens længste par 3’er, der spilles på hele 278 meter på hul 16. Golfspillere kan også nyde den naturskønne havudsigt fra toppen af ​​højderyggen på hul 12,13,14 og 15.

 

St. Andrews Golf Club: St. Andrews Scotland

The Old Course er måske det mest klassiske, men Castle Course ved St. Andrews er svær at slå med hensyn til skønhed. 

Den nyeste mulighed (en 6180 meter, par 71-bane) på Home of Golf byder golfspillere velkommen til det mest betydningsfulde offentlige golfkompleks i Europa. Slotsbanen ligger på en klippe langs Nordsøen og kan prale af barske landskaber kombineret med en stærk følelse af sted og historie.

 

 

Oak Hill Country Club (East Course): Rochester, New York

Donald Ross-designede Oak Hill Country Club har været vært for førende golfbegivenheder såsom U.S. Open, PGA Championship, U.S. Amateur, U.S. Senior Open, Ryder Cup, for blot at nævne nogle få. 

Selvom banen er i perfekt stand, er det bestemt ikke for amatører. Faktisk kaldte Ben Hogan engang Oak Hills første hul, som passende kaldes The Challenge, for “det hårdeste starthul i golf” på grund af dets utroligt stramme fairway.

Golfbanen tilbyder en frodig udsigt og rækker af bløde egetræer. Det ikoniske hul – nummer 13’s hill of fame – fejrer resultaterne af 42 personer, der har bidraget til golfspillet og rykket grænser på deres respektive felter. I nærheden af ​​hullet finder du smukke bronzeplader påsat egetræer til ære for folk som Dwight D. Eisenhower, Ben Hogan, Robert Trent Jones, Bob Hope, Annika Sorenstam og flere.

 

Fairmont Banff Springs Golfbane: Banff, Alberta, Canada

Golfbane

Ingen liste over verdens smukkeste golfbaner kunne være komplet uden en majestætisk udsigt over bjergene. Ind i den svimlende naturlige skønhed på Fairmont Banff Springs-banen, der ligger i Banff National Park midt i de canadiske Rockies. Designet af den indfødte søn Stanley Thompson, får 18-hullers, par 71-banen det bedste ud af sine dramatiske alpine omgivelser med 6344 meter.

 

Pebble Beach Golf Links: Pebble Beach, California

Central Californiens Pebble Beach Golf Links er ofte bedømt som den bedste offentlige golfbane i USA. Og er en fast vært for U.S. Open. Udover anerkendelser af denne art er banen kendt for sin fantastiske udsigt over klippekysten fra fairways og det ikoniske 18. hul, der er et af de mest berømte afsluttende huller i golf. 

 

Ocean Club Golfbane: Paradise Island, Bahamas

Bahamas golfbaner

Ocean Club ved Atlantis udnytter sin tropiske ø-indstilling med en smuk 18-hullers og over 6492 meter lang bane designet af Tom Weiskopf. Ocean Club snor sig langs glitrende caribiske farvande og er en af ​​regionens (og verdens) mest kendte baner.

 

Bluffs Grand Ho Tram Strip: Phuoc Thuan, Xuyen Moc District, Ba Ria – Vung Tau-provinsen, Vietnam

Denne Greg Norman-designede bane tilbyder en traditionel links-stil mulighed i Sydøstasien. Som med mange af de mest kendte golfbaner gør dramatisk havudsigt det til et forbløffende visuelt skue. Især når det kombineres med områdets tårnhøje klitter. 

Denne par-71 bane spiller 6407 meter fra spidserne, hvilket giver den en udfordrende 74,4 hældningsvurdering. Banen debuterede i 2014 og har øget golfturismen til Vietnam lige siden.

Rejsetilbud

Stranden Hotel Gilleleje Strand
Romantisk ophold på Hotel Gilleleje Strand
Se rejsetilbud
Glamping hos Marsk Camp
Glamping hos Marsk Camp
Se rejsetilbud
Rejse til Grønland
Oplev det bedste af Grønland
Se rejsetilbud

I samme kategori

Italien
Disneyland Paris
Salzburgerland
imgonline-com-ua-CompressToSize-aBa1V0H1SFTwtsw

Mest læste

troldejagt i Danmark
krydstogt rhinen
Italien
De største lufthavne i verden
Harzen
USA

Forsiden netop nu

Halloweenoplevelser
Italien
Thailand øer
Harzen
Disneyland Paris
Salzburgerland
Oktoberfest
imgonline-com-ua-CompressToSize-aBa1V0H1SFTwtsw

Mest læste

Danmark

Halloweenoplevelser
Weekendophold
Hindsgavl slot
rejser efter baeredygtighed

Skiferie

schladming-travelmore
Østrig
Smukke skiområder i Europar
skisportssteder i Østrig

Camping

Camping i Norge
Ferie i Aarhus
Camping Aarhus
ø-ferie i Danmark

Rejsetilbud

porto-343487_640
Julemarkedsrejse
imgonline-com-ua-CompressToSize-DknBXQbqlP
imgonline-com-ua-convertv6H1m65qGtwx
Bucketlist
porto-scaled-e1662661879568
mountains-5732202_640

Vind en overnatning for 2 personer

Tilmeld dig Travelmore’s og Vagabond’s nyhedsbrev, og deltag i konkurrencen om 1 overnatning for 2 personer inkl. lækker morgenbuffet. (værdi op til 1.500 kr.)